HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 09:52

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER HİÇ MESELE YOK Doğruyu yazan ve konuşanın, Deli damgası yetmiyormuş gibi.  hain de ilan edildiği ülke bu! Bakar da görmezsen hiç  mesele yok.     ANLAYAN ANLADI! “Altınordu ilçemizde bir imar sorunu yaşadık. Bu yaşan
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

HİÇ MESELE YOK

Doğruyu yazan ve konuşanın, 'Deli' damgası yetmiyormuş gibi.  hain de ilan edildiği ülke bu! Bakar da görmezsen hiç  mesele yok.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Altınordu ilçemizde bir imar sorunu yaşadık. Bu yaşanan imar sorunu hem bizim konut stokumuzu hem de iş yeri stokumuzu tüketti. Yaklaşık 3 yıldır Ordu’daki yatırımcılar yeni bir iş yeri açamadı. Biran önce Ordu’nun farklı farklı yerlerine kenti taşımamız, orada yeni merkezler oluşturmamız gerekiyor. Tek bir nokta sıkıştık. Bundan 50 yıl önce de fidangör bölgesinden eski sanayiye kadar ticari hattımız vardı, hala bugün aynı yerdeyiz. Israrla söyledik ki eski sanayinin olduğu bölge bir açık AVM olabilir. Sadece imar notundaki düzeltme ile ama onu da bugün biz henüz anlayamadığımız, henüz tarif edemediğimiz, şehir planlama ilkelerine tamamen aykırı duran bir kentsel dönüşüm masalı ile devam ediyoruz ve o bölgeyi de kaybediyoruz. Herkes şapkasını önüne alsın Ordu’nun esnafına ve Ordu’nun iş dünyasına yeni üretim alanları, yeni satış alanları, yeni dükkanlar, yeni mağazalar üretmek için elinden geleni yapsın. Yoksa burası çok pahalı bir şehir olmaya doğru gidiyor. İşini geliştiren, çıraklıktan başlayan, ustalaşan insanlar sanayi sitelerinde yer bulamıyorlar. İşini büyütmek isteyenler, yeni mağazalar, yeni bayilikler almak isteyenler iş yeri bulamıyorlar şehir merkezlerinde. Ordu’nun bir AVM’si yok. Ordu’nun yol üzerinde büyük mağazaları yok. Yani bütün bunları bizi yönetenler otursunlar ve çözüme ulaştırsınlar. Yoksa bizleri iyi günler beklemiyor.” (Levent Karlıbel, OTSO Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Kim kime, dum duma yaşıyoruz işte!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FOTO HİLAL

Yalçın AYDIN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

XIAOM1 ORDU YETKİLİ  MAĞAZASI

İşletmeciliğini Taner Gürbüz’ün yaptığı ,Ordu’nun ilk ve tek yetkili mağazası  XIAOMI ORDU müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

XIOOMI model cep telefonları, telefon aksesuarları ve eko sistem ürünleri satış mağazası OSKİ su dolumu, Ordum kart dolumu ve tüm fatura tahsilatı adresinde olan Gürbüz Center Teknoloji mağazası, Şarkiye mahallesi Barbaros caddesi NO:53/A adresinde hizmet veriyor.

XIAOMI Ordu yetkili satış mağazası ile Gürbüz Center teknoloji mağazasına 0541 842 42 22 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken XIAOMI Ordu yetkili satış mağazası  sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi Mehmet Akyurt’un yaptığı İmren Kurukahveci, günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Merkez: Hükümet caddesi NO: 4-A  adresinde hizmet veren İmren Kurukahveciye, 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan İmren Kurukahveci sahiplerine, her zaman olduğu gibi  bol kazan dileklerimizi iletiyoruz.

                Kaliteli saat satış adresi Ayar Saatçilik, Merkez: Barbaros caddesi NO: 13, Şube: Sırrı paşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Ayar saatçiliğe,  214 91 52 ve 0542 272 73 52 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayar saatçilik , sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.    

