HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Nisan 2024 Salı Saat: 11:13

ÜNYE OKÇULUĞU SEVDİ!

Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya, “Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü okçulukta artık Karadeniz’de ve Türkiye’de bir marka haline geldi.”dedi. Çocukların gelişiminde okçuluğun ciddi katkılar sağlaya
ÜNYE OKÇULUĞU SEVDİ!

Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya, “Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü okçulukta artık Karadeniz’de ve Türkiye’de bir marka haline geldi.”dedi.

Çocukların gelişiminde okçuluğun ciddi katkılar sağlayan bir spor dalı olduğunu ifade eden Yerlikaya, “Okçuluk, olimpik ve geleceği olan bir spor. Hedefimiz buradan sporcularımızı bir olimpiyat şampiyonu, bir milli takım sporcusu yetiştirmek.” Şeklinde de konuştu.

Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya, Ünye Kent Gazetesine yaptığı açıklamada, Ünyelilerin ve gençlerin okçuluğu sevdiğini ve okçuluk sporuna ilginin her geçen yıl arttığını söyledi.

Ünye’de çocukların okçuluğa ve kurslara ilgisinin her geçen yıl arttığını ifade eden Nihat Yerlikaya, “Ünye okçuluğu sevdi. Ayrıca okçuluğun Ünye’de yaygınlaşması için çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Tüm bunların sonucu olarak okçulukta yoğun bir katılım görüyoruz. Katılım da ne kadar yüksek olursa bizde o kadar çok mutlu oluyoruz.” diye konuştu.

Bahar dönemi okçuluk kursları devam ederken, diğer taraftan yaz dönemi kurs kayıtlarını aldıklarını belirten Yerlikaya, şu açıklamayı yaptı:

 “Okçuluk yaz dönemi kurslarımız devam ediyor. Kurslarımız devam ederken bir yandan yeni kayıtlar alıyoruz. Yaz dönemi kurslarında daha çok 13-14 yaş gurubu gençler ve çocuklar üzerinde duruyoruz. 13-14 yaş gurubu Türkiye Şampiyonası var ve Milli Takım seçmesi başlıyor. O yüzden bu yaş gurubuna çok önem veriyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kulübe bekliyorum. Bahar dönemi kurslarımız da başladı, ağabeylerini takip etsinler. Türkiye Şampiyonasında olan sporcularımızı görebilirler. Onların da bu sporu tanıyıp sevmeleri için bir öngörü olur.”

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, OKÇULUĞU, SEVDİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız