HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Haziran 2017 Çarşamba Saat: 10:21

“ORDU’YU MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ”

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun, Ordu’da turizm hareketliliği oluşturmak amacıyla başlatmış olduğu tanıtım faaliyetleri kapsamında, İranlı seyahat acenteleri ve gazeteciler Ordu’ya geliyor.
“ORDU’YU MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ”

 

          Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun, Ordu’da turizm hareketliliği oluşturmak amacıyla başlatmış olduğu tanıtım faaliyetleri kapsamında, İranlı seyahat acenteleri ve gazeteciler Ordu’ya geliyor.

            İran’ın önde gelen seyahat acenteleri, tur operatörleri ve gazetecilerden oluşan 20 kişilik bir heyet, Türk Hava Yolları(THY)’nın sponsorluğunda, Ordu Valiliği’nin daveti üzerine Ordu’nun turizm destinasyonlarını ve potansiyelini yerinde görmek üzere Ordu’ya gelecek.

            İran’ın, Tebriz, Shıraz, Isfahan ve Ahwaz bölgelerinde faaliyet gösteren 20 İranlı seyahat acentesi temsilcileri, tur operatörleri ve gazeteciler, 15 Haziran 2017 Perşembe günü Ordu’da olacak.

            Ordu’nun tanıtımı için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirildiğini ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu’yu turizmde bir marka şehir haline getirmek ve bu yolla da ilimizde bir turizm hareketliliği oluşturmak için tanıtım faaliyetlerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda Körfez ülkelerine dönük tanıtım çalışmalarımız olmuştu. Bunun neticesinde de Körfez ülkelerinden çok sayıda turistin ilimize gelmesi sağlanmıştı. Avrupa ülkeleri ile yaşanan sıkıntılar nedeniyle ülkemize ve bölgemize Avrupa ülkelerinden turist akışında azalma oluştu. Karadeniz bölgesinin doğal güzellikleri, Arap turistleri cezbettiğinden bölgemize Arap turistlerin yoğun bir ilgisi var. Bu ilgiyi daha artırmak ve Ordu’nun el değmemiş doğal güzellikleri Arap turistlere göstermek için yoğun bir gayret ve çaba gösteriyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu görüyoruz. Zira, son yıllarda ilimizi ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısı ikiye katlamış durumda. Komşu ülke İran’da da Ordu’nun doğal güzelliklerinin ve turizm potansiyelinin tanıtılması çok faydalı olacaktır. Türk Hava Yolları sponsorluğunda Karadeniz gezisine çıkan İranlı 20 kadar seyahat acentesi temsilcisi, tur operatörü ve gazeteciyi ilimize davet ettik. Onları ilimizde 2 gün boyunca misafir edeceğiz. Onlara ilimizin turistik mekanlarını, doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel varlıklarını yakından gösterme ve tanıtma fırsatımız olacak. Öyle ümit ediyorum ki, yapacağımız bu tanıtımlar neticesinde İran’dan da çok sayıda turist önümüzdeki aylarda tatil yapmak üzere Ordu’ya gelecektir” dedi.

Ordu Valiliği’nin hazırladığı program doğrultusunda Ordu’nun turistik mekanlarını gezecek olan İranlı seyahat acentesi temsilcileri, tur operatörleri ve gazeteciler, 2 gün sürecek Ordu programının ardından, Karadeniz bölgesinin diğer illerini de gezecek.   

 

Anahtar Kelimeler : “ORDU’YU, MARKA, ŞEHİR, YAPACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız