HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Nisan 2017 Pazar Saat: 10:41

“FİYATLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

FINDIK TEKELCİLERİNE KURTULMUŞ’TAN GÖZ DAĞI;
“FİYATLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

AK Parti Ordu Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Fındıkta birtakım spekülasyonlar olduğunu çok ciddi bir şekilde görüyor ve yakinen takip ediyoruz. Referandum ortamını fırsat bilen bazı tekelci fırsatçıların, vatandaşımızın fındığının üzerinde oyun oynamasına asla ama asla müsade etmeyeceğiz. İnşallah bu konuyu da hemen referandum un arkasından çözeceğiz." dedi.

Ordu Kumrulular Derneğinin bir düğün salonunda düzenlenen "Birlik ve Beraberlik Gecesi"ne, katılan Kurtulmuş, birçok vatandaşın kendilerine fındıkla ilgili sorular sorduklarını hatırlatarak, fındıkta serbest piyasa koşullarına göre hareket edildiğini söyledi. 

Mart ayının ortasından itibaren, fındıkta, alan bazlı desteklerin ödendiğini belirten Kurtulmuş, bunun, üreticilere ana sütü kadar helal olduğunu ifade etti. 

Kurtulmuş, şunları kaydetti:  "Fındıkta birtakım spekülasyonlar olduğunu çok ciddi bir şekilde görüyor ve yakinen takip ediyoruz. Referandum ortamını fırsat bilen bazı tekelci fırsatçıların vatandaşımızın fındığının üzerinde oyun oynamasına asla ama asla müsade etmeyeceğiz.

Bunu inşallah 16 Nisan'dan sonra göreceksiniz, gerekirse devlet her türlü destekleme alımlarını da yaparak gerekirse Rekabet Kurumuna da bu meseleyi intikal ettirerek, tekelci bir anlayışı, 'Nasıl olsa başka bir rakibimiz yok' diyerek fındık fiyatlarının öldürülmesine müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini arzu ederim. İnşallah bu konuyu da hemen referandum un arkasından çözeceğiz." (Ordu Yeni Haber)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız