HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ağustos 2017 Çarşamba Saat: 11:11

AKILLI TELEFONLARLA STATLARA GİRİŞ DÖNEMİ

Aktif Bank'ın Passolig dünyasını mobile taşıyan Passo Mobil uygulamasıyla taraftarlar artık maçlara akıllı telefonlarını okutarak giriş yapabilecek. Aktif Bank, 3 milyon taraftarı kapsayan ve futbolda en kapsamlı maça giriş sistemi
AKILLI TELEFONLARLA STATLARA GİRİŞ DÖNEMİ

Aktif Bank'ın Passolig dünyasını mobile taşıyan Passo Mobil uygulamasıyla taraftarlar artık maçlara akıllı telefonlarını okutarak giriş yapabilecek. Aktif Bank, 3 milyon taraftarı kapsayan ve futbolda en kapsamlı maça giriş sistemi olan Passolig dünyasını mobile taşıdı. Passolig sahipleri artık iOS ve Android cihazlarına indirdikleri Passo Mobil uygulaması ile stadyumlarda maçlara cep telefonlarını okutarak giriş yapabilecek. 2017-2018 sezonunda ilk olarak 4 büyük takımın stadyumunda uygulanmaya başlanacak olan sistem, aşamalı olarak diğer statlarda da kullanılabilecek.

         Futbolseverler, uygulama ile Passolig kart başvurusu, bilet transferi, maç bileti alma gibi işlemleri de yapabilecek. Passo Mobil uygulamasında yeni geliştirilen teknoloji ile bilet transferini saniyeler içerisinde gerçekleştirebilecek olan kullanıcılar, Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının canlı sonuçlarını takip edebilmek gibi birçok özellikten de faydalanabilecek. Ayrıca uygulamayı yükleyen kullanıcılar, henüz satışa sunulmamış maç biletlerini de fikstür üzerinden takibe alarak bilet satışa çıktığında bilgilendirilecek.

         Sümer, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları vurguladı:

"3 ay önce devreye alınan mobil uygulama ile taraftarlar, gişeden ya da internet üzerinden Passolig kartı alma gibi işlemlere ihtiyaç duymadan, yalnızca cep telefonlarına Passo Mobil uygulamasını indirerek, karta başvurma aşamasından bilet almaya kadar tüm işlemlerini yapabiliyordu. Artık cep telefonunu okutarak maça girmeyi de akıllı telefonları üzerinden yapabilecekler."

         Sümer, 2016-2017 sezonunda Süper Lig ve TFF 1. Lig'de toplam 3 milyon 700 bin kişi maç izlemek üzere turnikelerden geçmiş diyen Sümer, açıklamasını şöyle noktaladı:

“Futbolseverlerin maça girişini daha da kolaylaştırarak, bu sayıyı daha da artırmayı hedefliyoruz. Dünyanın tamamı ile dijital maça giriş sistemini taraftara sunuyor olmaktan dolayı mutluyuz."

 Öte yandan Sümer, son  3 ayda 165 bin Passo Mobil kullanıcısının olduğunu da sözlerine ekledi.(Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : AKILLI, TELEFONLARLA, STATLARA, GİRİŞ, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız