HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Mart 2017 Çarşamba Saat: 09:45

“YAMA DEĞİL, SICAK ASFALT İSTİYORUZ”

ÖZEL HABER
“YAMA DEĞİL, SICAK ASFALT İSTİYORUZ”

Ordu’nun en büyük 3. Mahallesi olan Öceli’de asfalt üzüntüsü yaşanıyor. 2017 yılını asfalt yılı ilan eden belediyeler bu yıl içerisinde Ordu genelinde bütün asfalt çalışmalarının tamamlanacağını her fırsatta dile getirseler de, Öceli Mahallesi sakinleri artık bu tür açıklamalara bugünlerde pek sıcak bakmıyorlar.

Ordu, Büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra sıcak asfalt yüzü görmeyen Öceli’de vatandaşlar gazetemize yaptığı açıklamalarda; “Öceli ana yolu bugün 23-24 mahalle ve köyü birbirine bağlıyor. Düne kadar Çavuşlar, Teyneli, Akkese, Karacaömer, havzalarında yapılan sıcak asfalt çalışmalarına gıpta ile bakmaktayız. Oysa sıcak asfalt çalışmalarında öncelik Öceli Mahallesine verilmeliydi.

Çünkü hepsine giden yol buradan geçiyor. Deforme olan, fiziki yeterliliğini kaybeden ve asfalt alt yapı ömrünü dahi yitiren Öceli Mahallesi yolu aynı zamanda Ulubey ilçesine kadar da uzanıyor. Endişemiz bugünlerde sürekli bozulan yolumuza ekipler gelip yama döküp gidiyor. Oysa biz yama değil, sıcak asfalt istiyoruz” dediler.

Öte yandan Öceli Mahallesi Muhtarı Okay Yatağan’da gazetemize verdiği bilgilendirmede, Altınordu Belediyesinin bağlantı yollarında ki çalışmalara sürekli destek verdiğini belirterek anayolun da Büyükşehir Belediyesi inisiyatifinde olduğunu belirtti. Muhtar Yatağan, Öceli Mahallesinin ana yolunun da Büyükşehir belediyesi tarafından programa alındığını ancak ne zaman başlanacağının da henüz netleşmediğini ifade etti.

Diğer taraftan sıcak asfalt çalışmalarına hız verilmesini bekleyen mahalle sakinleri Büyükşehir belediyesinden yolun ne zaman yapılacağı yönünde açıklama beklediklerini dile getirdiler. (Haber Şafak DELİÇAKAR) 

Anahtar Kelimeler : “YAMA, DEĞİL, SICAK, ASFALT, İSTİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız