HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 10:17

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER KİM KİME DUM DUMA Ağızlarıyla söylemek istediklerini söyleyemeyenler, bir başkalarına söyletmenin hesaplarını yapıyor. Kimse kimseyle ilgilenmiyor.     ANLAYAN ANLADI! “Tüm dünya, daha ziyade yaşlıları aramızdan ala
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

KİM KİME DUM DUMA

Ağızlarıyla söylemek istediklerini söyleyemeyenler, bir başkalarına söyletmenin hesaplarını yapıyor. Kimse kimseyle ilgilenmiyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Tüm dünya, daha ziyade yaşlıları aramızdan alan geride kalan nesile de belki de ömür boyu taşıyacağı rahatsızlıklar, sekeller, kalıntılar bırakan Pandeminin izlerini taşımaktadır. Covid-19 virüsü aslında tüm vücutta en çok damarları etkiledi. Damarları tıkamak için çaba sarfetti, salgılar üretti.

Pandeminin üzerinden 2 yıla yakın bir süre geçti , etrafımızda özellikle kalp krizlerini , beyine pıhtı arması gibi olayları çok görüyoruz. Kalp krizleri damar tıkanıklığı sonucu, kalbi besleyen damarlarda akışkanlığın azalması ve pıhtı meydana gelmesi ile, o damarın tıkanması sonucu meydana gelir ve bu genellikle sabaha karşı saat 03.00 ile 06.00 arasında sık görülür.

Kalp krizleri;  sabah saatlerinde görülürse ölüm de yüksek olmaktadır. Buna en çok etki yapabilecek olan uyku saatlerimizde susuz kalıp, ağızdan nefes alıp verme sonucu ve uykuda terleme sonucu,  su kaybımızın artması ile damar içinde kuruluk, akışkanlığın kaybolması ve pıhtı atabilir damar içi zemininin oluşması ile ; kalp krizleri ortaya çıkabilir. Buna önlem alabilmenin en iyi yolu yatmadan yarım saat önce 2-3 bardak su içmenizdir. Suyu gün içinde de çok içerseniz bu riski gün içinde de önlemiş olursunuz. Her zaman dediğimiz gibi suyu susamadan için. Kalbinizi ve beyninizi koruyun” (Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes kendince haklı, herkesin derdi içinde saklı yaşıyoruz işte!

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ALTAŞ BRANDA

Özgür YETİM ve SELÇUK KOTAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GÜRBÜZ CD CENTER

Sahipliğini genç isim Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Blueray-3D-Divx filmler, cep telefonu aksesuarı, GSM TL yükleme, Ordumkart, OSKİ su dolumu ile tüm fatura tahsilatının adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı bitişiği) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet veren Gürbüz CD Center’e, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  yılların tecrübesi  hoş sohbet isim Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye, 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutmasıyla dikkat çeken, bizim saatçiye hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

Ordu’da Kuru kahvenin tartışılmaz adresi İmren Kurukahveci, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze kahvenin satış adresi , imren kuru kahveci Hükümet caddesinde  hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini yılların tecrübesi  Mehmet Akyurt ‘un yaptığı İmren Kurukahveciye,  214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                İmren kurukahveci sahip ve çalışanlarına, bol kazançlar diliyoruz.

FOTO HİLAL

Sahipliğini  hoş sohbet isim Yalçın Aydın ve eşi Gülizar Aydın’ın  yaptığı Foto hilal, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Gelin arabası, gelin masası, gelin yolu,  nişan, düğün ve sünnet süslemeleri ile resim ve kamera çekimi adresi Foto Hilal, Düz Mahalle Karkaçar sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Foto Hilal’e, 223 38 78 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Foto Hilal’e hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Hep güçlülerin borusunun öttüğü ülke bu! Ahlaki ve milli değerler de yoklar arasına katıldı katılacak. Utanmıyorsan istediğini  yap.

 

 

O GÜN BUGÜN

Düşünce, gözyaşı ve isyanın bir şeyi değiştirmediği ülke bu! Sistemin kaymağını yiyenler, yat ve gemicikler de keyif çatıyor. Çaresizler, fakirler ve garibanlar da  ölümüne bedel ödüyor.

 

 

HARBİDEN

Kafa ve beyin dağılmış hükümet gibi yaşamak istemiyorsan; her  duyduğuna inanma! Her duyduğunu söyleme ve her düşündüğünü de açıklama!

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Seçime katılacak siyasi partilerin birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi adına parti temsilcilerinin de katılımıyla YSK başkanlığında kura çekildi. Kuraya, seçime katılma yeterliliğine sahip 35 parti katılırken kuraya göre AK Parti pusulada 1. sırada, CHP 18, MHP 31, İYİ Parti 2. sırada yer alacak.

İşte seçime katılacak 35 siyasi partinin oy pusulasındaki yerleri…

AK Parti: 1. sıra , İYİ Parti: 2. sıra , Sol Parti: 3. Sıra, Büyük Birlik Partisi: 4. Sıra, Memleket Partisi: 5. Sıra, Anavatan Partisi: 6.sıra,DSP: 7. Sıra, Yeniden Refah Partisi: 8. Sıra, Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi: 9, Türkiye Komünist Partisi: 10. Sıra, Anadolu Birliği Partisi: 11. Sıra, Zafer Partisi: 12. Sıra, Halkın Kurtuluş Partisi: 13. Sıra, Türkiye Komünist Hareketi: 14. Sıra, Bağımsız Türkiye Partisi: 15. Sıra, Gelecek Partisi: 16. Sıra, Yeni Türkiye Partisi: 17. Sıra, CHP: 18. Sıra, Emek Partisi: 19. Sıra, HÜDA-PAR: 20. Sıra, Hak ve Özgürlükler Partisi: 21. Sıra, Ocak Partisi: 22. Sıra, Adalet Birlik Partisi: 23. Sıra, Demokrat Parti: 24. Sıra, Güç Birliği Partisi: 25. Sıra, Millet Partisi: 26. Sıra, Milli Yol Partisi: 27. Sıra, Adalet Partisi: 28. Sıra, Genç Parti: 29. Sıra, Aydınlık Demokrasi Partisi: 30. Sıra, MHP: 31. Sıra, Türkiye İşçi Partisi: 32. Sıra, DEVA Partisi: 33. Sıra, Saadet Partisi: 34. Sıra ve Vatan Partisi: 35. Sıra.

************************

x-Ordu  genelinde 2019 yılından bu yana 31 bin 200 dekar âtıl alan tarım ve üretime kazandırıldığını,  arazilerini üretime açan üreticilere her türlü tohum desteğinin de sağlandığını,

************************

x-Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 6, 7 ve 8 Şubat tarihlerinde oynanacağını,

************************

x-Ordu’nun 2023 yılı üretiminde 19 bin 006 ton bal üretimi ile birinci sırada yer aldığını,

************************

x-Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından paylaşılan 2023-2024 yılı transfer sezonu takvimine göre; 11 Ocak 2024'te başlayan ara transfer döneminin  9 Şubat 2024'te sona ereceğini,

***********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi ORKENT A.Ş. ile Ordu Tabip Odası arasında imzalanan protokol ile hekimlere indirimli satış yapılacağını,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız