HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2024 Salı Saat: 09:46

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ DEĞİŞEN HEP HİÇ OLACAK Apaçık hem de haykırarak yazıyorum. Fakir; neden fakir olduğunu çözemez ise bu ülkede değişen hep hiç olacak…     ANLARSA ANLAR ”Ordu, Karadeniz’in incisi. Biz de Ordu’ya katılmaya gel
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

DEĞİŞEN HEP HİÇ OLACAK

Apaçık hem de haykırarak yazıyorum. Fakir; neden fakir olduğunu çözemez ise bu ülkede değişen hep hiç olacak…

 

 

ANLARSA ANLAR

”Ordu, Karadeniz’in incisi. Biz de Ordu’ya katılmaya geldik. Tayinimiz çıktığında Ordu’ya ‘celbimiz çıktı, nefer olarak gideceğiz. Ne hizmet edebilirsek, onu da kar hanemize yazacağız’ dedik.  Dilerim buradan ayrılırken bir kardeşimizi uğurladık dersiniz ve o uğurlamanın peşinden epeyce gönülden dualar ve Allah razı olsunlar olur. Görev sürem içerisinde gücüm yettiğince onu yapmaya çalışacağım. Bütün bilgim, tecrübem neyse onu Ordu’muzun her bir taşına, toprağına ve her bir kardeşimize esirgemeden son noktasına kadar gayret ve çaba içerisinde olacağız. Onun için varız.

Bize güvenip bu göreve atayanları mahcup etmeme, insanların Devletten beklentilerini  boşa çıkarmamak adına Valilik sıfat ve görevi çok ciddi sorumluluk gerektiren ve o sorumluluğun bilinciyle çalışılması gereken bir iştir. Gayretimizi esirgemek haksızlık olur.”

(Muammer Erol, Ordu valisi)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Gel git dünyası işte!Ağlayarak gelir, ağlatarak göçeriz. Hepsi bu!

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

TATLICAN BERBER SALONU

Dursun  TATLICAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

SANAT PERDE

Stor perde ,zebra perde, tül  ve güneşlik adresi Sanat Perde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübe Ayşe Öksüz’ün yaptığı Sanat Perde, Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi NO: 86 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Sanat  Perdeye, 666 60 56 ve 0530 767 96z 85 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Sanat  perde sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Mustafa Saylan’ın yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayii de olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü  imkanı da sağladığı gözlenen Saylan Yapı Malzemelerine,223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol  kazançlar diliyoruz.

ÖZEN-İŞ

Her çeşit anahtar, kilit, oto kilitleri, büro ve dikiş makinesi tamiratı, ruhsatlı silah tamiri ve boya işlerinin itina ile yapım adresi Özen-İş,  30 yıllık tecrübe ile müşterilerine hizmet veremey devam ediyor.

                Sahipliğini  35 yıllık tecrübe Metin Özgül’ün yaptığı Özen-İş, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 87 adresinde hizmet veriyor.

                Günün 24 saati Yakup Can Özgül ve Tanju Coşkun ile birlikte müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özen-İşe, 214 63 42 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen-İş sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Sahipliğini 32 yıllık kafadar dostlar Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda şehit ailelerine ücretsiz ve gazi ve eşlerine de yüzde elli indirim uygulayan Özen Kuru Temizleme ve boyamaya  223 24 75 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Haklıların değil, güçlülerin borusunun öttüğü ülke işte! Siyaset kirli, siyasi kültür yozlaşmış, siyasi söylem çirkin, siyasetin adı iftira, karalama ve yalan.

 

 

OLDUM OLASI

Var mı bizim ülke gibisi? Birileri bar, pavyon, gemicik ve yatlar da keyif çatmaya doymuyor. Ömrünün baharını yaşayan Gariban çocukları da  onlar adına ölüyor.

 

 

HARBİDEN

Doğruyu konuşan ve yazanın "Deli" damgası yediği ülke bu! Boş insanlarla içi dolu hayaller kurulmuyor işte...

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye İstatistik Kurumu, Şubat 2024 tarihli konut satış istatistiklerini açıkladığını,  buna göre Türkiye genelinde konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüde17,3 artarak 93 bin 902 olduğunu,

********************

x-Toplam trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtlarının sayısına bakıldığında, 2024 yılı Ocak ayı sonu itibariyle Türkiye genelinde toplam 28 milyon 951 bin 792 adet araç bulunduğunu,

********************

x-Ordu’da  2023 yılı sonu itibariyle trafiğe kayıtlı araç sayısı bir önceki yıla göre 13 bin 630 artarak 172 bin 686’ya yükseldiğini,

********************

x-Göç İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında yer alan rapora göre, Ordu'da 1382 yabancı uyruklu vatandaş ikamet ettiğini, bu sayı ile Ordu, Doğu Karadeniz'de en fazla yabancı uyruklu vatandaşa ev sahipliği yapan üçüncü şehir konumunda olduğunu,

********************

x-UEFA ülke puanı klasmanında 9. sırada yer alan Türkiye, sezonu ilk 10'da bitirmeyi garantilediğini, böylece 2024-25 Süper Lig şampiyonu, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağını,

********************

x-İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın : 22 bin 234 operasyonda 817 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladığını,

********************

x-Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre;15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı 2/24 yılı Ocak ayında bir önceki aya göre 85 bin kişi artarak 3 milyon 214 bin kişiye ulaştığını,

********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin, yatırım hizmetlerine ilişkin ödemelerde kullanılmak üzere 250 milyon TL'lik borçlanma yetkisi verdiğini,

********************

x-CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in , bir buçuk yıllık soruşturmanın ardından Ferrero’nun taahhüt karşılığına affedilmesine tepki göstererek, “Şimdi buradan soruyorum; yaptım ama bir daha yapmayacağım diyen firmaya hangi cezayı keseceksiniz? ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız