HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Mart 2024 Pazar Saat: 15:08

KIZILAY, RAMAZAN GELENEĞİNİ YAŞATIYOR

Bu Ramazan Sensiz Olmaz sloganıyla yürüttüğü Ramazan Kampanyası’nda milyonlara ulaşan Kızılay, kurduğu iftar sofralarında da Ramazan’ın geleneğini yaşatmaya devam ediyor.  Ülke genelinde Ramazan bereketi yaşatan Kızılay, Ramazan ay
KIZILAY, RAMAZAN GELENEĞİNİ YAŞATIYOR

Bu Ramazan Sensiz Olmaz sloganıyla yürüttüğü Ramazan Kampanyası’nda milyonlara ulaşan Kızılay, kurduğu iftar sofralarında da Ramazan’ın geleneğini yaşatmaya devam ediyor.

 Ülke genelinde Ramazan bereketi yaşatan Kızılay, Ramazan ayı öncesinden itibaren başlattığı yardım çalışmalarını bağışçılarının desteğiyle artırarak sürdürüyor. Kızılay, yurt genelinde verdiği nakdi desteklerinin yanı sıra gıda kolileri, giyim malzemeleri, kavurma konservelerini hanelere ulaştırmak için de yoğun çaba harcıyor. Ramazan’ın geleneğini yaşatmak için iftar sofraları da kuran Kızılay, seferber ettiği aşçılarının hazırladığı yemeklerle milletin merhamet elini aynı sofranın etrafında buluşan ihtiyaç sahiplerine uzatıyor. Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri de gerçekleştirilen iftar sofrası buluşmalarında yer alarak Ramazan’ın coşkusuna ortak oluyor.
 “Ramazan bir sofranın etrafında buluşma ayı”
 Hatay Güzelburç Kızılay Yaşam Merkezi’nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya gelen Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, “Biz bugün burada zor günleri birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Türk Kızılay olarak her zaman söylediğimiz bir konu var, son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız. Ramazan ayındayız, Ramazan ayı; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı ama aynı zamanda Ramazan ayı sevdiklerimizle bir araya gelme ve bir sofranın etrafında buluşma ayı. O nedenle biz bugün burada Hatay’da kardeşlerimizle bir ekmeği bölüşeceğiz, beraber iftarımızı açacağız. Birbirimizi dinleyerek bu zor günleri atlatmak adına bir aşama daha ilerlemiş olacağız. Bu günlerde biz halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : KIZILAY, RAMAZAN, GELENEĞİNİ, YAŞATIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız