HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Mart 2017 Çarşamba Saat: 11:45

“TÜRKİYE SURİYE, IRAK, LİBYA OLMASIN DİYE HAYIR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bayburt ve Gümüşhane’de Anayasaya değişikliğiyle ilgili vatandaşları bilgilendirmek için ev ev, mahalle mahalle, çarşı pazar “Hayır’ı anlatmaya devam ediyor. Baybur
“TÜRKİYE SURİYE, IRAK, LİBYA OLMASIN DİYE HAYIR”

 

   

 

 

         Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bayburt ve Gümüşhane’de Anayasaya değişikliğiyle ilgili vatandaşları bilgilendirmek için ev ev, mahalle mahalle, çarşı pazar “Hayır’ı anlatmaya devam ediyor. Bayburt’ta, Gümüşhane’de esnafı gezen, vatandaşlarla sohbet eden, dertlerini dinleyen Torun, “Devletin bütün imkanlarını sınırsız bir şekilde kullanıyorlar. Devletin uçağına binip, vatandaşın  parasıyla “evet”  turu atıyorlar. Bu kul hakkı yemek değil de nedir? Üreticiye ne haldesin diye soran yok, esnafın borcunu soran yok,  emekli hayata küsmüş soran yok. Yahu 14 yılın sonunda Türkiye’nin hali ortada. Başka ülkelerin demokrasisini sorgulamak yerine, sen ne yapıyorsun dön de bir ona bak. Sen ülkende demokrasimi bıraktın. Hukuk mu, özgürlük mü bıraktın. Hayır diyeni terörist ilan ettin, içeri attın,  devletin memurunu evet için çalıştırıyorsun. Varlık fonu kurdun, sarayın danışmanlarına araba almak için. 18 yaşında milletvekilliğini kimin çocukları için istiyorsun. Bayburt’lu Ahmet’in, Gümüşhaneli Mehmet’in çocuğu da milletvekili olacak mı? Onu söyle. 14 yıldır yaptığınız hataların sebebini, terörü, ekonominin çöküşünü parlamenter sisteme bağlayıp halkımızı kandırmak hangi vicdana sığar?” dedi.

 

 

“VATANDAŞIN DERDİNE BU ANAYASANIN HANGİ MADDESİNDE ÇARE VAR”

 

İktidarın “evet” uğruna bir vatan haininden medet umar hale geldiğini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Bu halk ancak vatanı uğruna ölen şehitlerine fatiha okur, vatan hainine de lanet okur. Suriye’de yüzlerce vatan evladı şehit oldu. Ne için? Peki bu Anayasanın hangi maddesi şimdi bu ölümleri durduracak? Hangi maddesi işsizliği çözecek? Hangi maddesi çiftçisini, köylüsünü ayağa kaldıracak. İstikrar gelecek, ekonomi şahlanacak, Türkiye uçacak diye nutuk atanlar, 14 yıldır niye istikrarı getiremedin. Ekonomiyi niye şahlandıramadın? Türkiye’yi nasıl uçuracaksın? Hangi teknolojiyi yarattın? Hangi buluşa imza attın?  Tehditkar söylemlerle, kabadayılıkla Batı’ya söylemediğini bırakmayıp niye Mercedes’e biniyorsun. Kullandığın cep telefonunu, koluna taktığın saati kim üretiyor? Uçaklarında artık elektronik cihaz bile taşıyamayacaksın. Ülkenin itibarı yerle bir olmuş, ihracatın, turizmin, tarımın bitmiş, bir de bu Anayasayla Türkiye’ye en ağır darbeyi vurmaya hazırlanıyorsun. Vatanı sevmek bu mudur? Bir de sevmeselerdi neler yaparlardı acaba?” diyen Torun, vatandaşlara bunun bir parti seçimi olmadığını, Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini söyledi.

 

 

 “Bu Anayasayı hazırlayanlar gibi şahsi çıkarlarımız için değil, geleceğimiz, çocuklarımız için, Türkiye’nin bir Suriye, Irak, Libya olmaması için halkımıza “Hayır”ı anlatmaya devam edeceğiz” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Demokrasinin olmazsa olmazı milli iradenin tecellisidir. Milli iradeyi yok sayıp Türkiye’nin geleceğini tek bir kişiye teslim edemeyiz, bütün yetkiyi bir kişiye verirsek, onun yapacağı hataların bedelini millet olarak hepimiz ödeyeceğiz. Buna dur demeliyiz. Sandığa gidip gereğini yapmalıyız.” dedi.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “TÜRKİYE, SURİYE, IRAK, LİBYA, OLMASIN, DİYE, HAYIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız