HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Haziran 2017 Pazar Saat: 13:52

KIZILAY'IN RAMAZAN YARDIMLARI BAŞLADI

Bu yıl Ramazan kampanyasını Ramazanı Bu Hilalin Altında Paylaşalım sloganıyla başlatan Türk Kızılayı, yurtiçi yardım çalışmalarının yanı sıra yurtdışı yardımlarına da hızlı başladı. İhtiyaç sahiplerine iftar ve sahur yeme
KIZILAY'IN RAMAZAN YARDIMLARI BAŞLADI

Bu yıl Ramazan kampanyasını "Ramazan'ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım" sloganıyla başlatan Türk Kızılayı, yurtiçi yardım çalışmalarının yanı sıra yurtdışı yardımlarına da hızlı başladı. İhtiyaç sahiplerine iftar ve sahur yemeği veren Kızılay ekipleri, gıda kolisi de dağıtıyor.

 
Ramazan'ın ilk iftar sofraları Suriye ve Irak'ta kuruldu. Kazakistan'ın Çimkent bölgesinde ise ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıldı. Balkanlarda başlayan gıda dağıtımları ise Bayrampaşa Şubesi ve Bayrampaşa Belediyesi ortaklığıyla Ramazan ayı sonuna kadar sürecek.
 
Musul'dan kaçarak çadırkentlere yerleşen 6 bin göçmen için Ramazan'ın ilk iftar ve sahur yemeğinin dağıtımını yapan Kızılay, Musul'un Mişrak ve Setiyide Cemile mahallelerinde yaklaşık 14 ton gıda malzemesi dağıttı.
 
Suriye'nin İdlib kırsalında da savaş mağdurlarına iftar yemeği dağıtıldı. Ayrıca, El Waar bölgesinden gelen çatışma mağduru bin 500 kişiye acil ihtiyaç malzemeleri dağıtıldı.
 
Kızılay çalışanları, Ramazan ayında bir de mezuniyet coşkusuna ortak oldu. Çatışma mağduru Suriyeli çocukların mezuniyet törenlerine katılan Kızılaycılar, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : KIZILAY'IN, RAMAZAN, YARDIMLARI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız