HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 09:58

GAZİ VURUŞU

    SÖZ GÖTÜRMEZ BAKAR DA GÖRMEZSEN MESELE YOK Her şeyin güçlüden yana, şakşakçılar ile sinyalcilerin de güçten yana olduğu ülke bu! Her devrin adamı olur ve bakar da görmezsen mesele yok.    
GAZİ VURUŞU

 

 

SÖZ GÖTÜRMEZ

BAKAR DA GÖRMEZSEN MESELE YOK

Her şeyin güçlüden yana, şakşakçılar ile sinyalcilerin de güçten yana olduğu ülke bu! Her devrin adamı olur ve bakar da görmezsen mesele yok.

 

 

ANLARSA ANLAR

Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı Erzurum kongresi ile başlatması önemlidir. Ülkenin en doğusundan başladı. Tüm Anadolu halklarını arkasına alarak Erzurum, Sivas, Ankara ve oradan İzmir'e yürüdü. Onun 100 sene önce yaptığı ulusal bir uzlaşmayı bugün de gerçekleştirmeliyiz.

 PKK Türkiye için bir tehdittir. Batı emperyalizmine ve Ortadoğu'daki uzantılarına taşeronluk yapan bir örgüttür. Bu net” diyen Milletvekili Adıgüzel, cümlelerini şöyle sürdürdü; “Ancak Türkiye için tek tehdit bu değil. Mesela cemaatler ve köktendinci yapılar devleti işgal etmektedir. Şevki Yılmaz'ın bu amaca yönelik yaptığı ahlaksız ve namussuz açıklama... Atatürk'e Selanik dönmesi diyeceksin, Osmanlı'yı yurt dışına süren soysuzlar diyeceksin... Ancak Dilber dansına kadar her şeye sözü olan Sayın Bahçeli'nin dün grup toplantısında neden bu alçaklara bir sözü yok?”(Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Siyasi ve sportif alanda, “Başarı ya da başarısızlık hepimizindir”  gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

  GÜN İÇİ

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

SANAT HALI

Sahipliğini Taner ve Temel Beytekin’in kardeşlerin yaptığı Sanat halı, “ müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

“Halıya işlenen sanat” sloganıyla hizmet veren ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan  Sanat halı, Zübeyde hanım caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin de adresi olan Sanat halıya, 214 45 08 ve 0542 624 26 14 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

 Sanat halı sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

         YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş Galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı , balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Yeni Doğu Akvaryum ve Kuş Galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini, “Çıraklığını yapmadığın işin patronluğuna soyunma” gerçeğini göz ardı etmeyen  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim, hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Mislina iletişime, 0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Mislina iletişime, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

GÖZDE ELEKTRONİK

Gözde elektronik yılların  tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Tv, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Gözde Elektroniğe 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Akif Bayraktar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam eden Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİMİ YOK

İnsanın dibi ne ölenin ne de gidenin arkasından ağır sözler söylemez. Bilir ki; biri ölmüş gitmiş biri de gitmiş bitmiştir.

 

 

BIR ÇIRPIDA

 Çaresizliklerini içine gömenlerin kaderidir bu! Kimseye göstermezler üzüntüsünü, gündüz gülerler ve geceleri de yalnız gözyaşı dökerler. !

 

 

HARBİDEN

İnsan işte! Neyse o! Ne gereğinden fazla öv, ne de gereğinden fazla yer. Ya olduğu gibi kabul et ya da olduğunca uzaklaş.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı’nın yaptığı açıklamaya göre, bu sene Ramazan ayının birinci gününden itibaren 340 gram pidenin 20 liradan satılacağını,

*************************

yeni yapılacak Huzurevi binasının 100 kişi kapasiteli olacağını çalışmaların yılda tamamlanacağını,

*************************

x-Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig’de 2024-2025 sezonunun 9, 10, 11 ve 12 Ağustos 2024 tarihlerinde oynanacak maçlarla start alacağını,

*************************                                                                                                                             

x-Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Cevizdere mahallesi ‘nin Cumhurbaşkanı kararı ile serbest bölge ilan edildiğini,

**************************

x-2019-2020 sezonunun devre arasında 52 Orduspor Futbol Kulübü başkanlık görevine seçilen Şükrü Bodur’un, dokuz farklı teknik direktörü takımın başına getirirken son olarak Ahmet Yıldırım ile yollarını ayırdığını,  

**************************

x-TÜİK verileri üzerinden bağlı olduğu ilin merkez ilçesine uzaklığı, nüfus büyüklüğü, sosyo-ekonomik koşulları gibi kriterler baz alındığında gerçekten hangi ilçelerimiz il olmak için en iyi koşullara sahip?

İşte aralarında Ünye’nin de yer aldığı il olabilecek ilçeler...

“Kozan, Adana Nüfus: 129.985, Kahta, Adıyaman Nüfus: 120.378, Polatlı, Ankara Nüfus: 122.424, Bandırma, Balıkesir Nüfus: 149.469, Edremit, Balıkesir Nüfus: 121.437, Ergani, Diyarbakır Nüfus: 126.824, Yüksekova, Hakkari Nüfus: 112.826, Elbistan, Kahramanmaraş Nüfus: 142.783, Lüleburgaz, Kırklareli Nüfus: 145.263, Ereğli, Konya Nüfus: 142.818, Midyat, Mardin Nüfus: 108.242,Ünye, Ordu Nüfus: 122,597, Cizre, Şırnak Nüfus: 133.908, Fethiye, Muğla Nüfus: 151.474, Nazilli, Aydın Nüfus: 153.879, Akhisar, Manisa Nüfus: 166.129, Erciş, Van Nüfus: 173.203, Ereğli, Zonguldak Nüfus: 174.619, Manavgat, Antalya Nüfus: 224.664, İskenderun, Hatay Nüfus: 246.639, Siverek, Şanlıurfa Nüfus: 250.100, Çorlu, Tekirdağ Nüfus: 253.551, İnegöl, Bursa Nüfus: 255.032, Alanya, Antalya Nüfus: 294.558 veTarsus, Mersin Nüfus: 329.494”

*************************

x-Yıkılan 19 Eylül Stadı’nın yerine yapılacak olan Millet bahçesindeki sessizliğin ne zaman bozulacağının çok merak edildiğini,

*************************

x-Orduspor 67 A.Ş’nin Yeni Ordu Stadyumu'nda bu sezon iç sahada oynadığı sekiz karşılaşmada mağlubiyet almazken bu maçlarda altı galibiyet ve iki beraberlik aldığını,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız