HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 09:58

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER VARSIN İNSANLIK BOZULDU DESİNLER Varsın insanlık bozuldu desinler. Siz siz olun ve gıybet etmeyin, kötü söz söylemeyin, gördüğünüzün  yarısına işittiğinizin  bütününe inanmayın, sır tutun ve borcunuza  sadık olun.
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

VARSIN İNSANLIK BOZULDU DESİNLER

Varsın insanlık bozuldu desinler. Siz siz olun ve gıybet etmeyin, kötü söz söylemeyin, gördüğünüzün  yarısına işittiğinizin  bütününe inanmayın, sır tutun ve borcunuza  sadık olun. Hepsi bu işte!

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Eğitimle üretimi iç içe geçireceğiz. Buradan sektörden, sanayicimizden, girişimcimizden şöyle bir beklentimiz var. Onlara emanet ettiğimiz gözümüzün nuru çocuklarımızın elbette hukuklarını muhafaza etmeleri, daha iyi ortamlarda daha güncel sektörün yatırımları içerisinde de aslında bir imkân olarak oluşan bu ortamda çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alması için onların çocuklarımızı burs zamanları burs destekleriyle, mesleki yönünü desteklemelerini ve daha sonra da istihdam etmelerini arzu edeceğiz. Sektörle ilişkilerini daha samimi, topyekûn kalkınmayı esas alarak, Hakkâri’de de, İstanbul’da da, Antalya’da da, Artvin’de de aynı ruh ile hayata geçirip Türkiye’nin ekonomik büyümesine, işgücüne, gençlerin alın teriyle, helal paralarıyla yeni bir sistematiği hayat formasyonu olarak da ortaya koyup bütün dünyadaki anlatacağı yeni bir modeli hayata geçireceğiz. Sadece sektör içi okul modeli değil, sektöre entegre modelleriyle de okullarımızı Ordu’da tematikleştirelim. Ordu’ya özel ne yapabiliriz? Ordu’nun okullarını hangi alanlarda tematikleştirelim? Yani her alandan olsun yapmayalım. Ordu 3-5 alanda imkanları dahilinde denizin imkanları, turizmin imkanları, sanayi imkânları ve muazzam bir zihin var burada. Bunların hepsini otak bir araya getirerek Ordu’ya özel bir zihin oluşturalım, o zihin yani alanla bağlantılı okullarımızı tematikleştirelim ve sektöre entegre hale getirelim.”

(Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Çaresizlerin  hayal kurma şansı bile yok.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

KUYUMCUOĞLU OTO

Yakup KUYUMCU

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık ’ta  vesikalık resim çekimi ile düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

XIAOM1 ORDU YETKİLİ  MAĞAZASI

İşletmeciliğini Taner Gürbüz’ün yaptığı ,Ordu’nun ilk ve tek yetkili mağazası  XIAOMI ORDU müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

XIOOMI model cep telefonları, telefon aksesuarları ve eko sistem ürünleri satış mağazası OSKİ su dolumu, Ordum kart dolumu ve tüm fatura tahsilatı adresinde olan Gürbüz Center Teknoloji mağazası, Şarkiye mahallesi Barbaros caddesi NO:53/A adresinde hizmet veriyor.

XIAOMI Ordu yetkili satış mağazası ile Gürbüz Center teknoloji mağazasına 0541 842 42 22 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken XIAOMI Ordu yetkili satış mağazası  sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

BİR YUDUM BAR

Kafadar dostların buluşma adresi Bir Yudum Bar, hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda  maç seyir keyfinin de yaşandığı Bir Yudum Bar, Düz Mahalle, Alanarası sokak NO: 8 adresinde hizmet veriyor.

                “Dokunuyorsa içme” sloganıyla hizmet veren  bir yudum bara 0538 941 26 58 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Bir Yudum Bar, sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

                           MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi   hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veriyor.

Mahmut Özel ve eşi Ayşen Özel’in önderliğini yaptığı ve Elvan Kırca Yöntem, Şehnaz Kapan ile  Kerem Alparslan’lı ekibiyle hizmet veren  Modi Turizm  ve Seyahat acentesine, 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan  Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Yaşadıklarınla değil yaşattıklarınla anılırsın, ne yaşattıysan, elbet bir gün onu yaşarsın.

 

 

O GÜN BUGÜN

Karşılıksız sevdiğimiz can ülkem. Bırak, siyasi arenada sazlar ayni saz, değişen sadece telleri olsun. Sen hep var ol. Gerisi hiç mesele değil.

 

 

HARBİDEN

Bugün ömrün geriye kalanının ilk günüdür. Her günü son gününüzmüş gibi yaşayın. Çünkü bir gün gerçekten öyle olacak.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 29 Ocak Pazartesi günü aday tanıtım toplantısına katılmak için Ordu'ya geleceğini,

***********************

x-Ordu’nun 19 ilçesinde aydınlatma çalışmaları gerçekleştirerek şehri modern ve estetik bir görünüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi’nin, Altınordu ilçesinde Teleferik Yaya Köprüsü ile Valilik Önünde bulunan Üst Geçitte Aydınlatma çalışması yaparak ışıl ışıl bir görünüme Kavuşturduğunu,

***********************

x-MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Spor Toto Başkanlığı ile Ordu'nun Kabadüz İlçesi'ne yapılacak spor salonu konusunda 6.000.000 TL’lik protokol imzalandığını belirttiğini,

***********************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un; “Pandeminin mirası damar tıkanıklıklarının kalp damarlarına ve beyine pıhtı atmasını dengeli su içerek önlemeye çalışın” dediğini,

***********************

x-Türkiye'de 11 ilin sınırları dahilinde bulunan  64 ada ve adacıkların isimlerinin;

“Balıkesir: En çok adaya sahip ildir. İl sınırları içerisinde 32 adet ada ve 15 adacık bulunmaktadır. Bunların pek çoğu yerleşime kapalıdır. En bilinenleri; Cunda, Avşa, Marmara, Paşalimanı, Ekincik'tir. Balıkesir adaları için Ayvalık Adaları ve Marmara Adaları.

İstanbul: 10 adası vardır.

Bursa: 1 adası vardır: İmralı adası.

Çanakkale: 3 adası vardır. Bozcaada, Gökçeada ve Tavşan adaları.

İzmir: 3 adası vardır. En bilineni Yassıca adadır.

Muğla: 11 adet adası vardır. En bilineni Karaada ve Kardak'tır.

Giresun: 1 adet adası vardır: Giresun adası.

Kocaeli: 1 adet adası vardır: Kefken adası.

Antalya: En bilineni Kekova adasıdır.

Van: Akdamar adası başta olmak üzere Van gölünde 3 adet adası vardır.

Isparta: Beyşehir gölü üzerinde adaları vardır.

Mersin: İldeki en büyük ada Dana adasıdır.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız