HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 09:59

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ İŞİ YÜZDÜRDÜN DEMEKTİR Sistemin kaymağını yiyenlerin borusunun öttüğü Türkiye işte!  Yıkama, yağlamayı becerir ve siyasilerin yalanlarını da alkış tutarsan, işi yüzdürdün demektir.     ANLARSA ANLAR Biz s
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

İŞİ YÜZDÜRDÜN DEMEKTİR

Sistemin kaymağını yiyenlerin borusunun öttüğü Türkiye işte!  Yıkama, yağlamayı becerir ve siyasilerin yalanlarını da alkış tutarsan, işi yüzdürdün demektir.

 

 

ANLARSA ANLAR

"Biz sıradan bir belediyecilik yapmayacağız, bunu kimse bizden beklemesin. O bizim için kolay, proje benim meselem zaten. Hayatım boyunca büyük projelerle, dev projelerle biz bu işi yaptık. Bundan sonra yapacağımız erdemli davranışları büyütmek arkadaşlar. Bunu 19 ilçede de, bütün çalışanlarımızdan da bunu bekliyorum. Bunun dışında bizim seçim sloganlarımız bir seçim kazanma sloganı değildi. Aynı zamanda bir stratejinin herkese duyurulmasıydı. Düşünen Ordu, Üreten Ordu ve Yarışan Ordu. Bu yarışmanın içinde sadece proje geliştirmek, proje üretmek yok. Hayırda yarışmak var. Bunu birlikte gerçekleştireceğiz. Biz bütün insanlara hizmet edeceğiz. Hiçbir zaman üstten bakmayacağız. Burada herkesin oyunu nasıl aldıysak, onların karşılığını hizmet olarak vereceğiz. Hiç kimse bundan bir milim şaşarsa, beni karşısında bulur bunu özellikle ifade edeyim."

(Hilmi Güler , Ordu BŞB Başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Adalet tatile çıktı, vicdanlar ise cüzdanlar da saklı.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

AYAR SAATÇİLİK

Sefer ve Naci AYAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini Mustafa Saylan ve kardeşlerinin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan, Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

 İmren Kurukahveci, yılların tecrübesiyle müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze kahvenin satış adresi  imren kuru kahveci,  Merkez: Hükümet caddesi NO: 4-A ve Şube: Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 88-B adresinde hizmet veriyor.

                 İmren Kurukahveci sahibi Mehmet Akyurt ve oğlu Muharrem Akyurt’a,  214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

İmren kuru kahveci sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik, çeyrek asırlık tecrübe Dursun Gürsu’nun önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu Elektronik ,Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e, 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

MEVLANA ÇARŞI

Hediyelik dünyası, Kur’an-i kerim ve dini kitap çeşitleri, haç ve umre malzemeleri, cami ve cenaze malzemeleri, CD-VCD ve kaset çeşitleri, ithal ve yerli panolar, promosyon malzemeleri ve çocuk eğitim setleri satış adresi Mevlana Çarşı, hizmet vermeye devam ediyor.

                Yeni Mahalle 307 nolu sokak NO: 4 (Köprübaşı mevki) adresinde hizmet veren Mevlana çarşıya 223 17 10 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mevlana çarşı sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Herkesin bir çeşit yaşadığı bu ülkede; bazılarının ipiyle kuyuya inilmez..! Evet inilmez de, işte bunu hep kuyunun dibinde öğreniyor insan…!

 

 

OLDUM OLASI

Vicdanlar cüzdanlarda saklı olduğu ve Adalet de tatile çıktığı içindir ki; suçsuz insanlar bile korkuyor.

 

 

HARBİDEN

Uğruna Can verdiğimiz ülkem ve Ay -Yıldızlı bayrağım  benim...Sizi hiç kimse sevmiyorsa bilinsin ki bu gazi ölmüş.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

Herkes konuştu, 31 Mart’ta söz hakkı milletin olacak. Kullandığınız oyun geçersiz sayılmaması adına;

“-Nerede oy kullanacağınızı öğrenin,

-Kimlik belgenizi unutmayın,

-Cep telefonu ile oy kullanma kabinine girmeyin,

-Pusulaya mühür dışında işaret koymayın,

-Mührü taşırmamaya ve birden fazla mühür vurmamaya dikkat edin,

-Oy pusulalarını tek zarfa koyun,

-Zarfa faza mühür koymayın,

-Oy pusulalarının ve zarfın üzerinde sandık kurulu mührü olup olmadığını kontrol edin,

-Oy pusulalarının bütünlüğünü bozacak şekilde yırtık olup olmadığından emin olun,

-Oy kullandıktan sonra imza atmaya unutmayın.

************************

x-31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler  kaldı. Propaganda serbestliği ve seçim yasakları 21 Mart Perşembe günü başlayacak. Seçim yasakları, oy verme gününden önceki 10'uncu gün olan 21 Mart Perşembe sabahı başlayacak ve oy verme gününden önceki gün saat 18.00'de sona erecek.

************************

x-Yüksek Seçim Kurulu’nun(YSK) , 32 ilde oy verme saatini bir saat öne aldığını, oy verme süresi, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için belirlendiğini, aralarında Ordu’nun da bulunduğu Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş,  Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'te oy verme saatleri 07.00-16.00 olarak belirlendiğini, diğer illerde ise oy kullanma süresi 08.00-17.00 saatleri arasında olacağını,

*************************                                                                                                                                            x-Oy verme günü, her ne suretle olursa olsun, ispirtolu içki satılması, içkili yerlerle umumi mahallerde her çeşit ispirtolu içki satılması, verilmesi, içilmesinin yasak olacağını, oy verme günü, bütün umumi eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalacağını,

************************

x-Siyasi partiler ve bağımsız adaylarının, seçim büroları ile açık ve kapalı yer toplantıları ile taşıtlarına, 30 Mart 2024 saat 18.00'e kadar parti bayrağı, afiş, poster, pankart gibi malzemeleri asabilecek. Medya hizmet sağlayıcıları, 29 Mart 2024 Cuma saat 23.59'a kadar siyasi reklam yayınlayabileceklerini,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız