HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Nisan 2017 Pazartesi Saat: 11:21

“HER ALANDA ÇAĞIN ÖTESİNE GEÇECEĞİZ”

Ordu’nun ilçe, mahalle ve köylerini karış karış gezen, her kapıya uğrayan, genç yaşlı herkese yakın ilgi gösteren milletvekili Taşcı, Fatsa, Ünye, Akkuş, Kumru, Çamaş, Çatalpınar, Gürgentepe, Gölköy, Aybastı’tan sonra bugün d
“HER ALANDA ÇAĞIN ÖTESİNE GEÇECEĞİZ”

Ordu’nun ilçe, mahalle ve köylerini karış karış gezen, her kapıya uğrayan, genç yaşlı herkese yakın ilgi gösteren milletvekili Taşcı, Fatsa, Ünye, Akkuş, Kumru, Çamaş, Çatalpınar, Gürgentepe, Gölköy, Aybastı’tan sonra bugün de Korgan’daydı. Yaklaşık üç haftadır Ordu’dan hiç ayrılmadan referandum çalışmalarına aralıksız devam ederek her bir ilçeyi birçok defa gezen Taşcı, Korgan’da da sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye’nin tarihi bir süreç yaşadığını, bu eşiğin geçilmesinden sonra Türkiye’nin artık içte ve dışta tam bağımsız olacağını ve dünya siyasetini belirleyen belli başlı güçlerden biri haline geleceğini söyleyen Taşcı, ‘Korgan istikrarın ilçeye getirdiği yatırımların farkında. Korgan, bu yeni sistem ile başta ekonomi olmak üzere eğitimden sağlığa, tarımdan ulaştırmaya, enerjiden toplum hizmetlerine kadar her alanda hızla hareket eden, yatırımları bir an önce gerçekleştiren bir Türkiye oluşacağını, kalkınmanın ve yatırımların ikiye katlanacağını çok iyi biliyor. 15 yılda yapmış olduğumuz hizmetlerin kat ve kat üstüne çıkarak her alanda çağın ötesine geçen bir Türkiye olacak.’ dedi.

Daha önce bir çoğumuzun hayallerini süsleyen yatırımların son 15 yılda gerçekleşmiş olması bize ayrı bir heyecan, ayrı bir can katıyor diyen Taşcı, ‘Hiçbir zaman, tamam artık burada duralım, bu kadar yeter demeyeceğiz. Cumhuriyet tarihinde Ordu’ya yapılan yatırımların son 15 senede nasıl ki kat kat üzerine çıktık, 16 Nisan’dan sonra da son 15 yılın kat kat üzerine çıkacağız. Yollarımız, tünellerimiz, okullarımız, hastanelerimiz, ihracatımız, milli gelirimiz çok daha hızlı, çok daha fazla artacak. Karar mekanizmalarının önünü açan bu sistem her alanda bize büyük bir ivme kazandıracak.’ diyerek sözlerini sürdürdü.

Dünya’ya dair her şeyi bir tarafa bırakarak, zamanı adeta unutarak sokak sokak, cadde cadde, kapı kapı dolaşan Taşcı, ‘Bunu bize yaptıran kutlu bir aşk var. Bunu hiç bir şey ile ölçemezsiniz. Milletimize, memleketimize bir sözümüz var. Bu sistem ile her alanda çağın ötesinde olacağız. İstiyoruz ki, milletimiz önerilen bu değişikliğin önemini çok iyi bilsin, tereddüdü olanların şüpheleri ortadan kalksın. İstiyoruz ki, her bir vatandaşımız bu değişikliğin arkasında dursun. Yüzde 60 değil, 70, 80 olsun ki, FETÖ’nün, PKK’nın, PYD’nin, DAEŞ’in, görgüsüz Avrupa’nın yüzleri kapkara kesilsin. Avrupa’da afişlerde olan o silahın sahipleri hiç merak etmesinler çok yakında cevaplarını alacaklar. Az daha beklesinler, biz de bekliyoruz.’ifadelerini kullandı.

Milletvekili Taşcı, ‘Bugün milletimize verdiğimiz sözün ardına düştük memleketimizi karış karış geziyoruz. İstiyoruz ki milletimiz, başta CHP olmak üzere değişikliğin karşısında duranların yalan yanlış söylemlerine kulak vermesin, doğruları ve gerçekleri bizzat öğrensin. Bakıyorsunuz kampanya ilerledikçe CHP’nin söylemleri de sınıf atlıyor (!). Önce bu değişikliği yanlış anlayan CHP, sonra millete eksik anlatmaya, bazı şeyleri gizlemeye başladı. Ondan sonra da yanıltıcı, zihinleri bulandırıcı ifadeler kullandı. Bu da yetmedi, bu sefer milletin gözünün içine baka baka yalan söyledi. Şimdi artık yalan söylemek de yetmiyor, işi artık deli saçmasına çevirdiler.

Allah doğru olanlarla beraberdir. Biz milletimiz için doğru ve faydalı olduğuna inandığımız şeyi istiyoruz. Bu konuda milletimizin yanımızda duruyor olması bize büyük bir aşk büyük bir şevk veriyor. Bizi her yerde bağrına basan siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : “HER, ALANDA, ÇAĞIN, ÖTESİNE, GEÇECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız