HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Almanca Özel Ders Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Temmuz 2025 Perşembe Saat: 09:26

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ HEDEFİNİZE VARAMAZSINIZ Doğruyu yazan ve konuşanın DELİ damgasının vurulduğu ülke bu! Sadece güneşli günlerde yürürseniz, hedefinize varamazsınız.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ? “Milletimizin iradesine ve bağımsız
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

HEDEFİNİZE VARAMAZSINIZ

Doğruyu yazan ve konuşanın 'DELİ' damgasının vurulduğu ülke bu! Sadece güneşli günlerde yürürseniz, hedefinize varamazsınız.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Milletimizin iradesine ve bağımsızlığına kasteden 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden yıllar geçmesine rağmen, milletimizin gösterdiği kahramanlık ve direniş, hafızalarımızda taptaze durmaktadır. Yurttaşlarımız cumhuriyet değerlerine ve kendi iradesinin tecelli ettiği demokrasimize sahip çıkarak o karanlık geceyi aydınlık bir sabaha kavuşturmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temel harcında yer alan bağımsızlık ve özgürlük ideali, bu milletin ruhuna işlemiştir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözü, milletimizin her koşulda iradesine sahip çıkacağının en güçlü ifadesidir. Demokrasimize kast eden karanlık odaklara karşı, milletimiz kendi iradesinin üstünde hiçbir gücün olamayacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Bizler, adaletin üstünlüğüne, hukukun egemenliğine ve herkes için eşit hakların teminat altına alındığı bir Türkiye idealine gönülden bağlıyız. Demokrasi, ancak hak, hukuk ve adaletle güçlenir; halk iradesi ancak bu temel üzerinde yükselebilir.”(Ulaş Tepe Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!Her doğan gün bir önceyi aratmaya doymadı gitti.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

CAN YAPI

Murat Şenocak

Tüm Ordululara Sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

SALON ŞİMŞEK

Sahipliğini  Rüşan Şimşek’in yaptığı Salon Şimşek, “Kalite aranmaz salon Şimşek’te yaşanır” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                 Salon Şimşek’te  içecek olarak çay,Türk kahvesi, ihlamur, Nescafe, salep, su, ayran, gazoz, limonata, kola, meysu, meyveli soda, sıkma portakal ve enerji içeceği-RedBull servisi yapılıyor.

                  Yiyecek olarak da sandviç, köfte, hamburger ve tost’un  servis yapıldığı Her tarafı açık ve 600 metre karelik  işyerinin  300 metre karesi  sigaralı ve 300 metrekaresi de sigarasız alan olarak hizmet veren  Salon Şimşek, Yeni Mahalle Aydın Güler sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                   720 kişinin oturabileceği masa ve 10 televizyon kanalının bulunduğu Salon Şimşek’te maç seyretme keyfide doyasıya yaşanıyor.

                   0532 574 88 11 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Salon Şimşek, sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KONAK KASABI

İşletmeciliğini hoş sohbet isim  Haydar Bozkurt’un yaptığı Konak kasabı , hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros Caddesi No: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                 Ayni zamanda hijyenik ortamın adresi de  olan Konak kasabına 214 34 55, 225 53 30 ve 0532 373 49 02  Nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Konak kasabı sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

TEKNECİ TİCARET

Sahipliğini yarım asırlık  tecrübe Mehmet Tekneci ve oğlu Fikret Tekneci’nin yaptığı Tekneci Ticaret, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Tespih, cenaze malzemeleri ve dini kitap satış adresi de olan Tekneci Ticaret orta cami karşısında hizmet veriyor.

                 Yaşadığı sürece baba mesleğini sürdürmeye kararlı Tekneci ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

GÖZDE ELEKTRONİK

Gözde elektronik, 20 yıllık tecrübe Akif Bayraktar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

              TV, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi  ve hoş sohbetinde adresi olan  Gözde Elektroniğe 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Ağır sözlerin açtığı yarayı hiç bir sargı kapatmaz.

 

 

OLDUM OLASI

Herkesin bir çeşit yaşadığı bu hayatta; mutluluğu herkes acıyı da karşılıksız seven paylaşır.

 

 

DEMEM O (ki)

Yazdıklarını ve söylediklerini  inkar edecek kadar korkak yaşayanların; bahanesi bol olur.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, okul servisleri ve toplu taşıma araçlarında yeni dönemin başladığını duyurduğunu, yeni düzenleme ile artık araçlarda kamera, acil durum butonu ve takip cihazı bulunması zorunlu olacağını, sistemler 112 Acil Çağrı Merkezi'yle entegre şekilde çalışacağını,

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in girişimleriyle Ordu’ya kazandırılan ‘Dağ Kızağı’ için açılış töreni düzenleneceğini, 17 Temmuz Perşembe günü Boztepe’de gerçekleştirilecek olan açılış töreni 17.30’da başlayacağını,

***********************

x-Ordu Boztepe’de 17 Temmuz’da Dağ Kızağı ve Sosyal Tesislerin açılışının gerçekleştirileceğini,

***********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi fındık işçileri ile üreticileri buluşturacağını,  “Fındık Dalda Aklın İşçide Kalmasın” projesi bu hasat döneminde de devam edeceğini,

***********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 140 metre uzatılacak olan Altınordu Rıhtımında

çalışmaların start aldığını,

************************

x-Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çifti’nin, 2024 yılı bal üretim sezonunun da geçen yılki seviyelere yakın tamamlanacağını, ancak hava koşulları nedeniyle rekoltede ciddi bir artış beklenmediğini açıkladığını,

*************************

x-Türkiye Hentbol Federasyonu U16 Erkek Milli Takımı, Giresun’un ardından kamp çalışmalarını Ordu’da sürdürdüğünü, Ordu’da genç milli sporcuları ağırlamak, şehirde spor kültürünün yaygınlaşması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildiğini,

**************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’da Karapınar Mahallesi’ndeki sahipsiz sokak hayvanları barınağını modernize ettiğini, çalışmalar tamamlandığında 500 kapasiteli tesisin  800 hayvana ev sahipliği yapacak hale getirileceğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız