HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Mart 2016 Perşembe Saat: 09:37

KAYMAKAMLARA OSKİ TANITILDI

OSKİ Genel Müdürlüğü yaptığı kurumsal faaliyetleri ve hayata geçirdiği yatırımları tanıtıcı toplantılar düzenleyerek kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.
KAYMAKAMLARA OSKİ TANITILDI

OSKİ Genel Müdürlüğü yaptığı kurumsal faaliyetleri ve hayata geçirdiği yatırımları tanıtıcı toplantılar düzenleyerek kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Altınordu ilçesi üst bölgelerindeki ilçelerin kaymakamlarına hazırlanan sunum eşliğinde kurum tanıtımı yapıldı.
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük tarafından gerçekleştirilen tanıtım ve paylaşım toplantısına Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal, Gülyalı Kaymakamı Şenol Öztürk, Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Gürgentepe Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Gölköy Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık katıldılar. Toplantıya OSKİ heyetinden Genel Müdür Yardımcıları Suat Olgun ve Mustafa Özkan ile Altınordu Şube Müdürü İrfan Gün katıldı.
Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ’nin kurumsal kimliği ve dayandığı kanunlar ile bu zamana kadar yapmış olduğu kurumsal faaliyetler hakkında sunum eşliğinde bilgi verdi. 2014 kuruluş ve yapılanma yılı ile birlikte 2015 yılında yapılan yatırımlar ve 2016 yılında yapılması planlanan yatırımların detaylarını paylaşan Genel Müdür Yürük, kısa sürede uzun bir yol aldıklarını ve Türkiye’de yeni kurulan su ve kanalizasyon idareleri arasında en hızlı kurumsal ve yapılanma sürecini tamamlayan kurumlardan birisinin OSKİ olduğunu  belirtti.
OSKİ Genel Müdürlüğünün Ordu’nun 19 ilçesinde şube ve şeflik birimleriyle yapılandığını ifade eden Genel Müdür Fatih Yürük, ilçelerde nüfus oranlarının baz alınarak şube müdürlükleri ve şeflik yapılanmalarının kurulduğunu belirtti. Teknik personel ağırlıklı bir kadroyla Ordulu hemşerilerinin hizmet verdiklerini belirten Yürük, master plan çalışması yaparak Ordu’nun geleceğini planladıklarını söyledi.
Genel Müdür Fatih Yürük’ ün sunum ve konuşmalarının ardından ilçe kaymakamları yaşadıkları yörelerde merak ettikleri ve yaşamış oldukları sorunlar hakkında bilgi aldı. Toplantı bilgi paylaşımlarının ardından sona erdi. (HABER MERKEZİ)

Anahtar Kelimeler : KAYMAKAMLARA, OSKİ, TANITILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız