HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2024 Çarşamba Saat: 09:52

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ İNSAN İŞTE! NEYSE O İnsan işte! Neyse o. Ne gereğinden fazla öv, ne de gereğinden fazla yer, ya olduğu gibi kabul et ya da olduğunca uzaklaş.     ANLARSA ANLAR “Emanetin Bismillahı niteliğindeki belgemizi aldık. Şimd
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

İNSAN İŞTE! NEYSE O

İnsan işte! Neyse o. Ne gereğinden fazla öv, ne de gereğinden fazla yer, ya olduğu gibi kabul et ya da olduğunca uzaklaş.

 

 

ANLARSA ANLAR

“Emanetin Bismillahı niteliğindeki belgemizi aldık. Şimdi en başından beri ifade ettiğim gibi hizmet yoluna revan olma vakti. Seçim süreci boyunca 3 şeyi öne çıkardık. Aşkın Tören ulaşılmaz olmayacak, kibirlenmeyecek, hiç kimseyi ötekileştirmeden gönül belediyeciliğinin gereğini ayrımsız yapmaya devam edecek. Biz sizden emaneti istiyoruz dedik, bize güvendiniz ve bu görevi verdiniz. Bu şehre hizmet etmeye, halka hizmet etmeyi hakka hizmet sayarak görevimizi yapacağız.

Bu kardeşiniz bir hata yaparsa uyarmak sizin göreviniz sorumluluğudur.” diyen Tören, şöyle devam etti: “Bu topraklar üzerinde yaşayan her varlığı bu kardeşiniz ve Ak Parti birliği emanet almıştır dolayısıyla bizim ayrıştırıcı, ötekileştirici dilden uzak bu şehirde yaşayan herkese eşit hizmet etmeye devam etmemiz lazım.

Şehrimizin çok kültürlü yapısını muhafaza etmeye, geliştirmeye sizinle birlikte devam edeceğiz. Benim için her hemşerim azizdir. Onun için, katılım, demokrasi diyorum. Biz bu şehri akılla, adaletle, ahlakla ve zarafetle yöneteceğiz dedik ve insanımız bu çocuğuna güvendi. Ben de bu güveni boşa çıkarmamak için söz veriyorum.” (Aşkın Tören Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!Gözü olup görmeyen, kulağı olup duymayan ve ağzı olup da konuşmayanlarla ne nereye kadar?

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

(Karadağlı)Sedat Yaşar

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu   bir gün diler.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini Mustafa Saylan’ın yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve size de bir telefon kadar yakın olan Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİLGİ KİTAP-KIRTASİYE

Sahipliğini Ali Ekrem Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-Kırtasiye  yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Bilgi kitap ve kırtasiye de spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve tüm kitap çeşitlerini bulabilirsiniz.

                Zübeyde hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veren Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Bilgi kitap ve kırtasiye sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

YAREN KOLTUK DÖŞEME

İşletmeciliğini  Hasan Altun’un yaptığı Yaren Koltuk döşeme müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Yaren Koltuk döşeme, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 30 adresinde hizmet veriyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe Yaren Koltuk döşemeye, 0551 552 40 04 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

İşletmeciliğini 20 yıllık tecrübe  Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veren Gurur Şarküteri ve tekel bayiine, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda her akşam saat 22.00’ye kadar hizmet vermesiyle dikkat çeken  Gurur Şarküteri ve Tekel Bayiine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Öyle bir hayat ki insan, aklıyla yüreği arasında hep çaresiz kalıyor.

 

 

OLDUM OLASI

İlkeli siyaset fakiri siyasiler, ağızlarıyla söylediklerini beyin ve yürekleriyle onaylamadıkça, değişen hep hiç olacaktır.

 

 

HARBİDEN

Biz, ayağa kalkacağız diye bekliyoruz, başkaları koşuyor. Eloğlu öksürüyor biz ise hasta oluyoruz. Eloğlu sorunu çözüyor biz vaziyeti idare ediyoruz. İş lafa geldiği anda, mangalda kül bırakmıyoruz.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek Türkiye'de 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk  kez oy kullanacağını,

*************************

x-Ordu Devlet Hastanesi’nden Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Müge Sönmez Karaoğlanoğlu, “yılın hekimi” seçildiğini,

*************************

x-Yüksek Seçim Kurulu’nun(YSK) , 32 ilde oy verme saatini bir saat öne aldığını, oy verme süresi, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için belirlendiğini, aralarında Ordu’nun da bulunduğu Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş,  Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'te oy verme saatleri 07.00-16.00 olarak belirlendiğini, diğer illerde ise oy kullanma süresi 08.00-17.00 saatleri arasında olacağını,

*************************

x-Şubat Ayında Ordu-Giresun Havalimanı’nda 87 bin 205 yolcuya hizmet verildiğini,

*************************

x-Ordu’da Karadeniz’de de örneği bulunmayan “Oto Galericiler Sitesi” nin Altınordulu vatandaşların hizmetine sunulduğunu,

*************************

x-Ordu İl Sağlık Müdürlüğü'nün yayınladığı 2023 yılı raporunda, Ordu'da 8 milyon hastanın muayene olduğunu açıkladığını,

*************************

x-Siyasi partisi çok bol olan Türkiye’de 31 Mart’ta yapılacak seçimde 34 partinin yarışacağını, bu partilerin de "AK Parti 1, İYİ Parti 2, Sol Parti 3, Büyük Birlik Partisi 4, Memleket Partisi 5, Anavatan Partisi 6, Demokratik Sol Parti 7, Yeniden Refah Partisi 8, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) 9, Türkiye Komünist Partisi 10, Anadolu Birliği Partisi 11, Zafer Partisi 12, Halkın Kurtuluş Partisi 13, Türkiye Komünist Hareketi 14, Bağımsız Türkiye Partisi 15, Gelecek Partisi 16, Yeni Türkiye Partisi 17, CHP 18, Emek Partisi 19, HÜDA PAR 20, Hak ve Özgürlükler Partisi 21, Ocak Partisi 22, Adalet Birlik Partisi 23, Demokrat Parti 24, Güç Birliği Partisi 25, Millet Partisi 26, Milli Yol Partisi 27, Adalet Partisi 28, Aydınlık Demokrasi Partisi 29, MHP 30, Türkiye İşçi Partisi 31, Demokrasi ve Atılım Partisi 32, Saadet Partisi 33, Vatan Partisi 34." Olduklarını,

************************

x-Bakanlığa bağlı 168 huzurevinde 14 bin 712 yaşlıya, diğer kamu kuruluşlarına ait huzurevlerinde ise 1940 yaşlıya hizmet sağlandığını,

************************

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Doğu Karadeniz'de yer alan havalimanlarının şubat ayına ilişkin uçuş verilerini kamuoyuyla paylaştığını, bu bilgilere göre bölge illeri arasında Trabzon Havalimanı uçuş sayısında lider olurken Ordu-Giresun Havalimanı bu ay içerisinde 968 uçuşa ev sahipliği yaptığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız