HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2024 Perşembe Saat: 12:28

GAZİ VURUŞU

    SÖZ GÖTÜRMEZ KENDİ CANIMIZI ACITIRIZ Sonu ölümle bitecek hayatı yaşayan insanız işte! Bazen kimsenin canı acımasın diye içimize atar kendi canımızı acıtırız.     ANLARSA ANLAR
GAZİ VURUŞU

 

 

SÖZ GÖTÜRMEZ

KENDİ CANIMIZI ACITIRIZ

Sonu ölümle bitecek hayatı yaşayan insanız işte! Bazen kimsenin canı acımasın diye içimize atar kendi canımızı acıtırız.

 

 

ANLARSA ANLAR

“Para sıkıntımız yok güçlü bir belediyeyiz. Borçlarımızı hemen hemen büyük ölçüde ödedik. Şimdi yeni kaynak oluşturuyoruz. Belediyecilikte bu çok önemli. Bundan sonra ikinci dönemde Allah nasip ederse Burada daha çok sosyal faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Kreşlere ağırlık vereceğiz anneler için. Yaşlılarımız için emeklilerimiz için sürprizlerimiz var. Çocuklar için daha fazla ders çalışacak alanlar oluşturmak istiyoruz. Ordu yaşanabilir ilk 10 şehir arasında sayılıyor hem çevre şartları açısından İklim değişikliği açısından. Bundan dolayı Ordu’yu İkinci yüzyıla hazırlıyoruz. İkinci yüzyıl başladı. Bunun da temelini atarak çocuklarımıza güzel bir ordu bırakmak istiyoruz.

Ordu toprak olarak İstanbul’dan daha büyük. Zor bir coğrafya. Geldiğimizde 772 mahallenin 272'nin su problemi vardı. Şimdi bu 29'a düştü. Bizim için Ordu bir sevda. Böylece zorluk da bizim için sadece bir heyecan verici oluyor.”(Hilmi Güler Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Vicdanlar cüzdanlarda saklı.

 

 

GÜN İÇİ…

BİR MESAJ

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın YAYLA-Nuri YILMAZTÜRK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Cep telefonları ve aksesuar çeşitleri ile güncel filmlerin vazgeçilmez adresi Şah Video CD Market, hizmet vermeye devam ediyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden ve 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Şah Video Cd Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Şah Video sahipleri hoş sohbet kardeşler Murat, Ferit ve Mehmet Şahin’e bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN-İŞ

Her çeşit anahtar, kilit, oto kilitleri, büro ve dikiş makinesi tamiratı, ruhsatlı silah tamiri ve boya işlerinin itina ile yapım adresi Özen-İş,  30 yıllık tecrübe ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Metin Özgül’ün yaptığı Özen-İş, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 87 adresinde hizmet veriyor.

                Günün 24 saati müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özen-İşe, 214 63 42 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen-İş sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Sahipliğini ayrılmaz dostlar Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim yapan Özen Kuru Temizleme ve boyamaya ,223 24 75 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yılların tecrübesi Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde,  Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veren Kuyumcuoğlu Oto’ya 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Kuyumcoğlu Oto’ya  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Gözü gören, kalbi anlayan ve ruhu da yaşayan bir insan; hayatı doyasıya yaşamasını da bilendir.

 

 

OLDUM OLASI

Acıları çok bol bu hayatta; Mutlu olmayı isterken gereğinden fazla üzülüyor işte insan.

 

 

HARBİDEN

Bir insan, insanın dibiyse eğer, içinden geldiği gibi yapar, işine geldiği gibi değil.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

ATATÜRK’ÜN SPOR SÖZLERİ

-Spor, ahlaktır.

x-Sağlam Kafa, sağlam vücutta bulunur.

x-Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.

x-Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır.

x-Sporda başarılı olmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani görev saymak gerekir.

x-Ben Türk gençliğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim.

x-Dünya spor hayatı ve spor dünyası çok mühimdir. Bu kadar mühim olan spor hayatı, bizim için daha mühimdir. Çünkü ırk meselesidir, ırkın ıslahı ve kişayişi meselesidir ve hatta biraz da medeniyet meselesidir

x-Spordan yoksun olan bir gençlik nasıl ki vatan müdafaası sırasında etkili olamıyorsa, insan denen varlığın kafa yapısı da ne derece tekamül ederse etsin, bedeni inkişafı noksan ve yetersiz olursa, o kafayı ileriye götüremez, taşıyamaz.

x-Türk Çocuğu! Her işte olduğu gibi, havacılıkta da, en yüksek düzeyde, gökte, seni bekleyen yerini, az zamanda dolduracaksın. Bundan, gerçek dostlarımız sevinecek, Türk Ulusu mutlu olacaktır.

x-Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.

x-Açık ve kat’i olarak söyleyeyim ki, sporda muvaffak olabilmek için her türlü yardımdan ziyade, bütün milletce sporun mahiyetinin ve değerinin anlaşılmış olması gerekmekte, onu kalpte muhabbet ve vatani bir vazife olarak telakki eylemek lazımdır.

x-Yorgunluk her insan, her mahluk için tabii bir haldir. Fakat insanda yorgunluğu yenebilecek manevi bir kuvvet vardır ki, işte bu kuvvet yorulanları dinlendirmeden yürütür.

x-En güzel coğrafi vaziyette ve üç tarafı denizlerle çevrili olan Türkiye endüstrisi, ticareti ve sporu ile en ileri denizci millet yetiştirme kabiliyetindedir. Bu kabiliyetten istifade etmeyi bilmeliyiz.

x-Dünyada yenilmez kimse, yenilmeyen takım, yenilmeyen ordu, yenilmeyen kumandan yoktur. Yenilgilerden sonra üzülmek de tabiidir. Ancak bu üzüntü insanın maneviyatını yok edecek, onu çökertecek seviyeye varmamalıdır. Yenilen, toparlanarak kendini yeneni yenmek için olanca gücü ile, azimle daha çok çalışmalıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız