HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Nisan 2017 Pazartesi Saat: 09:38

TMO, BU HAFTA FINDIK ALIMINA BAŞLIYOR

Fındık üreticisinin beklediği müjdeli haber Gıda, Tarım ve Hayvancılık
TMO, BU HAFTA FINDIK ALIMINA BAŞLIYOR

Fındık üreticisinin beklediği müjdeli haber Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’ten geldi. Fındık fiyatının 9.00 TL’ye düştüğü bugünlerde Bakan Çelik, üreticinin yüreğine su serpti. Fındık fiyatlarıyla ilgili tekelci bir mantığın üreticileri mağdur ettiğini belirten Bakan Çelik; "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olarak, Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) bünyesinde önümüzdeki hafta fındık alımını gerçekleştireceğiz" dedi.

Fındık fiyatlarıyla ilgili tekelci bir mantığın maalesef üreticileri mağdur ettiğinin altını önemle çizen Bakan Çelik, şunları kaydetti:

"Bundan dolayı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olarak TMO bünyesinde önümüzdeki hafta fındık alımını gerçekleştireceğimizi buradan ifade ediyorum. Üreticinin alın teriyle, üreticinin emeğiyle uğraşanlara bu anlamda gerekli cevabı vermiş olacağız.

Fındığın hak ettiği değeri alacağı şekilde, üreticimizi memnun kılacak şekilde piyasada olacağımızı herkesin bilmesini istiyorum. Üreticilerimiz rahat olsunlar. Hükümetimiz, devletimiz her konuda olduğu gibi fındık konusunda da üreticimizin yanındadır." (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : TMO, BU, HAFTA, FINDIK, ALIMINA, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 1 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
gökhan AYDIN 19.04.2017 02:19
sayın bakan 2 senedir fındık hariç herşeyi konuştunuz biz sizlerden destek beklerken.. üreticiyi italyan firmaya esir ettiniz şimdi çıkmış referandumdan evet çıkınca fındık alacağız diyorsunuz hangi fındığı sorarım size.. yazık bu üreticiye evet diyen insanlara

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız