HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 10:14

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ NE GÜNLERE KALDIK BE! İnsan bile insana yabancı, kimse kimseye yaranamıyor, saygı fakirleri arttıkça artıyor, sabır defteri hep kapandı gitti ve para ve şahsi çıkarlar hep önde koşuyor. Ne günlere kaldık be...     A
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

NE GÜNLERE KALDIK BE!"

İnsan bile insana yabancı, kimse kimseye yaranamıyor, saygı fakirleri arttıkça artıyor, sabır defteri hep kapandı gitti ve para ve şahsi çıkarlar hep önde koşuyor. Ne günlere kaldık be...

 

 

ANLARSA ANLAR

“Çevreyi ve her türlü canlının yaşamını tehdit eden projelerin her zaman karşısında olduk. Yaklaşık 54 km’lik bir hatta sahip Turnasuyu ırmağının büyük bir bölümü Altınordu sınırları içerisindeki mahallelerimize yaşam kaynağı oluyor. Irmağın denize kavuştuğu nokta Gülyalı sınırları içerisinde. Daha önceden yapılan bir HES varken aynı ırmak yatağı üzerine ikinci bir HES yapılmak isteniyordu. Üstelik ırmak yatağının Melet havzasına aktarılması da proje kapsamındaydı. Bu proje bir felaket projesiydi. Yaşam kaynağımız olan suyumuza sahip çıktık. Sivil toplum desteğini de yanımıza alarak Ordu Çevre Derneğiyle birlikte uzun soluklu hukuki bir mücadele yürüttük. Turnasuyu havzasını besleyen mahallelerimizi ziyaret ederek projenin uygulanması durumunda ortaya çıkacak olumsuz tabloyu halkımızla paylaştık. Her kesimden yurttaşımızın desteğini arkamıza alarak mücadelemizde başarı sağladık ve HES projesini iptal ettirdik.” (Ulaş Tepe, Gülyalı Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Her doğan gün bir önceyi aratıyor.

 

 

GÜN İÇİ

BİR MESAJ

 YALÇIN MÜHENDİSLİK

DOĞALGAZ ISI DANIŞMA MERKEZİ

Mustafa YALÇIN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini  35 yıllık tecrübe Recep Özdemir’in yaptığı  Özdemir inşaat-ticaret , hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete, 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda  müşterilerine de her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

PABUÇ

İşletmeciliğini  çeyrek asırlık tecrübe Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet Paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a, 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

ÜN-AL EKMEK FIRINI

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Ünal Bilgin’in yaptığı, ÜN-AL  Ekmek fırını, müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

Tüm aile fertleriyle birlikte, Hijyenik bir ortamda ekmek üretip satmasıyla dikkat çeken ÜN-AL ekmek fırını, Bucak Mahallesi 363.sokak NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                ÜN-AL ekmek fırınına, 223 08 41 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve Hayırlı kazançlar diliyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) yılların  tecrübesi Fahri Yalçın’ın önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina Caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine de her türlu imkanı sağlayan, Gençler kunduraya, hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİMİ YOK

Çaresizlikleriyle ömür tüketen ve gecenin sessizliklerinde gizli gözyaşı döken ve silen, insanların dertleri hep içinde saklıdır.

 

 

BİR ÇIRPIDA

Hayatını bir çeşit yaşayan İnsan işte! Özü ne ise gözü de onu görür.O kadar!

 

 

HARBİDEN

Yazılan  yazgıyı değiştirme şansımızın olmadığı bu hayatta; Ömür geçiyor baharla yazla, ne yapsak olmuyor kısmetten fazla. Hep böyle bilin ve ”HAYAT” denilen yolculuğun keyfini yaşayın …

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına başvuran isimler belli olduğunu, toplamda 22 adayın yer aldığı liste, seçim atmosferini hareketlendirdiğini, listede yer alan  isimlerin ise;

“1- Adalet ve Kalkınma Partisi - Mehmet Hilmi Güler

2- İYİ Parti - Enver Yılmaz

3- Demokratik Sol Parti - Adem Baş

4- Yeniden Refah Partisi - Adem Ağca

5- Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi - Necmettin Durmuş

6- Türkiye Komünist Partisi - Damla Baytekin

7- Zafer Partisi - Sevinç Başaran

8 - Halkın Kurtuluş Partisi - Necati Kalender

9- Türkiye Komünist Hareketi - Alev Doğan

10- Bağımsız Türkiye Partisi - Muammer Belen

11- Yeni Türkiye Partisi - Engin Akdal

12- Cumhuriyet Halk Partisi - Zekai Sana

13- Hür Dava Partisi - Bülent Dinç

14- Hak ve Özgürlük Partisi - Sevda Kokum

15- Demokrat Parti - Serhat Çelebioğlu

16- Millet Partisi - Rıfat Yılmaz

17- Türkiye İşçi Partisi - Semih Yıldız

18- Demokrasi ve Atılım Partisi - Sezer Yetgin

19 - Saadet Partisi - Halit Duyar

20- Vatan Partisi - Sedat Kutlu

21- Bağımsız - Mustafa Gündoğdu

22- Bağımsız - Seyfi Düzek” olduklarını,

***********************

x-YSK Başkanlığınca 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bazı illerde oy verme saatlerinde değişikliğe gidildiğini,  Güneşin doğuş ve batış saatlerine ilişkin değerlendirmelere göre, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis illerinde oy vermenin başlangıç ve bitiş saatleri 07.00-16.00 olarak değiştirildiğini, diğer illerde oy vermenin başlangıç ve bitiş saatlerinin ise 08.00-17.00 olarak belirlendiğini,

************************

x-Ordu’da seçmenlerin çoğunun   oy verecekleri Altınordu Belediye başkanlığı ile Muhtarların isimlerini  apaçık söylediklerini, Büyük Şehir Belediyesi için büyük bir sessizliğin gözlendiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız