HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 10:07

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ Sistemin kaymağını yiyenler, barda, pavyonda, yatta ve gemiciklerde keyif çatar; fakir, gariban ve çaresizlerin  çocukları da ülkesi için yaşar ve ülkesi için de ölür.   LEB DEMEDEN! “Vefa o
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

Sistemin kaymağını yiyenler, barda, pavyonda, yatta ve gemiciklerde keyif çatar; fakir, gariban ve çaresizlerin  çocukları da ülkesi için yaşar ve ülkesi için de ölür.

LEB DEMEDEN

“Vefa o kadar anlamlı ve derin bir kelime ki sözcüklere sığmıyor. Gönül kelimesi gibi. Başka kelimelerde yeri olmayan bir kelime. Bu dava herhangi bir makam ile mevki ile para ile ifade edilemeyecek bir şey. Ahiret kokan bir kelime vefa. Karşılık beklemeden bunu yapacağız. Fedakarlık ve sevginin ulaşabileceği en büyük merhale. Sevgiyi büyüterek bunu yapacağız. Bunu Ordu'da ilk geldiğim gün söyledim. Sevgi ve vefa birleşecek ve Pazara kadar değil mezara kadar diyeceğiz. Buradaki dava şuuru bu. Son merhaleye ulaşana kadar bunu yapacağız. Rıza makamına yönelik işlerin küçüğü büyüğü yapılmaz yöneldiği makam önemlidir. O nedenle vefa konusunda bu çalışmaları göz önüne alarak davaya bağlılığın anlam bulan ifadesidir. Vefasızlık kadar kötü bir şey yok. Cumhurbaşkanımızın kardeşlik ruhu diye vurguladığı bir şey var. Bizim işler seçmek ve seçilmek ile ilgili değil tamamen dava ruhu ile olacak şeyler. Kardeşlik hukuku herhangi bir kanun kitabında yazmıyor. O nedenle çok önemli. Cumhurbaşkanımız ile bizi biz yapan dava ruhu bu. Herkes buradan mesajını alacaktır.”(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Sportif alanda geçmişte kalan başarılarla avunuyoruz o kadar.

GÜN İÇİ

BİR MESAJ

NETAŞ TEKNİK SERVİS

Erol ŞENGÖNÜL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BİLİŞİM VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Bilişim ve Güvenlik sistemleri   müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Recep Çiçek’in önderliğinde Anıl Durhan, Gökay Çakmak, Namık Kemal Yeşiltepe ve Tolga Baharlı ekibiyle  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden Bilişim ve Güvenlik hizmetlerine 223 28 55 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan, Bilişim ve Güvenlik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Sahipliğini yılların tecrübesi Ali Gürel Güven’in yaptığı  Güven Poşet ve kağıtçılık, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam edriyor.

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete,tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet vekağıtçılık, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet  veriyor.

214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Güven poşet  sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Sahipliğini 60 yıllık  tecrübe  Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü ayakkabı  tamirat ve dikim adresi Gençler kundura, Subaşı mahallesi İbnisina caddesi NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve 214 72 68 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Gençler kunduraya, bol kazançlar diliyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Cep telefonları  ve aksesuar çeşitleri ile güncel filmlerin  vazgeçilmez adresi Şah Video CD Market, müşterilerine hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmet vermesiyle dikkat çeken   ve 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Şah Video Cd Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan  ve 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz.

  Şah Videonun değişmezleri Murat, Ferit ve Mehmet Şahin kardeşlere hayırlı v ebol bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

LAMI CİMİ YOK

Her devrin adamı olur ve bakar da görmezsen mesele yok.

BİR ÇIRPIDA

Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu bu ülkede; lafını bilmiyorsan, susmanı bileceksin.

CUKKADAK

Göz görmeyince yürek katlanır.

  BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye’nin  UEFA ülke puanı sıralamasında topladığı 37,100 puanla 9. sırada bulunduğunu,

**************************

x-Türkiye’de Trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısının Ocak ayı sonu itibarıyla 28 milyon 951 bin 792 olduğunu,

**************************

x-Ordu'da, Ocak ayındaki konut satışlarında büyük düşüş yaşandığını,  587 konut satışıyla Ordu’nun, Karadeniz illeri arasında en az konut satışı gerçekleştirilen il konumuna geldiğini,

**************************

x-Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 171 santimetreyle Hakkari'de ölçülürken Çambaşı Kayak Merkezinin  18 santimetreyle 17. Sırada yer aldığını,

**************************

x-Ordu’da ete gelen zamlarından ardından, dana kuşbaşı 450, dana kıyma 440, dana antrikot 520,dana bonfile 650,kemikli et 400, kasap köfte 420 ve ciğerin 400 liradan satıldığını,

**************************

x-Ordu BŞB Başkanı Hilmi Güler’in “Biz eser siyaseti yapıyoruz. Bizim lafla sözle birilerine laf vererek zamanımızı boşa harcamıyoruz. İş yapıyoruz” ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

**************************

x-Sağlık Bakanlığı’nın  15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere 27 bin sözleşmeli personel alacağını, KPSS sonuçlarına göre yapılacak yerleştirme için adayların 28 Şubat arasında tercihlerini yapabileceklerini,

**************************

x-Kupada şimdiye dek Galatasaray 18, Beşiktaş 10, Trabzonspor 9, Fenerbahçe 7, Altay, MKE Ankaragücü, Göztepe, Gençlerbirliği ve Kocaelispor ikişer, Eskişehirspor, Bursaspor, Sakaryaspor, Kayserispor, Atiker Konyaspor, Akhisarspor ve Sivasspor’un da  birer kez mutlu sona ulaştığını,

**************************

x-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın doğal gaza yönelik Ordu’da yaptığı konuşmada söylediklerini gündeme taşıyarak, “Sayın Erdoğan, bir seçim dönemi klasiği olarak; yine çıkıp, milletimizi, tehdit etmeye başladı… Geçtiğimiz gün Ordu’da, utanmadan çıkıp, dedi ki; 'Bizim olmadığımız, bir büyükşehir belediyesi; Doğalgazı, nasıl getirecek? Biz varsak, doğal gaz var. Biz yoksak, doğal gaz yok.' Ne diyelim, Allah akıl fikir versin…” dediğini,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız