HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Temmuz 2017 Salı Saat: 09:45

ORDU’LU ŞOFÖRLER ANILARINI KİTABA TAŞIDI

Araştırmacı Yazar Muzaffer Günay, Ordu’lu şoförlerin meslek hayatlarında ki ve karayollarında ki anılarını kitaba taşıdı. S.S. Ordu İli Kamyon-Tır-Kamyonet-Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Cemal Yavuz ve beraberindeki heyet
ORDU’LU ŞOFÖRLER ANILARINI KİTABA TAŞIDI

Araştırmacı Yazar Muzaffer Günay, Ordu’lu şoförlerin meslek hayatlarında ki ve karayollarında ki anılarını kitaba taşıdı.

S.S. Ordu İli Kamyon-Tır-Kamyonet-Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Cemal Yavuz ve beraberindeki heyet gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Recep Aydın tarafından karşılanan heyet, ziyarette Ordu’da bir ilke attıkları kitap hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Ordu Yük Taşıma Kooperatifi Cemal Yavuz, verdiği bilgilendirmede; “Türkiye genelinde bir örneği var mı bilmiyoruz. Zira Ordu’da camiamız adına bir ilke deneyimli araştırmacı yazar Muzaffer Günay’ın kaleminden ‘Anılarla Karayolu Yük Taşımacılığı’ adlı kitap ile şoförlerimizin anılarını ölümsüzleştirmek istedik. Bunda da muavfak olduğumuz için çok mutluyuz. Sizler aracılığı ile kamuoyu ile de bu mutluluğumuzu paylaşmak istedik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Şoför esnafının meslek hayatlarını ve anılarını kaleme alan araştırmacı yazar Muzaffer Günay ise yaptığı açıklamada; “Bende bu projenin şoför kardeşlerimizin camiasında bir ilk olduğunu düşünüyorum. Teklif geldiğinde hiç düşünmeden ve tereddüt etmeden kabul ederek 81 kardeşimizin meslek hayatlarını ve anılarını bir bir kaleme aldım. Şoför esnaf sayısının çok olduğunu düşünürsek, kimse üzülmesin çünkü bu çalışmanın devamı gelecek.

Kitapta anılarını gören arkadaşlarımızın sevinç ve mutlulukları hiçbir ifade ile anlatılacak gibi değil. Bu duygu ancak yaşanarak anlatılabilir. Bu anlamda şoför camiası adına bizlere gösterdiğiniz hassasiyete de şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz yazı işleri müdürü Recep Aydın’da yaptığı değerlendirmede; “Bilgi ışığı yolunda kitap çok önemli bir elemandır. Ancak Ordu’lu şoför kardeşlerimizi de bu noktada tebrik etmeden geçemeyeceğim. Çünkü mesleki açıdan düşünecek olursak kitap okuma alışkanlığının en az olduğu meslek dallarından birisi de şoför camiamızdır. Hele hele uzun yol şoför kardeşlerimiz bırakın kitap okumayı gazete okumaya bile fırsat bulamıyorlar.

Böyle bir dönemde bu talepleri ilimiz adına, şoför esnafları adına çok önemli bir gelişmedir. Ben bu fikrin oluşmasında, projelendirilip kitap haline getirilmesinde emeği, katkısı ve desteği geçen herkese teşekkür ediyor, camiamıza kazasız, belasız günler dilerken, kooperatifimize de başarılarının devamını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Heyet daha sonra gazetemiz tesislerini ve kanalordu.tv stüdyolarımızı ziyaret ederek çalışanlarımıza başarı dileklerinde bulundular. (Haber Şafak DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : ORDU’LU, ŞOFÖRLER, ANILARINI, KİTABA, TAŞIDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız