HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 12:34

BAŞKAN GÜLER’DEN GENÇLERE MÜJDE

10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ , NEV MEKAN GENÇLİK KÜTÜPHANELERİ, TÜRKİYENİN EN BÜYÜK E-SPOR MERKEZİ, ÜCRETSİZ DÜĞÜN SALONU DESTEĞİ, 50 BİN TL DÜĞÜN DESTEĞİ, GENÇ İSTİHDAM OFİSİ, SOSYAL TESİSLERİNDE YÜZDE 50 İNDİRİM Ord
BAŞKAN GÜLER’DEN GENÇLERE MÜJDE

10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ , NEV MEKAN GENÇLİK KÜTÜPHANELERİ, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK E-SPOR MERKEZİ, ÜCRETSİZ DÜĞÜN SALONU DESTEĞİ, 50 BİN TL DÜĞÜN DESTEĞİ, GENÇ İSTİHDAM OFİSİ, SOSYAL TESİSLERİNDE YÜZDE 50 İNDİRİM

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yeni dönemde gençler için hayata geçirilecek projelerin müjdesini verdi.

Görev süresi boyunca özellikle genç kesime hitap edecek çeşitli projeleri ile gençlerin takdirini kazanan Başkan Güler, ikinci beş yılda da gençlerin yanında olacak. Eğitimden spora, istihdamdan sosyal konulara pek çok alanda hayata geçirilecek projeler ile gençlerin geleceğine yönelik önemli adımlar atacak.

YOK YOK!

Eğitim çağında olan gençleri unutulmadı. Bu kapsamda eğitimlerine destek olmak amacıyla 10 bin TL destek verilecekken, gençlerin okuma alışkanlıklarını artırmak ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için nev mekân gençlik kütüphaneleri oluşturulacak.

Yine spor alanında yapılan yatırımlar ile Ordu’yu spor ve sporcu kenti yapma yolunda ilerleyen Başkan Güler, gençlerin spor tutkularını desteklemek ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlamak için Türkiye'nin en büyük e-spor merkezi kurulmasını sağlayacak.

Sadece eğitim çağındaki değil evlenecek genç çiftlere de müjdeler veren Başkan Güler ücretsiz düğün salonu ve 50 bin TL düğün desteği ile de çiftlerin yanında olacak. Yine gençlerin iş bulma süreçlerini kolaylaştırmak ve istihdam edilmelerine destek olmak için genç istihdam ofisi kurulacak.

Gençlere yönelik sosyal etkinliklere katılımlarını teşvik etmek amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’DEN, GENÇLERE, MÜJDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız