HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 02:02

ORDU, “GÜLER” DEDİ

Ordu’da 604 Bin 851 seçmen 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Seçime katılım oranı ise 79.78 oldu.
ORDU, “GÜLER” DEDİ

Ordu’da 604 Bin 851 seçmen 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Seçime katılım oranı ise 79.78 oldu.

            Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, % 39.95 alırken, İyi Parti Adayı Enver Yılmaz, %36,07, CHP Adayı Zekai Sana ise %16.07 oy aldı.

            Bu arada Ak Parti Ordu’da 12 ilçede            zafere ulaşırken, CHP 4, MHP 2, İyi Parti 1 ve Yeniden Refah Partisi’de 1 belediye başkanlığı kazandı.

AKKUŞ (AK PARTİ)

ALTINORDU (CHP)

AYBASTI (AK PARTİ)

ÇAMAŞ (CHP)

ÇATALPINAR (AK PARTİ)

ÇAYBAŞI

(YENİDEN REFAH

PARTİSİ)

FATSA (AK PARTİ)

GÖLKÖY (AK PARTİ)

GÜLYALI (MHP)

GÜRGENTEPE (CHP)

İKİZCE (MHP)

KABADÜZ (AK PARTİ)

KABATAŞ (CHP)

KORGAN (İYİ PARTİ)

KUMRU (AK PARTİ)

MESUDİYE (AK PARTİ)

PERŞEMBE (AK APRTİ)

ULUBEY (AK PARTİ)

ÜNYE (AK PARTİ)

            Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı DR. Mehmet Hilmi Güler, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün demokrasimiz çok önemli bir sınavı başarı ile atlattı ve bu seçimde halkımızın kazandığını görüyoruz. Bu seçimdeki bütün çalışmalarımızı çok güzel bir organizasyon ile herhangi bir problem olmadan, demokrasiye yakışır bir şekilde başarı ile bitirdik. Seçimler demokrasinin şölenleridir. Burada teşkilatımız ve halkımız ile beraber tüm partiler çok önemli bir sınav verdiler. Neticede demokrasimiz kazanmıştır” dedi.

“ALÇALMADAN YÜKSELMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

            Başkan Güler, şöyle devam etti: “Bundan sonraki çalışmalarımızda hiç hızımızı kesmeden yoğun bir şekilde Ordumuzun 19 ilçesi, 772 mahallesi ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ordu’da bütün negatif etkenlere rağmen alçalmadan yükselmeye devam edeceğiz. Burada tabi en büyük güzümüz Cumhurbaşkanımız olmak üzere onun bilge Başkan Devlet Bahçeli ile birlikte oluşturduğu Cumhur İttifakımızdır. İttifakımız tüm etkenleri ve çalışmalarıyla gönül köprüsünü halkımızda kurmuştur ve bundan dolayı büyük bir başarı kazanmıştır. Ordu’muz burada kazanmıştır, halkımız kazanmıştır, sınavını geçmiştir. Hiçbir zaman eğilmedik, hiçbir zaman da eğilmeyeceğiz, sadece Allah’ın huzurunda eğiliriz. Bundan dolayı da herkes gereken ders, bundan sonra da alacaktır”

“BUNDAN SONRA HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAKTIR”

            Bundan sonra yapacakları çalışmalarda daha önceki hazırladıkları program ve söz verdikleri tüm konularda tavizsiz bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Güler, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İlimizde ekonomi başta olmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz, ayrıca da şehrimizin yaşam kalitesini yükselterek Ordumuzu Türkiye’nin ilk 10 yaşanılabilir kenti haline getireceğiz”  diye konuştu.

GECE YARISINA KADAR KUTLAMA

            Öte yandan seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde kutlama yapıldı. Havai fişekler eşliğinde sevinç gösterilerinde bulunan partililer gece yarısına kadar seçim başarını kutladı. Kutlamalara AK Parti MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi, AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer ve İbrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti Eski Milletvekili  Şenel Yediyıldız, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal ve çok sayıda partili katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, “GÜLER”, DEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız