HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Şubat 2016 Salı Saat: 15:47

“SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR”

OSKİ Genel Müdürlüğü kanalizasyon hatlarında sürdürdüğü bakım, onarım ve yenileme faaliyetleriyle birlikte alt yapı eksikliği bulunan bölgelere yeni kanalizasyon hatları da inşa ederek, iyileştirme ve yapım çalışmalarına devam edi
“SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR”

OSKİ Genel Müdürlüğü kanalizasyon hatlarında sürdürdüğü bakım, onarım ve yenileme faaliyetleriyle birlikte alt yapı eksikliği bulunan bölgelere yeni kanalizasyon hatları da inşa ederek, iyileştirme ve yapım çalışmalarına devam ediyor.
Ünye ilçesi Gölevi mahallesinde bulunan Turizm Otelcilik Meslek Lisesi ve Uygulama Otelinin bugüne kadar kanalizasyon boru hattı bulunmadığı için atıklar foseptik çukurlarında biriktiriliyordu. Atıklar bölgeden uzaklaşmadığı için özellikle yaz aylarında bölge halkına hoş olmayan koku sorunları yaşamaktaydı.
OSKİ Ünye Şube Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler tarafından bölgede çalışmalar yapılarak mevcut 2 adet foseptik çukuru devre dışı bırakıldı. Ekipler tarafından boru hattı yapılarak bölgeden kanalizasyon atıkları uzaklaştırıldı ve Ünye Batı Atık Su Arıtma Tesisine ulaştırıldı. Böylece bölge halkı daha sağlıklı ve temiz bir çevreye kavuşturulurken, kanalizasyon atıkları arıtılarak doğaya sağlıklı bir şekilde geri dönüşümü sağlandı. Yapılan çalışmalar sonucunda bölgeye 200’lük körüge boru ile 160 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı döşendi.
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, “ Kuruluşunun 2. yılını daha yeni dolduracak olan OSKİ’nin kısa bir süre içerisinde hem sahaya, hem aboneye hem de yaşanan sorunları çözme noktasında konusuna hakim bir kurum olma başarısı gösterdiğini” belirtti. Genel Müdür Yürük, “Sorunları tek tek ele alarak çözdüklerini ve daha sağlıklı ve temiz bir yaşam alanı oluşturmak için yoğun bir mesai harcadıklarını” ifade etti. 

Anahtar Kelimeler : “SORUNLAR, TEK, ÇÖZÜLÜYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız