HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Temmuz 2017 Salı Saat: 10:34

EMEP: “ADALET, DEMOKRASİNİN RUHUDUR”

         Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Adalet Yürüyüşü’nü desteklediklerini belirterek, herkes için adalet önceliğimizdir, dedi.          Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nü Türkiy
EMEP: “ADALET, DEMOKRASİNİN RUHUDUR”

         Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Adalet Yürüyüşü’nü desteklediklerini belirterek, herkes için adalet önceliğimizdir, dedi.

         Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nü Türkiye’nin demokratikleşmesi mücadelesinde önemli bir adım olarak gördüklerini söyleyen Emek Partisi Ordu İl Başkanı, “Yaşamın her alanında herkes için adalet önceliğimizdir. Adaleti, hukuktan ekonomiye, yaşam biçiminden inanç özgürlüğüne, düşünce ve ifade özgürlüğünden iş yaşamına kadar her alanda görmek istiyoruz.” dedi.

         Güçlü olana göre adalet, adaletsizliktir

         Türkiye’de tek adam-tek parti yönetiminin inşa edildiğini belirten Poyraz, “Tek adam-tek parti yönetiminde adalet ortadan kalkar. Tek adam-tek parti yönetiminde yönetenin istediği yapılırsa adalet var sanılıyor. Oysa yukardan aşağı yaşam dizayn etmeye çalışılıyor. Bu da adalet arayışını ön sıraya çıkarıyor. Siyasetçisinden gazetecisine, akademisyeninden aydınına kadar her kesim iktidarın dayatmalarına hayır dedikleri için iddianameleri bile hazır olmadan cezaevlerine dolduruldular. Yani adalet, ayaklar altında ezilmeye devam ediliyor.” dedi.

         Yürüyüş adalet, demokrasi isteyenleri bileştiriyor

         Poyraz, yürüyüşü desteklediklerini belirterek, “Adalet Yürüyüşü, adalet ve demokrasi isteyenleri birleştiriyor. İktidar bu birlikteliği bozmak için boşuna çabalıyor. AKP Hükümeti 16 yıldır ülkeyi yönettiği halde hep mağdurları oynadı. Şimdi de15 Temmuz darbe girişimini kullanarak baskılarını, yasaklarını artırıyor. OHAL ve KHK’lerle yönetmenin başka adı da yok. Fethullah Gülen’in yıllardır yaptığı örgütlenmeye karşı çıkan bizleriz. Bu nedenle de 15 Temmuz darbe girişimini de şiddetle protesto ettik. Bizler tüm darbelere karşı olduk, olmaya da devam ediyoruz. Adalet talebini, darbelere karşı olmaktan ayrı tutmuyoruz. Yürüyüşü darbecilerle özdeşleştirmeye çalışmak boşuna çabadır. Demokrasi isteyenlerin ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılması bir zorunluluktur. Karşı çıkanlar, demokrasiyi rafa kaldırmak isteyenlerdir.” dedi.

Anahtar Kelimeler : EMEP:, “ADALET, DEMOKRASİNİN, RUHUDUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız