HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Temmuz 2017 Pazartesi Saat: 09:29

VALİ YAVUZ’A ZİYARETLER

Son Valiler kararnamesi ile Muş Valiliğinden Ordu Valiliği görevine atanan ve 5 Temmuz 2017 tarihinde görevine başlayan Vali Seddar Yavuz, bir yandan düzenlenen programlara katılırken, diğer taraftan da tebrikleri kabul ediyor. Vali Seddar Yavu
VALİ YAVUZ’A ZİYARETLER

Son Valiler kararnamesi ile Muş Valiliğinden Ordu Valiliği görevine atanan ve 5 Temmuz 2017 tarihinde görevine başlayan Vali Seddar Yavuz, bir yandan düzenlenen programlara katılırken, diğer taraftan da tebrikleri kabul ediyor.

Vali Seddar Yavuz bugün de CHP Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP İl Başkanı Atilla Şahin, Başbakanlık Ekonomi Yatırım Müşaviri Pınar Tente, Ordu Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Murat Şimşek, Ordu’nun genç işadamlarından Aktaşlar pide sahibi Tamer- Samet Aktaş, Özel Ordu Umut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İdris Altınel, Ünye Kaymakamı Ümit Hasan Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’de bulunan sivil toplum kuruluş temsilcileri ve işadamları Berat- Ender Kırca, Bahtiyar- Bahri Köksal’ı makamında kabul ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Yapılan ziyaretlerde, istişare ve ortak akıl oluşturarak Ordu’yu yöneteceğini dile getiren Vali Yavuz, ”Ordu’nun daha da gelişmesi için çaba sarf edecek, hep birlikte güzel hizmetler kazandıracağız” dedi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, YAVUZ’A, ZİYARETLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız