HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Nisan 2017 Pazartesi Saat: 11:19

“Her Şeye Rağmen Büyümeye Devam”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu referandum çalışmalarını Gölköy’de sürdürdü. 2 gün boyunca Gölköy’de kalan Gündoğdu teşkilat mensupları ve ilçe sakinleri ile bir araya geldi.
“Her Şeye Rağmen Büyümeye Devam”

 

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu referandum çalışmalarını Gölköy’de sürdürdü. 2 gün boyunca Gölköy’de kalan Gündoğdu teşkilat mensupları ve ilçe sakinleri ile bir araya geldi.
Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve ilçe başkanı Enver Katırcı ile birlikte, ilçede faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında çalışan işçileri ziyaret eden Metin Gündoğdu, kalp krizinden hayatını kaybeden  Kamil Erol’un cenaze namazına katıldı. Beraberindeki heyet ile Gölköy esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında STK temsilcileri, meclis üyeleri ve muhtarlar ile buluştu. 16 Nisan’daki halk oylaması hakkında konuşan Gündoğdu “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sayesinde Türkiye prangalarından kurtulacak. Biz 14 yıldır iktidardayız. Geçtiğimiz günlerde büyüme rakamları açıklandı. Türkiye, FETÖ’ye, DEAŞ’a, PKK’ya, Gezicilere, Suriye’deki krize ve tüm dış mihrakların oyunlarına rağmen 2016 yılında 2,9 büyüme kaydetti. Küresel ekonomik krizin hakim olduğu bu dönemde böyle bir büyüme rakamı çok önemli. 16 Nisan’da kabul edilecek sistemle birlikte Türkiye daha hızlı ve güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. Ziyaretlerimde gördüm ki Gölköylü kardeşlerimiz de 16 Nisan’ın öneminin farkında.” dedi.

 

Kapı Kapı Ziyaret Etti

Toplantının ardından ilçede gerçekleştirdiği ziyaretlere devam eden Metin Gündoğdu, gece saatlerinde Özlü mahallesine giderek buradaki mahalle sakinleri ile buluştu. Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve ilçe başkanı Enver Katırcı ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları mensuplarıyla da buluşan Gündoğdu, Güzelyurt, Aydoğan, Alanyurt, ve Damarlı Mahallelerinde esnafları ziyaret etti ve düzenlenen toplantılarda mahallilerle bir araya geldi.

Anahtar Kelimeler : “Her, Şeye, Rağmen, Büyümeye, Devam”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız