HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 17:35

AKŞENER: MECBURİYET SİYASETİNİ REDDEDİYORUZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz ve ilçe adaylarının bir bölümünü ilan etmek ve resmi tanıtımını yapmak için Ordu’ya geldi.   Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen ada
AKŞENER: MECBURİYET SİYASETİNİ REDDEDİYORUZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz ve ilçe adaylarının bir bölümünü ilan etmek ve resmi tanıtımını yapmak için Ordu’ya geldi.

 

Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen aday tanıtım programında konuşma yapan Akşener; “Bugün Türk siyasetinde, milletin sinir uçlarıyla oynamaktan beslenen iki anlayış var. İkisinin de amacı, milletimizi kendilerine mecbur bırakıp iktidar alanlarını ilelebet sürdürmek. İşte biz, milletimizin iradesini ipotek altına alan bu mecburiyet siyasetini reddediyoruz” dedi.

 

Adayları Enver Yılmaz'ın 3 dönem milletvekilliği, bir dönem belediye başkanlığı, geçmiş yıllarda da hakimlik yaptığını belirten Akşener, Yılmaz'ın yasamayı ve hukuku, aynı zamanda yerelde nasıl hizmet yapıldığını bildiğini ifade etti.

 

Akşener, Enver Yılmaz ile ortak özellikleri olduğunu kaydederek, "Kendisi Ordu'nun AK Parti kurucu il başkanı, ben de AK Parti'nin en başında kurucuları arasında yer alma noktasında bir insandım. Daha sonra bazı şeyler kafama yatmadığı için ayrıldım" diye konuştu.

 

ENVER YILMAZ ARTIK İYİ PARTİ BÜNYESİNDE

 

Enver Yılmaz'ın artık İYİ Parti bünyesinde yer aldığını dile getiren Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Niçin alıyor? Belediye başkanı olarak Ordululara hizmet etmek için. Çünkü yollar kapandı ve size müracaat etti. Ben de AK Parti'nin en başında vardım. Daha sonra ben de bazı şeyler uymadığı için ayrıldım.

 

Ama ortak noktamız şu; biz ayrıldığımız andan itibaren, AK Parti iktidar olduktan dört yıl sonra eleştirmeye başladım. Çünkü eylemlerini gördüm. Hiçbir zaman işi şahsileştirmedik. Enver Başkan ise ayrıldığı partiye bugüne kadar, partinin mensuplarına ister oy vereni, ister yöneticisi olsun, tek bir incitici sözü olmayan bir insan. Ordu'ya hizmet isteyenler, Ordu'da sakinlik isteyenlerin hizmet noktasına odaklı Enver Yılmaz'ı seçeceğine inanıyorum."

 

EMEKLİLERE HER AY BİN 500 LİRA

 

Konuşmasında sık sık gençlere, kadınlara ve emeklilere de yer veren Akşener, Enver Yılmaz’dan kazandığı takdirde her ay emeklilere 1.500 Lira seyyanen yardım sözünü aldı. Akşener, ayrıca Türkiye’de en düşük emekli maaşının da asgari ücret tutarında olması gerektiğini savundu.

 

Konuşmaların ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’ı sahneye davet eden Akşener, Yılmaz’ın adaylığını da resmi olarak açıklamış oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz'ın yanı sıra Ünye Belediye Başkan Adayı Ahmet Arpacıoğlu, Akkuş Belediye başkanı Alpay Kocagöz, Kabataş Belediye başkanı Cemalettin Türk ve Kabadüz belediye başkanı Mustafa Kemal Baş ilçelerinden adaylar da partililerle buluştu. (Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU)

 

 

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız