HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 14:14

“ORDU, ORDU’DAN YÖNETİLECEK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, demokrasi meydanında konuştu, önemli mesajlar verdi. “Bu seçimi halkımız kazanmıştır” diyen Başkan Güler, Ordu Ordu’dan yönetilecek, Pensilvanya’dan değil. Ordu siyaseti b
“ORDU, ORDU’DAN YÖNETİLECEK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, demokrasi meydanında konuştu, önemli mesajlar verdi. “Bu seçimi halkımız kazanmıştır” diyen Başkan Güler, Ordu Ordu’dan yönetilecek, Pensilvanya’dan değil. Ordu siyaseti bundan sonra daha temiz olacak. Her Ordulu bir aslandır. Sırtlanlarla aslanları karıştırmayın” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Orduluların teveccühü ile yeniden Büyükşehir Başkanlığa seçildi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen kutlamalara katılan Başkan Güler, burada tarihi bir konuşma yaparak çok önemli mesajlar verdi.

31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte tüm Türkiye sandığa gitti. Ordu’da Cumhur İttifakının adayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, resmi olmayan sonuçlara göre ipi göğüsleyen taraf oldu. Sandıkların açılması ve sonuçların netleşmesiyle Ordu Büyükşehir Belediyesi önü de hareketlenirken alanı dolduran vatandaşlar ise Dr. Mehmet Hilmi Güler’i tezahüratlarla bekledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in alana gelmesi ile birlikte coşku zirveye tırmandı. Yoğun bir kalabalığın karşıladığı Başkan Güler sahneye tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde çıktı.

“YEPYENİ VE ÇOK BAŞARILI BİR YENİ 5 YIL GEÇİRECEĞİZ”

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan kürsüde alanı dolduran vatandaşlara hitap eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tarihi bir konuşma gerçekleştirdi.

Seçimin kazanının halk olduğuna vurgu yapan Başkan Güler, “Allah’a hamd olsun ki bir başarılı seçimi daha geride bıraktık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, değerli teşkilatımız, kıymetli milletvekillerimiz, bakanlarımız ve en önemlisi halkımız ile bu başarıya ulaştık. Bu seçimi halkımız kazanmıştır. Bu seçimin kaybedeni yoktur kazananı vardır. Bu kazanan da demokrasimiz ve sizlersiniz. Tüm ekibimizle birlikte yepyeni ve çok başarılı bir yeni 5 yıl geçireceğiz” dedi.

 

“ORDU ORDU’DAN YÖNETİLECEK, PENSİLVANYA’DAN DEĞİL”

2019’da kullandığı ‘Ordu Ordu’dan yönetilecek’ sözünü yenileyen Başkan Güler, önemli mesajlar verdi.

Ordu’nun önünün açıldığını dile getiren Başkan Güler, şöyle konuştu: “Birkaç tane mesajım var. Birincisi Ordu Ordu’dan yönetilecek, Pensilvanya’dan değil. 2019 yılında 5 yıl önce bu sözümle başlamıştım. Bu sözüm çok önemli bir sözdür. Bu sözümün gereği olarak Allah’a hamd olsun ki gereken dersi verdik. Tekrar tekrar söylüyorum. Ordu Ordu’dan yönetilecek. Fındık Ordu’dan yönetilecek. Bizim emeğimizi kimse çalamaz. Bütün güçler bir araya gelse sizlere olan sevgimizi ortadan kaldıramaz. Bu mesajımı herkes alsın. İkinci olarak Ordu siyaseti bundan sonra daha temiz olacak. Ordu böylece siyaseti de temizlemiş oluyor. Bu çok önemli bir gelişme ve her şeye değer. Ordu’nun önü açılmıştır. Ordu’da biz alçalmadan yükseleceğiz. Hiçbir zaman ahlaki olmayan işe tevessül etmeyeceğiz. Hiçbir zaman samimi olmayanlara fırsat vermeyeceğiz. Son nefesimize kadar, görev yapalım yapmayalım her Ordulu bir aslandır. Bunu unutmayın. Sırtlanlarla aslanları karıştırmayın.”

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı vurgusu yapan Başkan Güler, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu seçimde halkın mesajını çok iyi aldık. Bunu çok iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Ben ne seçimler gördüm ne düşmanlar gördüm ne ihanetler gördüm fakat hepsinin üstesinden geleceğiz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Beraber bu çalışmaları birlikte yapacağız, beraber bu yollarda yürüyeceğiz, beraber mücadele edeceğiz ve beraber bu bereketli yağmurlarda ıslanacağız. Karadeniz’in hırçın dalgaları bu işi bitirene kadar dinmeyecek. Biz azalmayacak çoğalacağız. Biz alçalmadan yükseleceğiz. Gece gündüz yapacağımız çalışmalarla kalkınma hamlemizi teker teker gerçekleştireceğiz ve hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. Hiç kimseyi ayırmayacağız ve sevgiyi büyüteceğiz. Korkutmayacağız sevdireceğiz. Kucaklayacağız, nefret ettiremeyeceğiz. Kolaylaştıracağız, zorlaştırmayacağız”

“YENİ TÜRK YÜZYILININ PARLAYAN YILDIZI ORDU’DA OLACAK”

Yeni 5 yılda bir saniyelerini bile boşa harcamayacaklarının altını çizen Başkan Güler, sözlerini şöyle tamamladı:  “Sizin için son nefesimize kadar çalışacağız. Gece gündüz demeden bir saniyemizi dahi boş geçirmeyerek verdiğimiz tüm sözleri tutacağız. Bu işin kaybedeni yok ve dimdik yürüyeceğiz. Yeni Türk yüzyılının parlayan yıldızı Ordu’da olacak. 19 ilçesi 772 mahallesi ile birlikte, Ordu dışındaki Ordulularla tüm Karadeniz ile tüm Türkiye ile tüm dünya ile birlikte bir dünya kenti olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Konuşmanın ardından Cumhur ittifakı paydaşları hep birlikte kürsüden birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

Anahtar Kelimeler : “ORDU, ORDU’DAN, YÖNETİLECEK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız