HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:45

MHP’DEN ENVER YILMAZ’A SERT TEPKİ

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)lilerin kendisine yoğun bir teveccüh gösteriyorlar iddiasına, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik sert tepk
MHP’DEN ENVER YILMAZ’A SERT TEPKİ

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)lilerin kendisine yoğun bir teveccüh gösteriyorlar iddiasına, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik sert tepki gösterdi.

MHP başta olmak üzere AK Parti, DP, Saadet Partisi, Deva Partisi ve Yeniden Bağımsız Türkiye Partisi gibi çeşitli partililerinde önemli ölçüde desteğini aldığını ileri süren Enver Yılmaz’a, MHP’li Özçelik’ten aramıza fitne sokmaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz yanıtı geldi.

Özçelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Cumhur İttifakı olarak dimdik ayaktayız. Milliyetçilerin, Ülkücülerin yeri de, tarafı da, istikameti de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli tarafından kurulan Cumhur İttifakı'dır. Aramıza fitne sokmaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz.

Enver Yılmaz, ittifak yapsa yapsa eskilerle, eskimişlerle ittifak yapar. Biz Ordu’da Milletvekilimiz Sayın Naci Şanlıtürk ile gece gündüz demeden 19 ilçemizde ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte Cumhur İttifakı adaylarımız için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz.

Gerek Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye gerekse Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz sözü tutarak Ordu’muz da 20’de 20 yapacağımıza inancımız tamdır. Merkezden yerele doğru yalnız Ordu’da değil, tüm Türkiye genelinde de zafere ulaşacak taraf Cumhur İttifakı tarafı olacaktır.

Fitneciler, nifakçılar, bozguncular asla Cumhur İttifakı üzerinde oyun kuramayacak ve bunu da başaramayacaklardır. Sayın Vekilimiz Naci Şanlıtürk’ün de dediği gibi; “Biz bu oyunu bozarız. Başka kapıya” bizde vekilimizin sözünün arkasındayız” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : MHP’DEN, ENVER, YILMAZ’A, SERT, TEPKİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız