HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 09:58

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ŞEREF DUYAN ŞEREFSİZLER Garibanın alın terini bile çalıp da göbeğini şişirmekten şeref duyan şerefsizler işte! Garibanı, yetimi ve öksüzü, böbreğe ihtiyacı olduğunda arıyor ve seviyor!     ANLAYAN ANLADI!
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ŞEREF DUYAN ŞEREFSİZLER

Garibanın alın terini bile çalıp da göbeğini şişirmekten şeref duyan şerefsizler işte! Garibanı, yetimi ve öksüzü, böbreğe ihtiyacı olduğunda arıyor ve seviyor!

 

 

ANLAYAN ANLADI!

"Seçime katılan adaylarımız ve parti yöneticilerimize sesleniyorum. Lütfen Belediye Meclis kadrolarını liyakate dikkat ederek yapın.

Altınordu ilçemiz; iptal edilen 2018 imar planı yerine yapılan, ancak planlama ilkelerine uygun olmadan ve asgari kent ihtiyaçlarına cevap vermeden tasarlanan yeni imar planı yüzünden üç yıldır imar mağdurudur.

Bireysel itirazlara verilen hukuka uygun olmayan yanıtlar yoluyla sadece zaman kazanılmış ama çözüm üretilmemiştir. Bu durum amasız fakatsız Ordu Büyükşehir ve Altınordu Belediyelerinin  yetersiz bilgili bürokrat ve siyasilerinin eseridir. Ordu Büyükşehir ve Altınordu Belediyelerinin  yetersiz bilgili bürokrat ve siyasilerinin eseridir. Yeni dönemde aynı kaosun devam etmemesi açısından seçime giren tüm parti ve adaylarından isteğimiz mesleğini iyi bilen başarılı ve kabul gören Şehir Plancısı ve Mimar meslektaşlarımıza meclis listelerinde ön sırada yer vermeleridir. Şehrimizi ve 1500 civarında sektör temsilcisini ilgilendiren ve mağdur eden bu sürecin tekrar aynı sürüncemede olmasına izin vermeyin. Bizler de kentimizin geleceği adına konunun her zaman tarafı, takipçisi ve gerektiğinde hesap soranı olmalıyız." (Levent Karlıbel, OTSO Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Sportif alan da geçmiş dünde kalan başarılarla avunuyoruz.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAY EVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BUCAK ET GALERİSİ

İşletmeciliğini hoş sohbet isimler Recep Canbay ile Fatih Özyurt’un yaptığı Bucak Et Galerisi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze et adresi Bucak Et Galerisi Bucak Mahallesi Şahincili Caddesi N0 18/ A adresinde hizmet veriyor.

                Aynı zamanda hijyenik bir ortamda hizmet veren Bucak Et Galerisine, 0452 600 02 04, 0530 663 32 87 ve 0507 649 66 94 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bucak Et Galerisi sahiplerine bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.         

İMREN KURUKAHVECİ

Ordu’da Kuru kahvenin tartışılmaz adresi İmren Kurukahveci, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze kahvenin satış adresi İmren kuru kahveci, Hükümet caddesi NO: 4-A  adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini yılların tecrübesi  hoş sohbet isim Mehmet Akyurt ‘un yaptığı İmren Kurukahveciye,  214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                İmren kurukahveci sahip ve çalışanlarına, bol kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi  hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini 30 yıllık tecrübe  Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

             YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi  ve izne hasret kalan Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İnsan işte! Neyse o. Herkesin kendi derdi kendisine yetiyor. Herkes kendine mecbur yaşıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu bu ülkede; lafını bilmiyorsan, susmanı bileceksin.

 

 

HARBİDEN

İnsanın dibi ne ölenin ne de gidenin arkasından ağır sözler söylemez. Bilir ki; biri ölmüş gitmiş biri de gitmiş bitmiştir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü'ne 16 işçi alınacağını, işçi kadro ve sayıları şöyle; Bahçe bakım işçisi 2 kişi, Sıhhi tesisatçı 1 kişi Laboratuvar temizlik işçisi 4 kişi, Elektrikçi 1 kişi, Marangoz 1 kişi, Hayvan bakıcısı 5 kişi, Kaloriferci 1 kişi, Aşçı 1 kişi. başvurular1n 19 Şubat tarihinde sona erecek. İşe girmek isteyenler müracaatlarını İş Kur üzerinden yapabileceklerini,

**********************

x-Baharın müjdecisi Cemre’nin 19-20 Şubat’ta havaya, 26-27 Mart’a suya ve 6-6 Mart’ta toprağa düşeceğini,

***********************

x-TÜİK Türkiye genelinde nüfus dağılımını yayımladığını, verilere göre Ordu Türkiye'nin en kalabalık 28'inci ili olduğunu, Ordu'nun Mesudiye ilçesinde yer alan Çerçi Mahallesi'nde ise toplamda 19 kişinin yaşadığının belirlendiğini,

***********************

x-Son yıllarda Karadeniz Bölgesi ile birlikte Ordu’nun bazı ilçelerinde de yoğun olarak görülen kahverengi kokarca zararlısına karşı hem mekanik mücadele yöntemi ile hem de halk sağlığına uygun ilaçlar kullanılarak gerçekleştirilen mücadele çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü,

***********************

x-Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak’ın; “Eski valilik hizmet binası, Ordu Arkeoloji Müzesi olacak ve kısa bir süre içeresinde Ana Tanrıça Kibele Heykelimizi burada halkımıza sergileyeceğiz. Büyük ihtimalle bu yaz aylarında Kibele, evine dönmüş olacaktır” dediğini,

***********************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2023 yılı Aralık ayı ücretli çalışan sayısını açıkladığını, TÜİK’den yapılan açıklamaya göre, sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı 2023 Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,7 artarken, ücretli çalışan sayısı bir önceki yılın aynı ayında 14 milyon 800 bin 999 kişi iken, 2023 yılı Aralık ayında 15 milyon 57 bin 373 kişiye ulaştığını,

***********************

x-İngiltere Londra merkezli pazar araştırma şirketi Euromonitor’un, dünyanın en iyi 100 şehri 2023 listesini yayımladığını, buna göre, Türkiye’den İstanbul, Antalya ve Bodrum’un yer aldığını,

***********************

x-Ordu Devlet Hastanesi'nin Başhekimlik görevine Atila Gürgen'in yerine Eser Uyanık’ın  atandığını,  

***********************

x-Türkiye'de ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 1 milyon 107 bin 32 olduğunu,  Ordu'da ise  bin 473 yabancının ikamet ettiğini,  

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız