HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Haziran 2017 Pazar Saat: 13:19

"YAŞANABİLİR MEKANLAR OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan mahalle iftarları kapsamında Güzelyalı ve Kirazlimanı Mahallelerine ortak kurulan iftar sofrasında vatandaşlar aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşarken hep birlikte oruç açtı. 
"YAŞANABİLİR MEKANLAR OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan mahalle iftarları kapsamında Güzelyalı ve Kirazlimanı Mahallelerine ortak kurulan iftar sofrasında vatandaşlar aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşarken hep birlikte oruç açtı. 

 Altınordu Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen mahalle iftarları devam ediyor. Güzelyalı ve Kirazlimanı Mahallelerini kapsayan Güzelyalı Yeşilyurt İlkokulu Bahçesine kurulan iftar sofrası ile vatandaşlar bir araya geldi. Güzelyalı ve KirazlimanıMahallesi'de kurulan iftar sofrasına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yanı sıra meclis üyeleri, siyasiler ve mahalle sakinleri katıldı.

 BAŞKAN TEKİNTAŞ: "40 YILI AŞKIN SÜREDİR DOKUNULMAYAN YERALTINDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

Düzenlenen mahalle iftarında konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ramazan ayının bereketini tüm Altınordulularla birlikte yaşadıklarını söyledi. Konuşmasında Güzelyalı ve Kirazlimanı Mahallelerinde yapılan çalışmalara yer veren Tekintaş, "İçinde bulunduğumuz Güzelyalı ve Kirazlimanı Mahallelerimiz gelecekte problemlerini çözerek yoluna devam eden mahallelerimizden olacaklar. Sizlerle birlikte bu mahallelerimizi çok güzel yaşanabilir bir hale dönüştürmeye devam ediyoruz. 40 yılı aşkın bir süredir yerin altına dokunulmamış bir şehirde şimdi yerin altına dokunmak zorundayız. Bunu yaparken bir yandan geleceği inşa ediyoruz diğer taraftan da problemleri çözerek geride pürüz bırakmamaya gayret sarfediyoruz" dedi. 

 Güzelyalı ve Kirazlimanı mahallelerinde bir çok alanda çalışma yapıldığını belirten Başkan Tekintaş, ilerleyen günlerde elektirik hatlarının yeraltına alım sürecinin başlayacağını belirtti. Tüm bu çalışmalar yapılırken oluşan sorunlar karşısında vatandaştan sabır göstermelerini isteyen Tekintaş, "Şimdi elektrik hatlarının yeraltına alınması için çalışma başlatılacak. Bir yandan doğalgaz bir yandan su kanalizasyon idaresi bir diğer taraftan da elektrik ile ilgili çalışmayı yapacağız. Bu çalışmalara arka arkaya yürüdüğü için mutlaka bir rahatsızlık vermiş olacağız. Ama bu çalışmaların bitmesi ile yerüstünü son aşamada asfalt kaplama ile kaldırım düzeni ile yaşanabilir güzel bir mekan oluşturmaya devam edeceğiz. Çalışmalar sırasında rahatsızlık verebiliyoruz bu sebeple sizlerin sabrınızı diliyoruz" diye konuştu. 

 "GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ, ONLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Eldeki mevcut imkanlar doğrultusunda Güzelyalı ve Kirazlimanı Mahallelerine çocuk oyun alanları inşa etme arzusunda olduklarını aktaran Başkan Tekintaş, "Biz geçmişte Güzelyalı Yeşilyurt İlkokulu'nun belli başlı sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Şimdide tespit ettiğimiz alanlarda çocuklarımızın daha güzel mekanlarda okul dışı zamanlarda bir yandan sportif faaliyetleri sürdürebilmesi diğer yandan da oyun grupları ile geçicide olsa park ve bahçe haline getirmeyi arzu ediyoruz. Çünkü Türkiye genç bir nesil ile yoluna devam ediyor. Sofralarımızı şenlendiren çocuklarımız gelecek açısından bizim için son derece önemli. Onlar gerek zihin gerek sportif gerekse teknolojik açıdan geleceğe hazırlamamız gerekiyor" şeklinde konuştu. 

Düzenlenen iftar programı konuşmaların ve yapılan duaların ardından sona erdi. (Ordu Yeni Haber)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız