HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Ağustos 2017 Cuma Saat: 07:07

THY YİNE GURBETÇİYİ KAZIKLIYOR

ÖZEL HABER Halk oylaması öncesinde Gurbetçiye aile indirimi sözü veren THY iş bitince yüzde yüz zam yaptı.           Avrupada yaşayan vatandaşların 6-7-8 aylarda başlayan izin sezonlarında uçak bilet fiyatlarının 100 de yüz o
THY YİNE GURBETÇİYİ KAZIKLIYOR

ÖZEL HABER

Halk oylaması öncesinde Gurbetçiye aile indirimi sözü veren THY iş bitince yüzde yüz zam yaptı.

          Avrupa'da yaşayan vatandaşların 6-7-8 aylarda başlayan izin sezonlarında uçak bilet fiyatlarının 100 de yüz oranında artması gurbetçileri sıkıntıya sokuyor

       Kişi başı 150 ila 250 Euro olan bilet fiyatları tatil sezonunda 450 ila 550 Euro'ya çıkması ve bu sebepten dolayı memleket özlemi yaşayan vatandaşlarımızın memlekete gelmekte zorlanıyorlar.. 3 çocuklu bir ailenin sadece bilet fiyatı 2500 Euro civarında 1 aylık izinleri süresince de harcayacakları parayı düşünürsek oldukça külfetli bir izin dönemi oluyor. Son dönemlerde oldukça sıkıntılı bir dönemden geçen vatandaşlarımız, “bilet fiyatlarının bu kadar yükselişe geçmesi bizim için büyük bir sıkıntı yaratıyor, bizler de buralarda yaşan mücadelesi veriyoruz.

11 ay boyunca vatan özlemi yaşıyoruz 1 aylık iznimizi sevdiklerimizle cennet vatanımız Türkiye'de geçirmek istiyoruz ancak gidiş geliş bilet fiyatlarının pahalı oluşu nedeniyle her yıl gidemiyoruz yada zor şartlarda gidebiliyoruz.

Bu konuda uçak şirketlerine bir düzenleme getirilemez mi? Ve seçimler öncesinde THY nın aile indirimi yapacağı söylenmişti ancak seçimler bitti her şey unutuldu. Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız sadece seçim döneminde mi hatırlanacak" diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

         Öte yandan diğer Türk şirketlerinin yaz ayı ile birlikte ayni fırsatçılığı kullanarak bilet fiyatlarına yüzde yüz zam yaptı. (Savaş ÇELEBİ / ALMANYA)

 

Anahtar Kelimeler : THY, YİNE, GURBETÇİYİ, KAZIKLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız