HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Nisan 2024 Salı Saat: 12:34

ŞANLITÜRK: MELET VADİSİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, iş dünyasına önemli mesajlar verdi. Şanlıtürk, katıldığı programda Melet Vadisini çok önemsediklerini dile getirerek Organize Sanayi Bölgelerine de ayrı bir paragraf aç
ŞANLITÜRK: MELET VADİSİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, iş dünyasına önemli mesajlar verdi. Şanlıtürk, katıldığı programda Melet Vadisini çok önemsediklerini dile getirerek Organize Sanayi Bölgelerine de ayrı bir paragraf açtı.

Milletvekili Şanlıtürk, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO)’da iş dünyasının hedef ve beklentilerine yönelik gerçekleştirilen programa, Ordu Valisi Muammer Erol, Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ve CHP Ordu Milletvekili  Seyit Torun ile birlikte; Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Adil Levent Karlıbel öncülüğünde düzenlenen toplantıya katıldı.

“ŞEHRİMİZİ ÜLKEMİZİN YILDIZI YAPACAĞIZ”

Şanlıtürk, şehrimizin büyümesi ve gelişmesi adına atılması gereken tüm adımları oldukça objektif ve gerçekçi olarak değerlendirdiklerini belirterek, bir, beraber ve bütün olarak şehrimizi hem bölgemizin hem de ülkemizin yıldızı yapmaya kararlı olduklarını ve bunu da mutlaka başaracaklarını söyledi.

Toplantıda OTSO Başkanı Karlıbel’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Milletvekili Şanlıtürk; “Bugünkü toplantımızın ana argümanı öncelikle birliktir. Bu tür birliktelikleri sık sık gerçekleştiren Sayın Valimize, Sayın Bakanımıza ve STK’larımıza çok teşekkür ediyorum.

İlimizin ihtiyaçları adına projeler var. Üretim manasında Melet Vadisinde 1. Ve 2. Organize Sanayi Bölgesi arasında tamamen küçük sanayi alanı olarak bahsedilmesi ya da 1/100.000, 1/25.000 ya da 1/5000’lik proje ile planlı olarak değerlendirilmesini düşünüyoruz. O alanı özellikle küçük sanayi alanı olarak değerlendirmemiz gerekmektedir.

“KÜÇÜK ESNAFIN DÜKKAN AÇACAK BİR ALANI YOK”

Ordu’da küçük esnafın dükkan açacak bir alanı yok. Adam çıraklıktan kalfalığa, kalfalıktan ustalığa geçiyor. İşyeri açacak ama yer bulamıyor. Evimin altına iş yeri açayım diyor, olmaz deniliyor, bana yer göster diyor, yer gösteremiyoruz. Dolayısıyla burayı Büyükşehir Belediyemiz planlayarak hayata geçirirse küçük esnafımıza da bir pencere açılmış olur” dedi.

MELET VADİSİNİ VE KARAPINAR’I, KARADENİZ-AKDENİZ YOLUNA BAĞLAMALIYIZ”

Melet Vadisinde ve 1. İle 2. Organize Sanayi Bölgesinde yol çalışmalarına da dikkat çeken Milletvekili Şanlıtürk, konuşmasına şöyle devam etti; “Melet Vadisinde bulunan kavşağı her iki taraftan da Karadeniz-Akdeniz yoluna bağlarsak mükemmel olur. Biz bunu Karayolları Genel Müdürlüğü ile paylaştık. İnşallah sorunun da üstesinden geleceğiz.

Karapınar kavşağı da mükemmel bir kavşaktır. Burayı da Karadeniz-Akdeniz yoluna her iki taraftan mutlaka bağlamalıyız. Böylece, Ordu hem trafik açısından hem de istihdam bakımından daha da yaşanabilir bir şehir haline gelmiş olur.

“MELET VADİSİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Ordu’nun bütününe baktığımızda bakınız, Bolaman Vadisi yapıldı. Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bolaman Vadisi Projesinin bir benzeri daha var. OTSO’da girişimde bulunursa biz bunu da Dünya Bankası kredisiyle İnşallah geçirerek Melet Vadisinde de aynı projeyi hayata geçirebiliriz.

Mecliste plan ve bütçe görüşmelerinde ben Organize Sanayilerimiz için ödenek konusunu da dile getirmiştim. Sağ olsunlar Sanayi ve Ticaret Bakanlığımız da peyder pey ödemelere başladılar. Bu yüzden Melet Vadisini çok önemsiyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, MELET, VADİSİNİ, ÇOK, ÖNEMSİYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız