HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Almanca Özel Ders Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ağustos 2025 Pazartesi Saat: 15:17

MAHALLE ŞENLİKLERİ SON BULDU

Altınordu Belediyesi Kırsal Mahalle Şenlikleri, hafta sonu Kısacık ve Yaraşlı mahallelerinde gerçekleşen etkinliklerle sona erdi. Ağustos ayı boyunca toplam 9 kırsal mahallede, vatandaşlar eğlenceye doyarak, hem fındık hasadının stresini
MAHALLE ŞENLİKLERİ SON BULDU

Altınordu Belediyesi Kırsal Mahalle Şenlikleri, hafta sonu Kısacık ve Yaraşlı mahallelerinde gerçekleşen etkinliklerle sona erdi. Ağustos ayı boyunca toplam 9 kırsal mahallede, vatandaşlar eğlenceye doyarak, hem fındık hasadının stresini attılar hem de bir arada bulunmanın coşkusunu paylaştılar. 

 

Altınordu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünce bu yıl ikincisi düzenlenen Kırsal Mahalle Şenlikleri, birbirinden renkli etkinliklerle sona erdi. Kayabaşı, Saraycık, Kökenli, Delikkaya, Hacılar, Kayadibi ve Gerce mahallelerinin ardından Kırsal Mahalle Şenlikleri’nin son adresleri Kısacık ve Yaraşlı mahalleleri oldu. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Akdeniz ile Bahadır Baş, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı şenliklerde unutulmaz anlar yaşandı. Çocukların gösterisiyle başlayan şenlik, Türk Halk Müziği konseriyle renklendi. Etkinlikler boyunca mahalle sakinleri, çalan müzikler eşliğinde oyunlar oynayarak fındık hasadının yorgunluğunu ve stresini geride bıraktı. Alanda konuşlandırılan Mobil Kuaför ve Mobil Sağlık Tarama Araçları da yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar ücretsiz olarak tıraş hizmetinden yararlanırken, kan şekeri ve tansiyon ölçümlerini de yaptırma imkânı buldu.

 

BAŞKAN TEPE: 9 MAHALLEMİZDE COŞKULU ŞENLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Ağustos ayı boyunca 9 mahallemizde coşkulu şenliklerimizi gerçekleştirdik. Her mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek, dayanışmanın ve birlikteliğin en güzel örneklerini sergiledik. Biz inanıyoruz ki, bir şehirde en değerli yatırım insana yapılan yatırımdır. Çocuklarımız güldüğünde, onların gözlerindeki mutluluğu gördüğümüzde, geleceğe dair umutlarımız daha da güçleniyor. Çünkü bir şehirde çocuklar mutluysa, o şehirde herkes mutludur. Bu anlayışla yolumuza devam ediyor, mahallelerimizde sadece bugünü değil, yarınları da güzelleştirecek çalışmalar yapıyoruz. İnşallah el birliğiyle daha büyük, daha güzel işlere imza atacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Diliyorum ki hep böyle güzel işlerde bir arada olalım, el ele verelim” dedi.

 

MUHTAR ASAK: BAŞKANIM SÖZÜNDE DURDU

 

Kısacık Mahalle Muhtarı Aslan Asak ise, mahallelerinde düzenlenen şenlikte yaptığı konuşmada, “31 Mayıs 2024 yılında Sayın Ulaş Tepe başkan olduğunda 5 Nisan günü mahallemizi ziyaret etti. Kendisine mahallemizin sorunlarını birebir izah ettim. Şu an yanımızda bulunan yeni binanın yapılmasını zaruri bir ihtiyaç olduğunu söylemiştim. ‘Yapacağız muhtarım söz’ dedi. Altınordu Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Başkanım ve ekibi sözünde durdu, burayı bize emanet etti. Sağ olsunlar, var olsun. Ben böyle tesislerin diğer mahallelere de yapılmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : MAHALLE, ŞENLİKLERİ, SON, BULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız