HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Temmuz 2017 Çarşamba Saat: 09:51

HEDEF 3 MİLYON TURİST

5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda, merkezi İstanbul’da bulunan Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Celalettin Dervişoğlu ve dernek yöneticiler
HEDEF 3 MİLYON TURİST

5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda, merkezi İstanbul’da bulunan Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Celalettin Dervişoğlu ve dernek yöneticileri, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Valilik toplantı salonunda dernek yöneticileri ile bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlikte çalışarak Ordu’ya güzel hizmetler yapacaklarını ifade etti.

Turizm başta olmak üzere bir çok sektörde atılacak yeni adımlarla Ordu ilinin daha yükseklere çıkarılabileceğinin altını çizen Vali Yavuz, bu nedenle ortak akıl, birlikte yönetim ve istişarenin son derece önemli olduğunu kaydetti.

Vali Yavuz, “Sivil toplum kuruluşlarının, metropollerde vatandaşlarımızın kültürlerini yaşatmaları bakımından önemli bir hizmet ve işlev gördüğünü düşünüyorum. Çünkü metropollerde yaşayan kardeşlerimiz, sürekli doğduğu topraklara özlem içinde yaşıyor. Büyük şehirlere giden insanlarımızda bir yabancılaşma, yeni kültüre uyum sorunu yaşıyorlar.  Büyük şehirlerdeki hemşeri dernekleri, vatandaşlarımıza sahip çıkıyor, onları doğru yönlendiriyor ve onların sosyalleşme ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılıyor” dedi.

Konuşmasının devamında tanıtım başta olmak üzere, Ordu ile ilgili güzelliklerin paylaşılarak turizmde yeni bir ivme kazanılması için çalışma beklediğini ifade eden Vali Yavuz, “Bu şehrin imkan ve fırsatları çok büyük. Bakir bir alana sahip. Turizmde geldiğimiz yer, bizi mutlu ve tatmin etmez. Dolayısıyla bizim 3 milyon turisti hedeflememiz lazım. Daha sonra 5 milyon hedefini ortaya koymamız gerekiyor. Bu şehrin 3 milyon turist hedefi, kısa vadede hayali rakamlar değil. Şu anda buna ilişkin de yoğun talepler var” diye konuştu.

 

“Arap Yatırımcılar Adeta Büyülendiler”

Arap yatırımcıların Ordu’ya yatırım yapmak için arayış içinde olduğunu dile getiren Vali Yavuz, “Bu şehrin doğal güzellikleri, her geleni kendisine hayran bırakıyor. Biraz önce Arap yatırımcılarla bir araya geldik ve önemli görüşmelerde bulunduk. Onlarla yoğun bir görüşme yaptık. Ordu’nun güzelliklerini görünce büyülenmişler. Böylesine yatırımcılarla irtibatımız devam ediyor. Şimdi önümüzdeki süreçte hem bilgi birikimimizi, hem de tanıştıklarımızı Ordu’nun menfaatine hep beraber kullanmak istiyorum” diye konuştu.

 

Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Celalettin Dervişoğlu ise Vali Seddar Yavuz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, ORDEF’in çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Celalettin Dervişoğlu, “İlimiz büyükşehir olduktan sonra büyük ivme kazandı. Bunu biz İstanbul’da daha iyi gözlemliyoruz. Sizlerin de bu kazanımları daha ileriye, daha farklı noktalara taşıyacağınızı ümit ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarda ve Ordu’daki sosyal projelerde bizlere ihtiyaç duyduğunuzda, Ordu çatı kurumu olarak ortak hareket edebileceğimizi ve yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : HEDEF, 3, MİLYON, TURİST

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız