HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Mayıs 2017 Çarşamba Saat: 10:16

ŞAMPİYON LİSE İLK MEZUNLARINI VERDİ

Ordulu iş adamı İlhan Şahin tarafından bir yıl önce 2016/2017 eğitim öğretim yılında açılan Şişli özel AÇI Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi.
ŞAMPİYON LİSE İLK MEZUNLARINI VERDİ

Ordulu iş adamı İlhan Şahin tarafından bir yıl önce 2016/2017 eğitim öğretim yılında açılan Şişli özel AÇI Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi.

2016/2017 eğitim ve öğretim yılında açılan Şişli özel açı Anadolu Lisesi zorlu bir sürecin sonunda 22 öğrencisini mezun etti. 18 Mayıs 2017 Perşembe günü akşamı yapılan mezuniyet töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı nedeniyle 18 Mayıs Perşembe akşamı her iki bayramı bir arada kutlayan şişli özel açı Anadolu Lisesi kendi çok amaçlı tiyatro salonunda 3 saat süren programla 600 kişinin katıldığı misafirlerine coşkulu ve duygulu anlar yaşattı.

3 saat süren programda onlarca gösteri halk danslarından tango ya, Türk halk danslarından modern danslara, 45 kişilik halk müziği korosundan İzmir marşına kadar bütün gösteriler öğretmen ve öğrencilerinin üstün çaba ve gayretleri ile kısa zaman da başarılmış işlerdir.

Programın sunuculuğunu TRT FM de program yapan Banu Karakuş ve devamında ordulu AÇI lisesinin dans öğretmeni Telat Baş yaptı. Ayrıca programa şişli belediyesi eski başkan yardımcısı değerli hemşerimiz halen şişli belediyesi meclis üyesi Halil Çakır, şişli meslek yüksek okulu kurucu müdürü Prof. Dr.Aynur Aydın, çok değerli mahalle muhtarlarımız ile basketbolda birçok derecesi olan talihsiz bir sakatlık sonrası Türkiye’nin en güzel manken ve modeli ve sonra şarkıcı olan şimdilerde iki yıldır tiyatro yapan çok yönlü bir sanatçı olan Ece Gürsel de katıldı.

Ayrıca ece gürsel gençlerin çok sevdiği bir de şarkı söyledi. Ve yine ece gürsel bir de müjde verdi. Ekim ayında yeni tiyatro sezonunda ilk oyunlarını okulumuzun tiyatro sahnesinde oynama sözü verdi.

Program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. İlk açılış konuşmasını okul müdürü Hikmet Şahin yaptı. Dans öğretmeni telat Baş ve öğrencilerin dans gösterisi ve İngilizce öğretmeni Selma küçük keleş yönetiminde 9. sınıf öğrencileri tarafından Atatürk’ün gençliğe hitabesinin İngilizce ve Türkçe sunumu yapıldı. Dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Yıl içerisinde birçok başarı elde eden şişli özel açı Anadolu Lisesi özellikle kadın ve erkek basketbol da Türkiye ve İstanbul dereceleri bulunmaktadır.

Programın sonunda okul kurucusu ilhan Şahin bir konuşma yaptı. Şahin konuşması sırasında duygulu anlar yaşadı. Bu çocuklar benim canlarım. Benim de iki oğlum var ben onlara canlarım diyorum, bunlarda benim canlarım. Üzülüyorum bunlardan ayrılacağım için, seviniyorum böyle değerli saygılı ve hayata atılmak için hazırladığımız bu gençleri hayata hazır gördüğüm için. Ayrıca sizlere de çok teşekkür ediyorum ki böyle güzel evlatlar yetiştirdiğiniz ve bizlere emanet ettiğiniz için. Şahin ailelerden kısa süreliğine “çocuklarınızı alıp orduya kampa götürüyorum içiniz rahat olsun onları en iyi şekilde ağırlayıp önümüzdeki LYS sınavına hazırlayacağım diyerek izin istiyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler : ŞAMPİYON, LİSE, İLK, MEZUNLARINI, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız