Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:00 ŞEHİR HASTANESİ’NDE İŞLER YOLUNDA
- 15:08 YILMAZ: MEMURUN ATEŞİ ERKEN SÖNDÜ!
- 15:02 EMANETE BIRAKMAYIN!
- 13:50 VATANDAŞLARIN HAYALİ GERÇEK OLDU
- 13:13 MHP: 12 EYLÜL ZULÜMDÜR!
- 13:00 YURT BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 12:49 ŞANLITÜRK: CUNTANIN HEDEFİ ÜLKÜCÜLERİ YILDIRAMADI!
- 12:25 HAL BÖLGESİ ASFALT KONFORUNA KAVUŞUYOR
- 12:24 ALT YAPI HAZIR DEĞİL, 3 YIL ERTELEYİN!
- 12:23 HAVALİMANINI 118 BİN KİŞİ KULLANDI
- 12:19 YENİDEN REFAH PARTİSİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
- 12:14 ÇOŞKUN, TÜRKİYE ŞAMPYONU
- 12:14 6 TAKIM PFDK’YA SEVK EDİLDİ
- 12:13 BAL’DA GRUPLAR BELLİ OLDU
- 12:12 KUPADA, 2.TUR PROGRAMI AÇIKLANDI
ŞEHİR HASTANESİ’NDE İŞLER YOLUNDA

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden 1200 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Koordinasyon Toplantılarının 15’incisi, Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik toplantı salonunda yapılan Koordinasyon Toplantısına, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Alparslan İnce, Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Serdar Ateş, DSİ Samsun 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Dursun Tüzün, DSİ 77. Şube Müdürü Mehmet Kurul, Türk Telekom Başmüdürü Zafer Onur Atasoy, YEDAŞ İl Koordinatörü Mustafa Öztürk, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Okan Karadağ, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yalçın Dumlu, Ordu Şehir Hastanesi Yüklenici Firma Proje Müdürü Yalçın Sekmen ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri hazır bulundu.
Toplantının başlangıcında, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, Ordu Şehir Hastanesi inşaatının planlanan sürede tamamlanabilmesi için yüklenici firmanın altyapı çalışmalarını yürüten kamu kurumlarından talep ettiği işler ve çalışmalar hakkında Vali Muammer Erol ve toplantıya katılanlara bilgi verdi.
Ulaşım, doğalgaz, elektrik, telekomünikasyon, içme suyu, kanalizasyon, dere ıslahı gibi altyapı çalışmalarını sürdüren kamu kurumlarının yetkilileri, çalışmalarda gelinen nokta, karşılaşılan sorun ve sıkıntılar ile yapılacak iş birlikleri konusunda bilgilendirmede bulundular.
Ordu Şehir Hastanesi yüklenici firma Proje Müdürü Yalçın Sekmen, Ordu Şehir Hastanesi inşaatındaki sistemlerin test ve devreye alma çalışmalarına başlanacağından altyapı çalışmalarının bir an önce tamamlanması gerektiğine dikkati çekti.
Ordu Şehir Hastanesi altyapı çalışmalarını sürdüren kurumların yöneticilerinden gelinen son durum ve karşılaşılan sıkıntılarla ilgili tek tek bilgi alan Vali Muammer Erol, “Ordu Şehir Hastanesi inşaatımızın altyapı çalışmalarında önemli mesafe kat edildi. Bir kısmı tamamlandı, bir kısmı bu ay içerisinde, bir kısmı da önümüzdeki ay içerisinde tamamlanacak. Ordu Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak yolların yapımı da hem Karayolları, hem de Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı devam ediyor. Altyapı uygulamalarında bazen sorun ve sıkıntılarla karşılaşabiliyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu koordinasyon toplantılarıyla ilgili kurumlar arasında istişare, iş birliği ve gerekli koordinasyonu sağlayarak karşılaşılan sorun ve sıkıntıları çözüme kavuşturuyoruz. İlimizin en büyük yatırımı durumundaki Ordu Şehir Hastanemizin inşaatı planlanan sürede tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulmuş olacak. Emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.