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini Mustafa, Ömer ve Yılmaz Saylan kardeşlerinin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan, Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

            YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübe Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Haftanın her günü hizmet vermesiyle dikkat eken Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine hayırlı kazançlar diliyoruz.

DOKUNDURMA

Siyasilerin başarısızlıklarının bile kader olduğu bu ülkede; her kim ki çaresizlerin döktüğü gözyaşlarından zevk alıyorsa, bilinsin ki şerefsizin ta kendisidir.

O GÜN BUGÜN

İnsan, çaresizliği içine atıyor da içinden atamıyor işte!

HARBİDEN

İnsan bu! Yaşadığı her  yerde sorun da hep vardır.

 

 BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

ÖLÜMSÜZ İNSAN ATATÜRK VE 19 SAYISI

x-Atatürk, 1881 yılında dünyaya gelmiştir. (19×99=1881)

x-Sağlığında, İngiliz İmparatorluğu Hükümeti Atatürk’ ün doğum gününü tebrik için Türk Hükümeti ‘nden sormuş, ATATÜRK 19 Mayıs 1881 diye yanıtlamış ve kayıtlara böyle geçmiştir.

x-Atatürk, 1938 yılında vefat etmiştir. (19×102=1938)

x-Atatürk, 57 yıl yaşamıştır. (19×3=57)

x-Atatürk, 19 yaşında 1900’da Harp Akademisine girmiştir.

x-19 Aralık 1904′ de bağımsız düşüncelerinden ötürü yıldız sarayına çağrıldı.19 mayıs 1915′ de albay oldu.

x-Atatürk’ün ilk askeri görevi, 19’uncu kolordu komutanlığıdır.

x- Mustafa Kemal Atatürk adına 3 aşamada kavuşmuştur.

x-Fakat ilginç olanı, adındaki harf sayısının 19 olmasıdır.

x-Atatürk, Türkiye’yi kurtarmak için Samsun’a hareket etmiş ve Anadolu’ya, 19 Mayıs 1919’da ayak basmıştır. (101×19 = 1919)

x-19 Mayıs 1919′ da Samsun’a çıkıyor. Bu tarihte 3 tane 19 rakamı vardır ki Atatürk’ ün ömrü de zaten 3×19 dur. 19 Mayıs 1919′ da iki on dokuz =38 yaşındaydı.

x--Atatürk, Milli Mücadele kararını, TBBM’nden 19 Kasım 1919’da aldı.

x-Atatürk, Türkiye’yi, 1919’dan 1938’e kadar 19 yıl yönetti.

x-Atatürk’ün ebediyete göçtüğü yıl olan 1938’de, 102 kere 19 vardır.

x-Atatürk’ün cenazesi 19 Kasım 1938’de Yavuz gemisiyle İzmit’e götürüldü.

x-Büyük devlet adamı ve eşsiz kahramanın adı ve soyadı  “MUSTAFA KEMAL ATATÜRK” 19 harftir.

x-“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE “. Bu şaheser cümle 19 harftir.

x-“İSTİKLAL GÖKLERDEDİR” Ne rastlantıdır ki, Atatürk’ ün bu sözleri de 19 harftir.

x-10 Kasım 1938 (19x2x19) (10 Kasım günü saat 9 da 10+9=19) 3×19 =57 yaşında ölümlü yaşama gözlerini kapamıştır.

x-Cenazesi büyük bir merasimle 19 Kasım 1938 günü Yavuz zırhlısı ile İzmit’ e götürülmüştür.

x-En Büyük Kahraman’ ın ebediyete intikali üzerine arkadaşı ve halefi İsmet İnönü’ nün Türk Milletine beyannamesi 19 cümledir.

x-Doğum ve ölüm yılları (1881 ve 1938), 19 sayısının katlarıdır.

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız