HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Mart 2016 Pazar Saat: 12:32

KIZILAY’IN PROJELERİ GİRESUN’DA ELE ALINDI

Yerel kapasiteyi arttırmak ve şubeler ile koordinasyonu bir adım öteye taşımak üzere bölge toplantıları düzenleyen Türk Kızılayı, Giresun ve bölgedeki diğer şubelerin başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi.
KIZILAY’IN PROJELERİ GİRESUN’DA ELE ALINDI

KIZILAY’IN PROJELERİ GİRESUN’DA ELE ALINDI

Yerel kapasiteyi arttırmak ve şubeler ile koordinasyonu bir adım öteye taşımak üzere bölge toplantıları düzenleyen Türk Kızılayı, Giresun ve bölgedeki diğer şubelerin başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. Toplantıda Türk Kızılayı’nın Hedef 2020 Vizyonu ile Stratejik Planı değerlendirilirken gerçekleştirilen çalıştayla da şubelerin görüşleri alındı.
 
Yedincisi Giresun’da düzenlenen “Güçlü Türkiye Güçlü Kızılay” temalı bölge toplantısında Türk Kızılayı’nı geleceğe taşıyacak hedefler değerlendirildi. Türk Kızılayı Giresun Şubesi Başkanı Murat Cansız’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge toplantısına Genel Başkan Vekili Dr. Kerem Kınık, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Naci Yorulmaz ile Okyay Biçer, Teftiş Kurulu Başkan Vekili Muharrem Kırcı, Ordu, Rize, Trabzon, Artvin, Ardahan, Gümüşhane, Erzurum, Bayburt’taki Türk Kızılayı şubelerinin başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve genç gönüllüler katıldı.
  
Kızılay’ın 2020 vizyonu çerçevesinde şimdiye kadar yapmış olduğu çalışma alanlarını gözden geçirdiklerini vurgulayan Türk Kızılayı Genel Başkan Vekili Dr. Kerem Kınık, “Hedef 2020 Vizyonumuzla şubelerimizin aktif olarak faaliyetlere katkı sağlamasını amaçlıyoruz. Şubelerimizle birlikte ihtiyacın temeline ineceğiz. Kan hizmetleri noktasında da hedeflerimiz var. Bunlar bizi biraz daha fazla koşmaya, biraz daha fazla bağışçıya sevk etmesi gereken hedefler. Kızılay olarak hedefimiz 2020 vizyonumuzun içerisinde Türkiye'deki 2,5 milyon ünite kanın tamamını Kızılay'ın, uluslararası kan güvenliği standartlarında toplamasını sağlamak var. Gençlerimizin yüksek enerjisini de çalışmalarımızda hız kazanmak için kullanacağız. Sosyal hizmetler alanında da yeni projelerimiz hayata geçirilmeyi bekliyor. Kısacası ortaya koyacağımız projelerimizle daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşacağız.” dedi.
 
Bölgenin sorunlarının da masaya yatırıldığı toplantıda, şubelerin projeleri de değerlendirildi. (HABER MERKEZİ)

 

Anahtar Kelimeler : KIZILAY’IN, PROJELERİ, GİRESUN’DA, ELE, ALINDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız