HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Şubat 2024 Salı Saat: 09:45

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER BEYİN İNKAR EDİYOR Parası olanlar adına cennet denilen ülke Türkiye işte! Sindirilmiş toplum yaratıldığı içindir ki; her şeyi göz görüyor fakat, beyin inkar ediyor.     ANLAYAN ANLADI!  Ordunun eğer erdemli davranı
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

BEYİN İNKAR EDİYOR

Parası olanlar adına cennet denilen ülke Türkiye işte! Sindirilmiş toplum yaratıldığı içindir ki; her şeyi göz görüyor fakat, beyin inkar ediyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

 "Ordu'nun eğer erdemli davranışları birinci ilke olarak başı alırsa Ordu'yu kimse tutamaz. Ordu'dan yükselen mesajlar sadece Ordu, Türkiye için değil aynı zamanda mazlum milletler içinde çok önemli mesaj olacak. Sıradan bir belediyecilik yapmayacağım. Proje bizim için kolay. Hayatım boyunca hep büyük projeler yaptık. Bundan sonra yapacağımız erdemli davranışları büyütmek. Bunu 19 ilçede de bütün çalışanlarımızdan da bekliyorum. Biz bütün insanlara hizmet edeceğiz, hiç bir zaman üstten bakmayacağız. Neticede biz hizmet için buraya geldik. Burada herkesin oyunu nasıl aldıysak, onların karşılığını hizmet olarak vereceğiz. Hiç kimse, bundan bir milim şaşarsa beni karşısında bulur.

Dedikodu yapanların Büyükşehir Belediyesi'nden içeriye girmemesini de isteyen Başkan Güler, "Biz buraya  ciddi iş yapmaya geldik, oyun oynamaya gelmedik. Hizmet edeceğiz, dedikodu yok, dedikodu eden içeri girmesin. Bunları yapacak olan bu binadan içeri girmesin. Çalışmayan oturmasın burda. Çalışmayan bize görünmeden çeksin gitsin. Bizde artık söz dönemi bitti, seçim dönemi bitti, şimdi geçim dönemi. Lafı büyütmeyeceğiz işi büyüteceğiz. Şuana kadar hizmet eden, bütün hizmet eden her kardeşimize ta Süleyman Felek'e kadar herkese teşekkür ediyorum"

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

 

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Kendisini bulunmaz Hint kumaşı sayanları  o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

Murat ŞENOACAK

Tüm Ordululara Sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

SALON ŞİMŞEK

Sahipliğini  Rüşan Şimşek’in yaptığı Salon Şimşek, “Kalite aranmaz salon Şimşek’te yaşanır” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Salon Şimşek’te  içecek olarak çay, Türk kahvesi, ihlamur, Nescafe, salep, su, ayran, gazoz, limonata, kola, meysu, meyveli soda, sıkma portakal ve enerji içeceği-RedBull servisi yapılıyor.

                Yiyecek olarak da sandviç, köfte, hamburger ve tost’un  servis yapıldığı Her tarafı açık ve 600 metre karelik  işyerinin  300 metre karesi  sigaralı ve 300 metrekaresi de sigarasız alan olarak hizmet veren  Salon Şimşek, Yeni Mahalle Aydın Güler sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                Mor-Beyaz gömlekli çalışanı, 720 kişinin oturabileceği masa ve 10 televizyon kanalının bulunduğu Salon Şimşek’te maç seyretme keyfide doyasıya yaşanıyor.

                0532 574 88 11 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Salon Şimşek, sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazanç dileklerimiz iiletiyoruz.

KONAK KASABI

İşletmeciliğini  35 yıllık tecrübe  Haydar Bozkurt’un yaptığı Konak kasabı , hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros Caddesi No: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hijyenik ortamın adresi de  olan Konak kasabına 214 34 55, 225 53 30 ve 0532 373 49 02  Nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

TEKNECİ TİCARET

Sahipliğini yarım asırlık  tecrübe Mehmet Tekneci ve oğlu Fikret Tekneci’nin yaptığı Tekneci Ticaret, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Tespih, cenaze malzemeleri ve dini kitap satış adresi de olan Tekneci Ticaret orta cami karşısında hizmet veriyor.

                Yaşadığı sürece baba mesleğini sürdürmeye kararlı Tekneci ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

GÖZDE ELEKTRONİK

Gözde elektronik, 20 yıllık tecrübe Akif Bayraktar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                TV, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi  ve hoş sohbetinde adresi olan ve Münir Sarı’nın yaptığı Gözde Elektroniğe 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Kendilerini Bulunmaz Hint kumaşı sanan ve hep kendilerine yontan siyasiler; yaşadıklarınızla değil yaşattıklarınızla anılırsınız, ne yaşattıysanız da , elbet bir gün onu yaşarsınız.

 

 

O GÜN BUGÜN

Dedikodu, soytarıların eğlencesidir. Yüzlerine tükürmezseniz başınıza pislerler.

 

 

HARBİDEN

Bilgisizliğini, beceriksizliğini ve sünepeliğini,"Ben bilirim" havasıyla örtbas etmeye çalışan yetkili, etkili ve ilgililerin kendilerine dahi faydası olmaz.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-2024 yılı fitre miktarı 130 TL olarak belirlendiğini,

**********************                                                                                                                                             

x-Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çitçi’nin  İngiltere, Almanya, Hollanda ve Suudi Arabistan başta olmak üzere 55 ülkeye bal gönderdiklerini açıkladığını,

*********************

x-TÜİK'in raporuna göre Türkiye'de trafiğe kayıtlı araç sayısının 28 milyon 740 bin 492 olarak kayda geçtiğini,

*********************

x-Futbol müsabakalarında VAR'ın devreye girdiği durumlar topun çizgiyi geçip geçmediğine bağlı gol kararları, penaltı, direkt kırmızı kart ve hakemin yanlış oyuncuya kart göstermesi olarak sıralandığını,

**********************

x-Ordu B.Ş  Karadeniz Tiyatrosu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan ve bu yıl ilki gerçekleştirilecek “1. Ordu Şehir Tiyatroları Festivali’nin, 19 Şubat ‘ta başlayacağını,

**********************

x-Pasif içici olarak her yıl en az 1 milyon insan sigara dumanına maruz kaldığını, tütün ve tütün ürünlerinin her yıl 8 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olduğunu,

**********************

x-Ordu'da eğitimde zirveye ulaşan liseler belli olduğunu, bu sene de başarısını tescilleyen Ordu Fen Lisesi’nin, 469.6797 puanla ilk sırada yer aldığını,

**********************

x-Avrupa Birliği'nin (AB) Copernicus uydu izleme sistemiyle yapılan ölçümlere göre, 2024’ün Ocak ayının şimdiye kadar kaydedilen "en sıcak ocak" olduğunun  bildirildiğini,

**********************

x-Orduluların 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde 19 ilçede toplam 293 belediye meclis üyesini seçeceğini,

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız