Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:01 VALİ EROL, HUZUREVİ İNŞAATINDA İNCELEMEDE BULUNDU
- 16:00 BİLGİ EVLERİ’NDE DERSLER 15 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
- 15:46 ALTINORDU’YA DEV SPOR KOMPLEKSİ
- 15:32 VALİ EROL, HALK SAĞLIĞI ETKİNLİĞİNE KATILDI
- 15:08 GIDA İŞLETMELERİME KAREKODU DENETİMİ
- 14:16 ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI
- 13:51 FATSA’DA TEMİZLİK MESAİSİ
- 13:49 RAHAT ULAŞIM İMKANI SUNULACAK
- 13:32 SAKLI CENNET ÇAMAŞ KANYONU
- 13:18 USTA: “FINDIK ÜRETİCİSİ KAZANMIYOR”
- 12:52 KIZILAY’DAN İNSANI YARDIM ÇALIŞMASI
- 12:51 JANDARMADA DUR DURAK YOK: 11 KİŞİ TUTUKLANDI
- 12:16 MİLLİLERDE HEDEF GALİBİYET
- 12:14 GÜRCİSTAN-TÜRKİYE MAÇI DAVİDE MASSA’NIN
- 08:04 GAZİ VURUŞU
RAHAT ULAŞIM İMKANI SUNULACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ünye ilçesi Bayramca Mahallesi’nde başlatılan beton yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin uzun süredir yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşuyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte 6 yıllık süre zarfında 2 bin 400 km yolu asfalt ve beton çalışmalarıyla konfora kavuşturan Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede seferberliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Ünye ilçesinde çalışan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri toplam uzunluğu 1.2 km olan Bayramca Mahallesi’nde bulunan güzergahta beton yol çalışması başlattı.
BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Yıllardır hasretle bekledikleri yolun yapılmasıyla Bayramca Mahallesi sakinleri büyük sevinç yaşadı. Çalışmalar dolayısıyla büyük memnuniyet duyan vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.
Mahalle sakinleri şöyle konuştular:
“30 yıldır bu yolun yapılmasını bekliyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Çok sevinçliyiz. Hasretimiz artık bitti.”
Hizmetin devam ettiği Bayramca’da çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.
Dayanıklılığı ile bilinen beton yollun yapılmasıyla birlikte bölgedeki ulaşım ağı güçlendirilerek vatandaşlara rahat bir şekilde ulaşım imkanı sunulacak.