HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Şubat 2024 Salı Saat: 09:52

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER BİRBİRİMİZE YABANCI  YAŞIYORUZ İŞTE! Ayni apartman ve sitelerde bir birimize yabancı yaşıyoruz .Beton binalarda yatıyor, beton yollarda toprağa hasret yürüyoruz. Adına da şehir hayatı diyoruz.     ANLAYAN ANLADI!
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

BİRBİRİMİZE YABANCI  YAŞIYORUZ İŞTE!

Ayni apartman ve sitelerde bir birimize yabancı yaşıyoruz .Beton binalarda yatıyor, beton yollarda toprağa hasret yürüyoruz. Adına da şehir hayatı diyoruz.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Bu seçimler genel değil yerel. Bu kapsamda Türkiye seçime hazırlanırken ‘şu işleri yapacağım’ demek yerine ‘bana oy vermezseniz, teröristler gelir, bana oy vermezseniz cumhurbaşkanımızı seçmemiş olursunuz, bana oy verirseniz dış güçler gelir’ deniliyor. Gören de bizi ‘Ya Allah Bismillah’ deyip savaşa gidiyor zannedecek. Alt tarafı yerel seçim, yerel seçimde ne olur? Adaylar ve projeleri rekabet eder, bu rekabetten de seçmen kazanır. Öyle bir gruplaşma ki, sanırsınız cenge gidiyoruz.

Bizim hiç kimseye düşmanlığımız yok, kavgamız da yok. Hiçbir şekilde siyasi görüşe, o siyasi görüşün yanında olan insanlara saygısızlığımız yok, her görüş ve kıymetli ve önemlidir. Bu düzeni ortadan kaldırmaya inandığım için 2018 yılından mücadele ediyoruz ama başaramadık. Bu sistem ittifakları da yaktı, maalesef başaramadık. Şimdi biz hür ve müstakil olarak seçime girme kararı aldık.

Buradan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a öneride bulunmak istiyorum. Derhal seyyanen emeklilere bir para vermen lazım. En düşük emekli maaşı da asgari ücret kadar olmalıdır, seyyanen bunu söylüyoruz. Adayımız Enver Yılmaz kazanırsa Ordu’daki emeklilere fazladan bin 500 lira verecek” (Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yarınlar kuşku ve düşüncesi günü yaşatmıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SANAT PERDE

Ayşe-Bülent ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

AYDİL TESİSAT

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Murat Aydil’in yaptığı Aydil Tesisat, müşterilerine kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                Doğalgaz, kalorifer, sıhhi tesisat, güneş enerjisi, hırdavat ve elektrik malzemeleri satış adrese Aydil Tesisat, Bucak Mahallesi Nefsi Bucak caddesi NO:14/A adresinde hizmet veriyor.

                Şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde 35  indirim uygulayan Aydil tesisata, 0531 576 76 53 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Aydil Tesisat sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Sabri Aras ile oğlu Yiğit Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yasalara bağlığı ile tanınan ve gece 22.00’ye kadar hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel bayii Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde  hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Gurur Şarküteri ve tekel bayiin, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gurur Şarküteri  ve tekel bayiine, hayırlı ve   bol kazançlar diliyoruz.

    CAN-İŞ

ANAHTARCI

Anahtar, dikiş makinesi, çelik kasa, demlik-tencere parlatma, ağaç ve Ot motoru tamiri adresi genç isim Yakup Can Özgül’ün önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yeni Mahalle Kahraman Sağra caddesi NO:78/B adresinde  hizmet veren ve7/24 müşterilerine hizmet vermesiyle dikkat çeken Can-İş anahtarcıya , 0545 240 41 18 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Can-İş anahtarcıya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe  Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan  Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Çok sıkkın...Bıkkın...Gergin...Üzgün...Yorgun... olsa da hala yaşıyoruz ya.

 

 

O GÜN BUGÜN

Güç haklılardan yana değil de hem de seçilen siyasilerden  yana oldukça, bu ülkede değişecek hep hiç olacak. Yazın bir kenara.

 

 

HARBİDEN

İnsan, çaresizliği içine atıyor da içinden atamıyor işte!

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin  toplantısında Ordu genelinde 19 ilçede tüm toplu taşıma araçlarını kapsayacak şekilde toplam 5 bin 650 adet Minibüs, taksi, servis, dolmuş, Halk otobüslerinin taşıma ücretlerine yüzde 15 ile yüzde 28 arasında değişen oranlarda artış yapıldığını,

*************************

x-trafik idari para cezalarının yüzde 25 indirimli ödenmesine imkan tanıyan süre, 15 günden bir aya çıkarıldığını,

*************************

x-Ordu’da 2023’te 323 milyon dolarlı ihracat gerçekleştiğini,

*************************

x-Ordu’nun Çamaş Belediyesi’nin öncülüğünde ilçede işsizlik ve şehre göçü önlemek için 600 kişinin çalışabileceği tekstil atölyelerinin hayata geçirildiğini,

*************************

x-Türkiye’nin doğum oranları listesinde,  85 milyon 279 bin 553 kişilik nüfusuyla 194 ülke arasında 18. sırada yer aldığını,

*************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Türkiye'de 81 ile bağlı 922 ilçe bulunurken, İstanbul'un Esenyurt İlçesinin  977 bin 489 nüfusuyla en kalabalık ilçe seçildiğini,

*************************

x-Türkiye'nin turizm gelirinin, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 16,9 artarak 54 milyar 315 milyon Dolar’a ulaştığını,   bu gelirin Türkiye turizm tarihinde kaydedilen en yüksek turizm geliri rakamı olduğunu,

*************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye'de 81 ile bağlı 922 ilçe bulunduğunu,

*************************

x-Altınordu Belediyesinin Durugöl mahallesinde bulunun Trafik Eğitim Parkı içerisinde hizmet vermeye başlayan Durugöl Menekşe Kafe’nin vatandaşların beğenisini  kazandığını,

*************************

x-SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin fark ödemesinin  6-7 Şubat'ta yapılacağını,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız