HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Nisan 2024 Salı Saat: 09:56

GAZİ VURUŞU

    SÖZ GÖTÜRMEZ HERKES BİRBİRİNE YABANCI İnsanın bile insana yabancı olduğu ve ayni site ve apartmanda yaşayanların da birbirlerinden bi haber yaşadığı ülke bu! Artık, noktayı cümlenin sonuna değil, tereddüt ettiğin yere koyac
GAZİ VURUŞU

 

 

SÖZ GÖTÜRMEZ

HERKES BİRBİRİNE YABANCI

İnsanın bile insana yabancı olduğu ve ayni site ve apartmanda yaşayanların da birbirlerinden bi haber yaşadığı ülke bu! Artık, noktayı cümlenin sonuna değil, tereddüt ettiğin yere koyacaksın.

 

ANLAMAZ Kİ ANLASA

İnşallah bunun açılımını süreç içerisinde hep beraber yaşayacağız. Dileğim odur ki benden yapılabileceğim, valinin bilmesi halinde çözmek için gayret etmesi gerektiğini düşündüğünüz ne varsa basın mensubu arkadaşlar olarak onu ertelemeyin, esirgemeyin. Olabilecek en kısa süre içerisinde bize iletin. Sizden şimdiden bir talebim olsun. İnşallah süre içerisinde bunun içini hep beraber karşılıklı doldururuz"                             

 Karadeniz'de ilk görev yerinin Ordu’dur. Ordu hakikaten Karadeniz'in incisi. Yalovalılar Çınarcık için 'Marmara'nın incisi' derler. Dolayısıyla bir inciden diğer inciye geldik. Bu inci, biraz daha büyük bir inci. İnşallah Ordu'ya nefer olarak geldim. Ne hizmet edebilirsek de onu kar hanemize yazacağız. Bize güvenip bu göreve atayanları mahcup etmeyeceğiz. Büyük bir gayretle görevimizi yapmaya devam edeceğiz.”(Muammer Erol Ordu Valisi)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Yarın güzel olacak diye diye ömür tüketiyoruz.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

GÜRBÜZ CD CENTER

Taner Gürbüz

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Sahipliğini hoş sohbet kardeşler Onur ve Hasan Çakmak yaptığı Çakmaklar kuyumcu, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Kökenli Mahallesi Muhtarlığı irtibat bürosu da olan Çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

                 Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve size bir telefon kadar yakın olan Çakmaklar kuyumcuya, 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Çakmaklar kuyumcu sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

            YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi  Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine hayırlı kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  hoş  sohbet isim Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Hoş sohbetinde adresi olan ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçiye, bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

Mislina iletişim  çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi No: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Mislina iletişime, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Bugün var yarın yok olacağımız hayat bu! Gördüğünün yarısına ve işittiğinin de bütününe asla inanma. İnsanın dibi gibi yaşa ve insanın dibi gibi de öl. Hepsi bu işte!

 

 

OLDUM OLASI

Nasıl ki; çocuklar anne-babanın aynası ise Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakan  ve Milletvekilleri de Türk insanının aynasıdır.

 

 

HARBİDEN

Burası  “Adalet”in tatile çıktığı ülke Türkiye. Baktın olmuyor, her şeyi tespih yap kendine bazen çek bazen de salla gitsin.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Bal üretiminde sesi gür çıkan Ordu’nun  2023 yılında 19 bin ton bal üreterek önceki yılları geride bıraktığını,

**************************

x-Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Kupası'nın yarı final ve final programına ilişkin bir açıklama yayınladığını, açıklamaya göre, yarı final ilk maçlarının 23-24 Nisan'da, rövanş maçlarının ise 8-9 Mayıs'ta final maçının ise 23 Mayıs 2024 Perşembe günü oynanacağını,

**************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun,  İşgücü İstatistikleri, 2023 verilerini içeren raporun yayımladığını, 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz önceki yıla göre 318 bin kişi azalarak 3 milyon 264 bin kişiye gerilediğini,

**************************

x-CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Tarım Kredi Marketlerde son tüketim tarihi geçmiş ürünlerin satıldığını ve Çin’den ithal edilen pirincin ucuz olarak sunulduğunu iddia ederek tepki gösterdiğini,

**************************

x-Ordu’da havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte dikime hazır meyve fidanlarının satışa çıkarıldığını,

**************************

Yaşlı nüfus olarak kabul edilen 65 ve üzeri yaştaki nüfus, 2018 yılında 7 milyon 186 bin 204 kişi iken son beş yılda yüzde 21,4 artarak 2023 yılında 8 milyon 722 bin 806 kişiye ulaştığını, yüzde 44,5'ini erkek, yüzde 55,5'ini kadınların oluşturduğu yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki oranı 2023 itibarıyla yüzde 10,2'ye yükseldiğini,

**************************

x-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın , Nisan ayı için elektrik ve doğalgaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını açıkladığını,

**************************

x-Doğu Karadeniz'den ocak-şubat döneminde yapılan su ürünleri ihracatından elde edilen gelirin, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 26 artarak 21 milyon 507 bin 744 dolara ulaştığını,

**************************

x-1952 yılında inşaatına başlanan ve1962 yılında hizmete açılan Bucak Mahallesi’ndeki  Devlet Hastanesi’nin, İl Sağlık Müdürlüğü olmak üzere çok sayıda kuruma hizmet veren binanın yıkılmaya başlanıldığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız