HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Mart 2024 Perşembe Saat: 09:54

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ GEÇMİŞLE GÜNÜ YAŞAMAYIN “Keşkeleri”, “Olmasa iyiydileri” ve “Pişmanlıkları” çok bol bu hayatta; kafa ve beyni yormama adına, geçmişle günü yaşamayın.     ANLARSA ANLAR “Bu kardeşiniz bir hata yaparsa
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

GEÇMİŞLE GÜNÜ YAŞAMAYIN

“Keşkeleri”, “Olmasa iyiydileri” ve “Pişmanlıkları” çok bol bu hayatta; kafa ve beyni yormama adına, geçmişle günü yaşamayın.

 

 

ANLARSA ANLAR

“Bu kardeşiniz bir hata yaparsa uyarmak sizin göreviniz sorumluluğudur. Bu topraklar üzerinde yaşayan her varlığı bu kardeşiniz ve Ak Parti birliği emanet almıştır dolayısıyla bizim ayrıştırıcı, ötekileştirici dilden uzak bu şehirde yaşayan herkese eşit hizmet etmeye devam etmemiz lazım.

Şehrimizin çok kültürlü yapısını muhafaza etmeye, geliştirmeye sizinle birlikte devam edeceğiz. Benim için her hemşerim azizdir. Onun için, katılım, demokrasi diyorum. Biz bu şehri akılla, adaletle, ahlakla ve zarafetle yöneteceğiz dedik ve insanımız bu çocuğuna güvendi. Ben de bu güveni boşa çıkarmamak için söz veriyorum.

Şehrimizin çok kültürlü yapısını muhafaza etmeye, geliştirmeye sizinle birlikte devam edeceğiz. Benim için her hemşerim azizdir. Onun için, katılım, demokrasi diyorum. Biz bu şehri akılla, adaletle, ahlakla ve zarafetle yöneteceğiz dedik ve insanımız bu çocuğuna güvendi. Ben de bu güveni boşa çıkarmamak için söz veriyorum.”

(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Siyaset ile spor kardeş oldu gitti.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

AYAK SAATCİ

Sefer –Naci AYAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

HİLAL  DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

Sahipliğini   35 yıllık tecrübe Yalçın Aydın’ın yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Vesikalık çekim adresi Hilal Dijital Fotoğrafçılık ’ta düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijitale hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

DAMLA KİTABEVİ

Damla kitapevi yılların tecrübesiyle  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

İşletmeciliğini  hoş sohbet isimler  Arda Altaş ile Sedat Gönül ‘ün yaptığı ve  hanımefendiliği ile dikkat çeken ve Nurdan Gürsoy’un da  çalıştığı Damla kitabevi, Düz Mahalle Hükümet caddesi NO: 24 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da “Yok yok” un adresi Damla Kitabevine, 214 45 66 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Damla kitabevine bol kazançlar diliyoruz.

CAN YAPI

İşletmeciliğini yılların tecrübesi Murat Şenocak’  yaptığı  Can Yapı, hizmet vermeye devam ediyor.

Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan mobilya ve inşaat adresi  Can yapı, Yeni Mahalle Sağra caddesi NO: 54 (Hat yolu üzeri) adresinde hizmet veriyor.

                Çelik kapılar da  başlattığı kampanyayı sürdüren can yapıda ,her şey içinde 475 lira karşılığında  çelik  kapı satılıyor.

                Hoş sohbetinde  adresi olan can yapıya, 0530  79576 69 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Can Yapı sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

FABİ  ORDU

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübeleri Erkan Yılmaz ve Gülden Yılmaz’ın  yaptığı, kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi Fabi Ordu, hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken, Fabi Ordu, Şarkiye Mahallesi Sırrıpaşa caddesi NO:  77 Altınordu-Ordu adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin de adresi olan Fabi Ordu’ya, 223 20 78 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Fabi Ordu’ya  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Varsın herkes bir başka yaşasın. Sen sen olup da her yönüyle ideal ve örnek olursan, övgün de yergin de aynı olur.

 

 

OLDUM OLASI

Yaşadığımız bu ülkede; bazılarının ipiyle kuyuya inilmez..! Evet inilmez de, işte bunu hep kuyunun dibinde öğreniyor insan…!

 

 

HARBİDEN

Evet ölmeme ihtimalimiz yoktur. Belki bir saat ya da yıllar sonra...Ama mutlaka...

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye'de "yaşlı" olarak kabul edilen 65 yaş ve üzeri nüfus 2018'de 7 milyon 186 bin 204 iken 2023'te yüzde 21,4 artarak 8 milyon 722 bin 806 olduğunu, yaşlı nüfusun toplam nüfustaki yeri, 2018'de yüzde 8,8 iken 2023'te yüzde 10,2'ye yükseldiğini, yaşlı nüfusun yüzde 44,5'ini erkekler, yüzde 55,5'ini ise kadınlar oluşturduğunu,

************************

x-Türkiye’nin , yaşlı nüfus oranı bakımından 184 ülke arasında 67'nci sırada yer aldığını, en yüksek yaşlı nüfusuna sahip ilk 3 ülke ise sırasıyla yüzde 30,1 ile Japonya, yüzde 24,5 ile İtalya ve yüzde 23,6 ile Finlandiya’nın  olduğunu,

************************

x-Milli Eğitim Bakanlığı’nın , velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan veli randevu sisteminin hayata geçirildiğini duyurduğunu,

************************

x-Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için hayati görülen kış lastiği uygulamasının  1 Nisan itibarıyla sona ereceğini,

************************

x-Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından ilçenin 15 noktasında oluşturulan alanlar ile günlük 10 bin iftar yemeği sofralara ulaştırıldığını,

************************

x-Ordu’da kırmızı ete ramazan ayında da zam geldiğini,  şehirde 2 ay öncesine göre kıymanın kilosu 390 TL’den 480 TL’ye yükseldiğini,

************************

x-Altınordu, Ünye, Fatsa Gülyalı ve Perşembe ilçelerinde imara aykırı, denizin, tabiatın güzelliğini bozan yapılar bir bir yıkıldığını,  halka açmak adına başlattığı çalışmalar kapsamında da görüntü ve imar kirliliği oluşturan 270 yapının yıkımının da gerçekleştirildiğini,

************************

x-İşletmeciliğini Karadağlı Sedat Yaşar’ın yaptığı odun ısıtmalı Furtun Yalı Hamamının gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet verdiğini,

************************

x-Yaklaşık 60 yıldır ayni cadde üzerinde müşterilerine hizmet vere8n merhun Ahmet Altaş’ın ebediyete intikal etmesinin ardından Damla Kitabevi’nin işletmeciliğini Arda Altaş ile Sedat Gönül’ün yaptıklarını.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız