HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Nisan 2024 Pazar Saat: 14:29

TSM KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Fatsa Belediyesi Konservatuvarı tarafından “Türk Sanat Müziği Koro Konseri” düzenlendi. Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden güzel eserler Fatsalılar iç
TSM KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Fatsa Belediyesi Konservatuvarı tarafından “Türk Sanat Müziği Koro Konseri” düzenlendi. Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden güzel eserler Fatsalılar için seslendirildi.

Konsere Fatsa Belediyesi Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan ve çok sayıda müzikseverler katıldı.

  Belediye Konservatuvar Şef Hayri Şensoy’un şefliğini üstlendiği konserde 18 korist ve 9 kişilik saz ekibi yer aldı. Anadolu kültüründen birçok türkünün seslendirildiği konserde sanatçılar gecenin sonunda ayakta alkışlandı. Birbirinden özel türkülerin seslendirildiği konser programının ilk olarak koro ekibi tarafından, ‘Hicaz Peşrevi’ eseri seslendirirken, daha sonra sırasıyla solistler Asuman Şirin, Ayşe Varan, Bagiye Bulu, Belgin Tepe, Birgül Şensu, Celile Yıldız, Ertan Tepe, Hava Özkelle, Murat Biçek, Nihal Ece Ergün, Pakize Kaplan, Sezgin Öksüz, Süleyman Şimşek, Tevfik Taş, Ümran Ömeroğlu, Yeşim Kuru, Yüksel Kaytaz, Zekai Kışan eserlerini icra ettiler.

“BU AKŞAM ÇOK KEYİFLİ BİR ZAMAN GEÇİRDİK”

Konserin sonunda solistlere çiçek takdiminde bulunan ve seslendirdiği türküler için kendilerine teşekkür eden Fatsa Belediyesi Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, “Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar’ın selamlarını getirdim sizlere. Fatsa Belediye Konservatuvarımızın birbirinden değerli korosu Şef Hayri Şensoy hocamızın uzun soluklu çalışmalarıyla bu akşam çok keyifli bir zaman geçirdik. Ben öncelikle bu güzel akşamda buradaki emeği yalnız bırakmadığınız için değerli misafirlerimize teşekkür ederim ve başta kıymetli hocamız Hayri Şensoy başta olmak üzere koromuzun her bir değerine ayrı ayrı şükranlarımı, minnetlerimi iletmek istiyorum.” dedi.

Gecenin finalinde ise Koro ekibi ve tüm müzik severler ayakta İzmir Marşını ellerinde Türk Bayrağı ile seslendirdiler.

 

Anahtar Kelimeler : TSM, KOROSUNDAN, MUHTEŞEM, KONSER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız