HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Mayıs 2024 Perşembe Saat: 15:44

MUHTAR DEMİR’DEN BAŞKAN SİPAHİ’YE ZİYARET

Gülyalı ilçesi Taşlıçay Mahallesi Muhtarı Rıza Demir ve azaları Fedai Sağlam, Necmettin Altınışık ve Ayhan Sayın ile birlikte Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Muhtar Rıza Demir, gerçe
MUHTAR DEMİR’DEN BAŞKAN SİPAHİ’YE ZİYARET

Gülyalı ilçesi Taşlıçay Mahallesi Muhtarı Rıza Demir ve azaları Fedai Sağlam, Necmettin Altınışık ve Ayhan Sayın ile birlikte Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Muhtar Rıza Demir, gerçekleştirdiği ziyarette Taşlıçay mahallesinin alt yapı sorunlarını paylaşarak  ilçe hakkında da çeşitli istişarelerde bulundu. Başkan Sipahi’nin bilgi ve becerisine güvendiğini dile getiren Demir, “Başta ilçemiz olmak üzere ilçemize bağlı 9 mahallenin de bu süreç içerisinde hep birlikte bütün hizmetlerden yararlanacağına inancımız tamdır.

Bu vesile ile 31 Mart’ta ilçe halkımızın teveccühü ile ilçemize Belediye Başkanı olarak seçilen değerli büyüğümüz Medet Sipahi beye hizmet yolunda başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın inşallah. Bizlerde hizmet noktasında her daim taşın altına elimizi koymaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Medet Sipahi ise el birliği ile birlikte bütün sorunları aşacaklarını ifade ederek yeni seçilen muhtar Rıza Demir ve ekibine başarılar diledi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız