HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Temmuz 2017 Pazartesi Saat: 08:21

ACAR, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gülyalı Mustafa Mahalle başkanlığı görevini başarı devam ettiren Sinan Acar AK Parti ilçe başkanlığını görevine talip oldu.          Yapılacak ilçe kongreleri öncesi  ilçe başkanlığına aday olduğu belirten Sinan Acar, AK
ACAR, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gülyalı Mustafa Mahalle başkanlığı görevini başarı devam ettiren Sinan Acar AK Parti ilçe başkanlığını görevine talip oldu.

         Yapılacak ilçe kongreleri öncesi  ilçe başkanlığına aday olduğu belirten Sinan Acar, AK Partinin ilçede üzünülecek bir duruma geldiğini belirterek, partinin bu durumdam kurtarılması için aday aday olduğunu söyledi.

         İlçede Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı temsil edenlerin çalışmadığını, kaydeden Acar, partinin kapısını bile açmadıklarını gördükten sonra yeni bir oluşuma ihtiyaç duyulduğu için aday olduğunu açıkladı.

         AK Parti Gülyalı ilçe teşkilatında insanların muhatap dahi bulamadığını ve insanların derdini sıkıntısını anlatacağı çözüm yeri olan partinin kapısının her gün kapalı olduğunu gördükten sonra çok üzüldüğünü belirten Acar şunları söyledi:

         “Kurulduğu günden bu yana üyesi olduğum AK Parti Gülyalı ilçe teşkilatının metal yorgunluğunu gördükten sonra aday adayı olmaya karar verdim. İnsanlarla barışık olmayan sivil toplum örgütlerinin muhatap bulamadığı, insanların derdini sıkıntısını anlatacağı çözüm yeri olan partinin kapısının her gün kapalı olduğunu gördükten sonra aday oldum.

AK partiye hakaret edenleri, bizim astığımız afişleri bayrakları indirenleri AK partiyi ele geçirme düşüncelerini gördükten sonra aday oldum. Gençlerin küstürüldüğünü, partiye hizmet verenlerin dışlandığını gördükten sonra aday oldum. Referandum sonuçlarında yüzde bir farkla evet çıktığını gördükten sonra aday oldum. En üzücü ise Türkiye için mazlumlar için gecesini gündüzüne katan çalışan, yılmayan sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı temsil edenlerin çalışmadığını gördükten sonra aday oldum.

Partinin kapısını bile açmadıklarını gördükten sonra aday oldum. Kuruluşundan bugüne kadar emeği geçenlerle, küskünlerle barışıp birlik beraberlik içerisinde gece gündüz ilçemizde ve ilimizde ülkemizde, FETÖ’cülere karşı mücadele edip halkımızı refaha ulaştırabilmek için aday oldum. Ve Gülyalı AK parti ilçe teşkilatını gözde örnek bir teşkilat yapmak adına aday adaylığımı açıklıyorum.”

         AK Parti Gülyalı İlçe Teşkilatının her  süresince  görev yaptığının ve gerek seçim çalışmalarında gerek teşkilat çalışmalarında bulunduğunu da ifade eden Acar,  "Bu nedenle de Gülyalı ilçesinin tüm sorunlarını biliyorum ve bu sorunların çözümlerini de bildiğime inanıyorum. Görev yapmaktan onur duyduğum partime, her zaman olduğu gibi hizmet etmekten, görev düşmesi ve ihtiyaç duyulması halinde ilçe başkanlığı gibi onurlu bir hizmeti yapmaktan gurur ve mutluluk duyacağım. Bizim anlayışımızda her zaman görev istenmez verilir.

İlçe Başkanlığı görevi tarafıma verilirse şimdiye kadar partim adına yürüttüğüm her görev gibi bu görevi de layıkıyla Türkiye’mize, ilçemize ve partimize yakışır bir şekilde yapacağıma, ilçemizde de partimizin her zaman olması gereken yerde zirvede olması için elimden geldiğince çalışacağıma inancım tamdır. Çıkmış olduğum  bu yolda bana destek veren ve verecek olan tüm  teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye de konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ACAR, ADAYLIĞINI, AÇIKLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız