HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 09:41

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER BAKARDA GÖRMEZSEN MESELE YOK Seçtiklerinden bile korkan sindirilmiş insanlar ülkesi Türkiye işte! Bakar da görmezsen mesele yok, okuma yazma bilmez isen hiç mesele yok.     ANLAYAN ANLADI!
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

BAKARDA GÖRMEZSEN MESELE YOK

Seçtiklerinden bile korkan sindirilmiş insanlar ülkesi Türkiye işte! Bakar da görmezsen mesele yok, okuma yazma bilmez isen hiç mesele yok.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Değişen dünyayı kadınsız tahayyül etmemiz, yeni atılımları kadınsız tasarlamamız mümkün değilken, kadınlarımız için tarihi ve kültürel referanslar ışığında bir bakış açısı geliştirmemiz zaruridir ve milli bir meseledir.

Bu minvalde; Türkiye büyüyecekse, kadınların güçlenmesi gerekliliği kaçınılmazdır. Kadının güçlenmesi ise sadece ekonomik anlamda yeterli olmayabilir. Elbette kadının ekonomideki varlığı önemlidir. Ancak kadının ailedeki gücünün devamı, siyasette var olması da en az kadının ekonomideki vazgeçilmezliği kadar önemlidir.

Karar alıcılar içerisinde kadın aktif bir rol almadıkça hep bir tarafı eksik kalacaktır. Kadınların başta siyaset olmak üzere toplumsal hayata katılımlarındaki sorunlar, çok çeşitli başlıklar altında geniş bir yelpazede ele alınabilir.

(Naci Şanlıtürk, MHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Kimse kimseye yaranamıyor, herkes tutturmuş bir yol  kendi kaderini yaşıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SANAT PERDE

Ayşe-Bülent ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÖZDEMİR İNŞAAT

İşletmeciliğini Recep ve Anıl Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken ve işyerini daha da büyütmenin hesaplarını yapan  Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

CİHAN  MARKET

 Cihan market, müşterilerine kesintisiz  hizmet kesintisiz vermeye devam ediyor.

                “Kalitenin güler yüz ile buluştuğu tek adres” sloganıyla hizmet veren  Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayii ve fatura ödeme noktası da  olan Cihan markete,   225 13 85 ve 225 09 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Cihan Market sahip ve ayrılmaz çalışanı Olgun Türkmen’e   hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura, Subayı Mahallesi İbni Sina Caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor. müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini 40 yıllık tecrübe Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Gençler kunduraya, 214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Gençler kundura sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSOYLAR OTOMOTİV

Sahipliğini Gökhan Gürsoy ile Ahmet Gölpınar’ın yaptığı Gürsoylar Otomotiv Lastik müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine gösterdiği yakın ilgiyle dikkat çeken ve ayni zamanda Petlas Yetkili Bayide olan Gürsoylar Otomotiv Lastik, Şube 1 Yeni Mahalle 327 sokak NO: 1 ve Şube 2 2.sanayi sitesi 1141 sokak NO: 16/A adresinde hizmet veriyor.

                Jant düzeltme ve rot balans ayarı ile 2. El lastik satış adresi Gürsoylar Otomotive hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke Türkiye işte! Sazlar ayni saz, değişen sadece telleri oluyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsan insanı ,sorguladığı kadar anlamadığı içindir ki, herkes birbirine yabancı yaşıyor.

 

 

HARBİDEN

Herkesten kendin gibi olmasını beklersen hep yalnız kalırsın.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-6 Şubat Kahramanmaraş Depremi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 ilde can kayıplarına neden olduğunu, depremde 50 bin 783 kişi hayatını kaybederken 107 bin 204 kişinin de yaralandığını, deprem bölgesi olan Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis, Adana ve Diyarbakır'ı vurduğunu, toplamında 1 milyon 895 bin 348 binada hasar meydana geldiğini, bunlardan 303 bin 455'inin acil yıkılacak, ağır hasarlı, orta hasarlı ve yıkık olarak belirlendiğini,

*********************

x-TÜİK'in raporuna göre Türkiye'de trafiğe kayıtlı araç sayısının 28 milyon 740 bin 492 olarak kayda geçtiğini,

*********************

x-Futbol müsabakalarında VAR'ın devreye girdiği durumlar topun çizgiyi geçip geçmediğine bağlı gol kararları, penaltı, direkt kırmızı kart ve hakemin yanlış oyuncuya kart göstermesi olarak sıralandığını,

**********************

x-A Millî Takımın, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında, 4 Haziran'da İtalya ile deplasmanda özel maçta karşılaşacağını,

*********************

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu turizmine kazandırılan Şehit Temel Şimşir Gemisi ve Kuzey Yıldızı Teknesini, 75 bini aşkın yerli ve yabancı turist kullandı

*********************

x-Avrupa'nın deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen ilk havalimanı özelliği taşıyan Ordu Giresun Havalimanı'nın Ocak ayında 84 bin 615 yolcunun  kullandığını,

*********************                                                                                                                                                     

x-İstanbul'da yaşayan Orduluların sayısı 515 bin 544 olduğunu, Ordu'yu 482 bin 530 kişiyle Giresun, 478 bin 587 kişiyle Tokat, 450 bin 286 kişiyle Erzurum, 419 bin 224 kişiyle Malatya, 415 bin 22 kişiyle Samsun, 411 bin 65 kişiyle Trabzon’un takip  ettiklerini,

*********************

x-Türkiye İstatistik Kurumu  tarafından açıklanan adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre Ordu'nun nüfusu bir önceki yıla göre 12 bin 610 kişi artarak 775 bin 800'e ulaştığını, bu sayede Ordu, Türkiye'nin en kalabalık 28. ili olduğunu, ayrıca en büyük ilçesinin de 225 bin nüfusuyla  altınordu’nun olduğunu,

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediye’si Ordu turizmine kazandırılan Şehit Temel Şimşir Gemisi ve Kuzey Yıldızı Teknesi Ordu’yu denizden seyretmek isteyenlere eşsiz güzellikler sunduğunu,  Kısa süre öncesinde faaliyetlerine başlayan ve daha önce adeta hiç kullanılmayan deniz turizmine ivme kazandıran gemi ve tekne 75 bini aşkın yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yaparak alternatif bir destinasyon imkânı sunduğunu,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız